🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 10 494
  • 413
  •   256
Отговори
# 360
  • Пловдив
И Петър е пуснал в своя Инстаграм снимки от предложението му, тоест снимка с Криси.

# 361
Прическите на жените са нелепи, едни кичури, лакове с брокат, опънати високи кокове. На Криси и Дениз бяха най-смотани.

Любимият стил на Тушев. Явно още страда по Азис и ретрофолка Laughing

Той с Азис ли е бил?

# 362
Трябваше като в Николовия Ерген да разкажат с по няколко думи какво се случвас двойките след формата.

# 363
И Петър е пуснал в своя Инстаграм снимки от предложението му, тоест снимка с Криси.
Май са тагнати от продукцията. Grinning Да им е гадно. Grinning Ще си разберем всичко по подкасти и в Преди обед. То в колко часа сутрин е това Студио Ергенът?

# 364
Значи този сезон ще го разделя на 3 части: първата- Изборът на Красимир, втората - Съмнения на Натали и третата - Измислена драма на Габи. Май всичко това беше по сценарий, затова беше така абсурдно.

# 365
Тагнали са ги от страницата на “Ергенът”затова му излиза на стената.
При тагване в Инстаграм тагнатият избира дали снимката да се вижда в публичния му профил (особено при Verified такива). Очевидно е избрал да се.

# 366
Това си беше практика на Николов, при Тушев досега не е имало такава практика да изписват какво се е случило с двойките. То ще се разбере така или иначе, като ги питат по интервюта.

# 367
Най-голямата изненада би била, ако някоя от финалните двойки са все още двойки към настоящия момент. Smiley

# 368
Еее, успокоих се, че Натали избра най-после, сега вече мога да спя спокойно. 🤣
 Браво и аз бях за Орлин. Тихомир според мен искаше просто да я открадне и нищо повече, няма реални чувства.

# 369
Много разочароващо, че нямаше разказ на приказката след "и заживели щастливо до края на дните си и три дни яли, пили и се веселили" Така ненадейно приключи епизодът

# 370
Ето резултатите от анкетата

Скрит текст:

ПУСНАТА Е НОВА АНКЕТА

В следващата тема ще задълбаем повече, нека видим какво ще разкажат участниците по гостуванията си

# 371
Е, стига де, накрая все пак беше красиво и романтично. Гледайте малко по-позитивно на нещата. Все сте недоволни, усмихнете се.
И въпреки всичко, Натали и Орлин бяха прекрасни. Зарадвах се за тях.

# 372
Споделите сега графика на ПО, подкасти и тн 😁
Аз ПО не съм следяла до сега, не знам на какъв принцип ги канят - утре всички накуп ли ще са или?

# 373
Цялото предаване ми беше забавно, признавам си, аз си обичам сеира. Но тоя финал беше толкова 2002-ра Приятелки съпернички и криндж, че няма накъде.

# 374
Много нискобюджетен привкус ми остана.

Общи условия

Активация на акаунт