🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 394
  • 975
  •   35
Отговори
# 675
Saint V, не зная дали мога да направя консенсус, но различният темперамент, който внесохте с думите си, ме кара да цвиля от сърце! Благодаря за долните и първични предпоставки, от които ми бликнаха сълзи, което е най-нормалното! Още веднъж благодаря, че ме развеселихте, общо взето, това ми е мисълта. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 676
“Ох, гордостта ми, гордостта ми, повярвайте ми, може да граничи със, за съжаление, много големи гиганти.”

# 677
😂😂😂😂

# 678
Върнах си финала, та изгледах. Непоносимо тъпо! Нищо не запомних, освен едно: когато другите моми въртяха на шиш Наталка, за да изкопчат нещо от нея, а тя възпроизвеждаше някакви нечленоразделни звуци и нищо не се разбираше (както очевидно е и в подкаста с нея като ви чета), Габа каза нещо уникално, а тя има включвания, не може да ѝ се отрече, те много по-често са идиотски, но това беше топ! 😆
Та, тя каза за бръщолевенето на Натали: не, това трябва да се изучава! 😂😂😂 Много е виртуозна Нати, дума да няма. Орлин е Бърборино, сигурно говори нещо умно, но аз не му разбирам, а тя е кралица на безсмислието!👸🏼

# 679
Да, аз започнах да слушам надкаст с нея. Но не можах да издържа, защото наистина трудно се разбира. То даже в предаването сякаш беше по-добре. В надкаст говори по-бързо и толкоз те омотва, мен категорично ме отказа:)

# 680
В предаването Нати я критикуваха, че говори бавно и си мънка под носa.
За това в над каста говори бързо и силно.
Аз съм сигурна, че каквото и както да говори Натали, хейтът към нея няма да спре. Жените не могат да преглътнат, че постоянен обект на мъжко внимание. Няма почти мъж в Ергена, който да не я хареса.
И да, много е сладка. Не е лесно да си хубава жена, жените ти завиждат, мъжете те виждат като сексуален обект. Казвам го от собствен опит.
Надявам се Нати, да не обръща внимание на хейта и да се развива в посоката, която  иска и да запази отношенията се с Орлин.
Тя е младо момиче и бъдещето е пред нея - ще се научи как се говори пред камера и още много други неща.

# 681
Мисля,че продължителността на разговорите в Надкаст трябва да се съкрати. Примерно гостът намеква, че някои ситуации са сценарии, а двамата продължават да дълбаят, а гостът се чуди какви думи да извади и се започват едни противоречия. Излишно е.

# 682
Какви двойни стандарти…Виктория можем да я плюем и да не ѝ завиждаме, ама пък с Нати е невъзможно, то такава красавица с какво може да стане неприятна??? Grinning

# 683
Разбира се, че ще й е трудно, докато само мисли колко й завиждат жените и разиграва мъжете. Тя е една бъдеща Блага. Но след като е от проблем и семейство, вече е имала хранително разстройство, ще й е много трудно да преодолее тоеа и да стане нещо повече. Със сигурност учи педагогика, защото не е успяла за заветната психология!

# 684
Какви двойни стандарти…Виктория можем да я плюем и да не ѝ завиждаме, ама пък с Нати е невъзможно, то такава красавица с какво може да стане неприятна??? Grinning
С обиди за други хора, грозни думи и атрибути за други хора, грозни изказвания за други хора, заключения за другите от нищото, присъединяване към другите в мачкането/газенето на един, подигравка с травмите му вместо съвет, емпатия или помощ..... А пък ако беше още по-малко морална от "танцьорка" и "отиде на много срещи" примерно да имаше клипове, да беше в Aло.бг, да беше меркантилна отгоре на всичко това....тогава.....
Но нито това не видяхме. Има си недостатъци, но на фона на другите е супер. А пък като добавим че, както казва ,от малка е сама и се справя, да добсвим насилие в семейството, хранително разстройство.....
Не че другите нямат своите травми. Но не се озлобила все още. Нито пък е тръгнала да прави ОФ за да се издържа. И ако беше, аз пак штях да я разбера. Затова съм склона да я защитавам до някъде.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 08:47 от Glutenfree

# 685
  • SF
Как да не е направила нищо лошо в предаването Натали?
Та тя изора дъното. И ще излезе с най-лош имидж след края на формата от всички жени вътре. Освен Емили ама тя си беше луда.
А на Дениз грешката и беше, че първа хвърли камък по Натали, просто трябваше да си мълчи с оглед миналото и, и нямаше да ги има тези драми с нея.

На коя агенция е класацията им по имидж след излизането, защото личната ми класация я водят Джани, Виктория, Габи с уста върху брадата, Лили, въпросната Емили и гаджето й Валентин, Колебаещия се (с много лош имидж), Виктор (също с много, много по-лошо изписан образ от този, с който влезе), и позабравената вече Шермин, с отвратителен имидж на платена жена, глупава жена, жена, която си измисля и послъгва редовно... Искам да дам и моя вот.

# 686
Наталито как така има сумарно около 250 думи в речника и на 50% от тях не знае значението? Много книги е прочела, ама сега не се сеща кои. Напълно неадекватен невротичен смях. Добре е, че имаше субтитри в лицето на Туджаров. Глупава е меко казано, но е хубава, дето се вика, а то какво друго му е нужно на човек, за да слуша дрънкане на китара 24/7.
Сега съм любопитна единствено за подкаста на Кратун, дали той е по-тъп от Нетиту и коя му е любимата книга.

# 687
При толкова интелигентен и критичен народ в България се чудя, как ли биха се комплексирали красивите съпруги на футболистите, топ манекенките и една Мелания Тръмп, която скоро гледах клипче как чете приказка на деца за Коледа, жената още не е научила английския 😀 Огромните изисквания към българските жени и взаимните критики рефлектират само върху нас самите, мили дами. Мъжете като Кратун, Виктор, Ивайло,/Вальо/ Джани.. видно са си добре, имат си мъжката солидарност и са с огромно самочувствие. Дали е с покритие, пука им 😏

# 688
Според мен тя си го каза достатъчно добре, че това с объркаността е било сценарий. Започна да говори за социалните роли вътре и тн и после не довърши на няколко пъти. Най-вероятно защото наистина не може да изпляска: "абе, казаха ми да се лутам в "избора" си до финал, за да има какво да дават по ТВ, защото към края само Габи Б се нави да спретва инсцениран скандал на Калата, а всички други само дремеха по диваните и нищо кой знае какво не се случваше..."

А иначе за мен част от жените вътре абсолютно й завиждаха. То не е задължително да е от типа завист, че искат буквално да са нея или да изглеждат точно като нея. Тъй като на някои им личи, че целта им е била да изглеждат по доста по-различни начини и сигурно се харесват с това, което са постигнали в тази насока. Но определено мисля, че искаха да са в такава роля, каквато продукцията й отреди. А най-вероятно й беше отредена такава роля, именно защото почти всички мъже вътре в началото, а и последващи като влизаха, се насочваха към нея първо. Съмнявам се и това да е инсценирано масово с мъжете. За мен е показателно, че Габи Б, Дениз и Виктория бяха жените, които най-много се тригърваха покрай Натали. А в началото Калоян и Виктор доста се въртяха покрай нея, за Тихомир - ясно. Кристина как нямаше такъв непреодолим проблем с Натали, Покахонтас, Филипа - също. Блага се водеше по общия хор и пригласяше на Дениз през повечето време. А за Киара си мисля, че просто се опитваше и тя да си утвърди мястото в тази групичка, а и да я покажат малко, като направи някой коментар... въпреки че ето точно нейните коментари бяха с доста двоен стандарт, защото тя беше в ситуацията на Тихомир май доста повече време.

И смятам, че и част от мъжете завиждаха на Орлин. Донякъде заради "лекия" начин, по който се е стекъл животът му според тях. Което е такава глупост, защото никога не знаеш какъв всъщност е животът на един човек и с какви проблеми се бори. Има хора, на които всичко им изглежда подредено отстрани, но всеки ден се борят с желанието да се метнат от някоя тераса. Но Виктор изглежда да е карал лекции по психология заедно с Дениз и явно му убягват подобни детайли и че не може за съди ей така кой какъв живот води и какви проблеми може да има.
И отделно съм убедена, че особено тези мъже, които бяха харесали Натали в началото (демек повечето), се бъгнаха, че Орлин, който само дрънка на китарата и не е адекватен според тях, толкова лесно (отново според тях) я е спечелил, а те не можаха.

Забавното е, че Шермин убеждаваше Краси, че те двамата са най-великата двойка и всички им завиждали, че са толкова готини, ама всъщност Орлин и Натали и поотделно и като двойка предизвикваха най-много подсъзнателна несигурност и злобиЧКА в останалите 🤷🏼‍♀️

# 689
Дениз защитаваше Натали пред собствените си приятелки и не виждаше проблем да ходи по срещи.  Натито просто е дразнещ тип човек, всеки познава поне 1 такава или среща в живота си - със сигурност рядко някой остава приятелка с такива жени.

За мен в предаването имаше много по-красиви жени, като Габриела Бижу, защо никой не обяснява как от завист говорим против Джанко и нея? Айде моля ви се, това че Натали е вашият идеал за красота, не означава, че важи и за всички останали, че вече и завист. :Д

Общи условия

Активация на акаунт