🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 884
  • 967
  •   63
Отговори
# 735
П.п. От моят житейски опит - не най-красивите жени задължително са най-сваляни, а даващите най-много аванси и флиртуващите. Мъжете често се страхуват от големите красавици.
И в шоуто се видя: печеливши са жените, които успяват да обърнат огледално внимание на мъжете, с които говорят (и то през позитивната призма).

Не е случайно, че и Натали, и Фифи бяха избор на много голяма част от мъжкото съсловие във формата: единствено те не само предразполагаха отсрещния, но и задаваха въпроси, концентрираха се върху положителните качества на човека, с когото водят разговор. Не е и до флирт даже.

# 736
Хванах отчасти Тихомир в Преди обед. Личи си, че много му е писнало от Виктория. Беше доста остър, когато говореше за нея и даже си я нарече злобна. Стана ми много смешно и малко жално за момчето, защото Виктория продължава да го хвали и величае (поне в Надкаст) как бил най - хубавият, най - умният, най - близкият й по време на предаването. В същото време си държи на нейното, че тя била най - доброто за него, но той е млад и не разбира. Grinning
Мисля, че му е дошло до гуша от нея и си личи, че е доста травмиран и че не може да я понася. Само като й чуе името и видимо се възпалява горкият.

Орлин с неговата логорея и абстрактни мисли и общи приказки, няма да си го причинявам.
Благодаря на всички, които са се жертвали да слушат Натали и за преразказите ! Заслужавате медал за храброст и издръжливост !

# 737
  • София
Повечето мъже не искат да бъдат отрязани. Шанса да отидат при най- красивата жена е много по- малък от този да отидат при тази, която им дава сигнали че има интерес.

Натали е хубавка , но определено не е някоя, която ще предизвика завист у повечето жени. Тя дразни с поведение. Изглежда нагла, но по- скоро е неадекватна. Нормално предвид средата, в която е израстнала, дано поработи върху себе си с истински специалист, а не със самопровъзгласили се по социалните мрежи псевдо психолози, чиито глупости се опита да изрецитира, но не и се получи.

# 738
Чакам интервюта/подкасти с Виктор и Дениз. Може би ще ги оставят за последно. Такова парадиране, че е намерил какво беше правилната връзка или истинската връзка с Криси. Да бе да, сигурно...  така се намира любов като нараняваш приятелите си/бившите си и им се смееш в лицето и парадираш с 'щастието' си.
Нямам тредс, не знам какво е писала Дениз, ако е бясна и наранена, бих я разбрала.

# 739
Другата седмица в „Преди обед” според мен ще наблюдаваме „комбо-ломбо” другарски съд: очаквам да поканят заедно Виктор, Дениз, Кристина и Петър. Подкарали са нарочно „по-спокойните” и ясни: Натали, Орлин, Тихомир, Радо, Галена, Калоян, Габи.

# 740
  • Пловдив
Аз също съм съгласна с мнението, че много от двойките вътре ги дразнеше именно това, че изведнъж Орлин и Натали станаха топ двойка, преди намесата на Тишо бяха непоклатими, мъжете се ядосаха, че тотално немъжествения според тях Орлин е с такава двойка, отделно му завидяха, че е имал според тях лек живот.Което само по себе си показва колко са ограничени тези мъже, да завиждаш така е ужасно, не знаеш как е минал живота на някой, с какво се е сблъсквал и не може да таиш злоба защото бащата на някой е кмет. Такъв е животът, всеки се бори с него по собствен начин, моето семейство също дълъг период от време е имало затруднения с парите, но никога не съм съдила останалите защото имат или са имали повече от мен. Част от жените също се дразнеха на вниманието, което получава Натали и за това стана този конфликт.
За мен най-красиви са Габи Бижу, Натали и Кристина. Но това е субективно мнение, останалите момичета също са красиви, по моите стандарти посочените горе са най-хубавите, като няма как да сме единодушни в това отношение. Филипа беше много харесвана от мъжете например, а аз не я възприемах така, но явно гледаме с други очи.

# 741
Едва ли скоро ще видим по-злобна и арогантна от Дениз. А след това й участие ми се затвърди мнението,че няма никакъв ресурс да запази достойнство. Озлобена,истерична и с нереална представа коя е и къде се намира.
Но какво може да се види точно от нея - да очаква да забогатее  и да се реализира като развява анатомия по интернет???
Сега предстои  едно злобно подхилкване и подмятане,обиколки по подкасти, неадекватни видеа в СМ.Нали я видях и в тредс,и в ИГ...Отчаяна е до безнадеждност.

Единствените,които ще я забелязват ,са клиенти.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 13:14 от Berussa

# 742
Габи Бижу ми беше най- красивата жена...докато не проговори и не последва тоз тъпунгер така безропотно. Не мога да повярвам, че той е различен от това, което ни показа, не искам да поварвям, че красива, самоуверена, умна жена може само да стои, пуши и притичва като пале след някой мъж, па бил той и Джан- Микеле

# 743
Чак пък такава злоба от Дениз не видях, направо я изкарахте Габи Бланко или леля Лени с участниците от Биг Брадър.

# 744
Попринцип Дениз може да е доста злобничка. Забелязала съм я още от сезон 1, нищо че Сашка там беше проблема, Дениз не спря да я обижда и дразни… тука даже беше въздържана

# 745
Чак пък такава злоба от Дениз не видях, направо я изкарахте Габи Бланко или леля Лени с участниците от Биг Брадър.

Честно казано в началото много я харесвах Дениз и мислех че се е променила
Обаче накрая вече почна да и избива злобата и явно просто се прикрива, все пак е завършила психология..
Финалното писмо на Виктор с пръдлата беше доста жалко и си вкара автогол..
Писмото е за техните отношения а тя намеси Натали…
На Виктор му беше доста обидно

# 746
А защо в това писмо Дениз нарече Виктор "смръдльо", той за това се засегна повече.

# 747
Аз разбрах ''смръдльо'' в смисъла на сръдлив, а не смръдлив. И той си е такъв - не спря да ''смърди'', да се кара, сърди, нарежда. Иначе си изглежда чистоплътен Виктор, дори от екрана, за разлика например от Йовица.

# 748
Слушам в движение Орлин и ми прави добро впечатление. Философства си, но пък с част от нещата, които казва съм доста съгласна. Явно си е повече в мислите, отколкото в чувствата като човек. Което не е задължително лошо, даже напротив. Но, да, оБъРкВаЩ си е явно - на мен първо ми беше някакъв странен, после ми хареса в случките с Джани и Виктор, после никак не ми хареса в някои ситуации с Натали, сега пак ми харесва 🤷🏼‍♀️
Малко е странно, че все повтаря, че е краен в границите си и тн, а в предаването, дори изключвайки въобще т.нар триъгълник, сякаш в много ситуации изобщо не се показа точно като краен.
Неделчо май не е доволен, че Орлин не тръгна на контра да обяснява колко фриволно се е държала Натали и си е играла с тях и колко е притеснен той, че тя може реално да го направи в живота.
Каза, че Натали е била с неговото семейство на море лятото за кратко, а той е успял да се запознае с майка й е София. Шегува се, че Натали, ако я видят в Монтана, може да я бият 😄

# 749
Аз разбрах ''смръдльо'' в смисъла на сръдлив, а не смръдлив. И той си е такъв - не спря да ''смърди'', да се кара, сърди, нарежда. Иначе си изглежда чистоплътен Виктор, дори от екрана, за разлика например от Йовица.
Аз имам доста голяма пауза в гледането, защото още Шермин беше вътре и ги отсвирих, та питам да не е имало нещо ароматно като проблем и в този смисъл го нарече смръдльо в писмото. Но така обяснено е по-логично защо го е употребила, да. Макар че той изглеждаше обиден като да е наречен миризливец Laughing

Попаднах на пост, в който пише, че Йовица има вече зъб. Няма! Онази снимка, цитирана там, е от другата му страна, където е шантавата обеца, не от към липсващия зъб, просто е обърната.

Общи условия

Активация на акаунт