🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 53 921
  • 947
  •   111
Отговори
# 810
  • София
Попадат ми рекламни клипчета на Петър и мяу-мяу Айлин. Ами тя е много по-ествествена от големия актьорски талант Петър и много по-добре й се получава.

# 811
Орлин не чете книги, признава си, не може да се съсредоточи, защото е хиперактивен, само аудио книги. И Натали предпочита аудио.

# 812
Орлин не чете книги, признава си, не може да се съсредоточи, защото е хиперактивен, само аудио книги. И Натали предпочита аудио.

Да, и оттам използват думата "предпоставка"  като причина, следствие, качество, цвете, полезно изкопаемо и вид земна жаба Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 23:50 от Saint V

# 813
И Тишо гледах. Днес ми хареса Simple Smile

# 814
  • София
Попадна ми съвсем случайно видео в иг, в което Жени Джаферович гримира Маги и тя споделя за настоящата си връзка. Бил някой много спокоен, който я уравновесявал. Толкова било хубаво да имаш човек до себе си, да й разхожда кучетата дори. Баш на наш Калоянчо си прилича. Но не искала да каже кой е, защото били отскоро.

# 815
На Орлин му симпатизирах в шоуто . Сега по не ми хареса. А и като му видях някакви клипчета - чалга, той с някакви пръстени, с пистолет в едната ръка и пее "Аз съм най-големия..", ми толкова да не му отива на визията.. като карикатура е.
И аз се разачоровах,
"...и то се случват некви неща, и си мислиш некво такова...,...аз исках да се видя и в негативна светлина..., нали..., некви неща, некъв предел, ...те показват само определени неща..., ...на моменти изглежда малко точно като гротеска,...на мен ми беше в повече самото нещо...
Натали била показана в ролята на злодея, но зрителите трябва да четат между редовете.
Всичко това сервирано с бърз, нечленоразделен говор, и натякване от колко прекрасно семейство идва,  за разлика от нея.

# 816
Блага е качила стори с Калоян. Габи и тя е там. Та не е ясно само приятелчета ли са или са си останали двойка.
Поправка. Сторито се оказа от вилата в Родос.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 00:48 от Part_Of_Me

# 817
След изслушаваането на надкаста с ОРЛИН  : Аз отново заставам зад Орлин в начина му на изказване и мислене. Макар че говори доста бързо и понякога несвързано (съгласна съм, че му е нужен някакъв педагог), тъй като наслагва думи или пропуска други, той има перфектна мисъл.
Начинът му на мислене е доста сходен с моя. Той е корпоративно настроен мъж, макар да идва от малък град; амбициите му са големи, както и мечтите.

Каза две-три неща за Натали, но като цяло я защити във всички значения на думата. Оттам нататък разговорът приключи, а той посвети над 50 процента от неговия надкаст на своя бизнес.
Не съм против човек да има мечти и амбиции да достигне тиража на Джъстин Бийбър, който той спомена многократно. Виждам също, че е много бизнес ориентиран – говори с цифри, с прогнози, с мечти. Аз споделям доста от тях. Пожелавам му успех.
Много малко хора биха ме подкрепили, но аз имам корпаритивно мислене и той мили като мен. Таке, че...имаме сходно мислене. Малко мечтател си пада също така.....

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 16:00 от BlackCat12

# 818
Ако Габи бижу, Кристина, та и Дениз се държаха като Наталчето, щеше да им диша праха. Ето, на работа имаме две колежки, равностойни като визия, едната се държи нормално и обрано, другата постоянно флиртува, върти очите и се пише много комуникативна с колегите мъже. Ами, познайте коя се оплака, че Еди кой си я хванал за задника?
Аха, заслужила си го е. Изнасилените момичета и те сами са си виновни — не са се държали подобаващо. В едно е права Шармин — в България част от населението има талибански разбирания за отношенията между мъж и жена.
Пресоли манджата, сори!

# 819
  • в сърцето на един мъж...
Аз лично разбирам Орлин с разговорите за семейството така - имаш възможност да видиш други отношения, да намериш любов в едно семейство, в което има само това, както и подкрепа и разбиране. И не мисля, че има нещо лошо в това, да се говори, че е израснал в семейство, в което има любов, подкрепа и разбиране. Той е имал добър пример пред себе си - и за отношения с партньор, и като баща. Така че това, че го е изтъкнал, изобщо не е нещо лошо. Аз го приемам като - аз мога да ти помогна да се довериш, да получиш това, което ти липсва. А не - вижте ме какво имам.

# 820
Това е така, но той самият не изглежда готов да даде любов и да създаде семейство.

# 821
Дано не се изживява като спасителят в ръжта спрямо Натали. Защото ще изгори.

# 822
Попадна ми съвсем случайно видео в иг, в което Жени Джаферович гримира Маги и тя споделя за настоящата си връзка. Бил някой много спокоен, който я уравновесявал. Толкова било хубаво да имаш човек до себе си, да й разхожда кучетата дори. Баш на наш Калоянчо си прилича. Но не искала да каже кой е, защото били отскоро.
Оф, на рамо да си го носи тоз охлюв! Мда, за да й разхожда кучетата очевидно ще става.

# 823
Орлин е привлечен сексуално от Натали, тя от идеята за свястно момче от добро и финансово стабилно семейство. Със сигурност не й е тип и би искала мъж с категорични граници и позиции, но това й се е паднало сега. И двамата имат полза от връзката, която не мисля, че ще продължи още дълго.

# 824
Престрелката тепърва започва явно. Първата снимка в стори на Дениз, следващите две - сторита на Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт