🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 277
  • 974
  •   35
Отговори
# 825
Дениз и Виктор може и да са се уговорили пиар да си правят, както Мартин и Даниела.

# 826
Дениз и Виктор може и да са се уговорили пиар да си правят, както Мартин и Даниела.

Мда и на мен така ми изглежда. И без това имат "5 минути слава", явно искат да хванат още малко вълната..

# 827
Мен по-скоро ми се струва че взаимно искат да се съсипят, доста са насъбрали.
Кога ще гостуват в преди обед?

# 828
Вероятно е пр
А може да е искрено. Докато Дениз си е препрана бръмчалка, и толкова си може, то Виктор е мъж, и то с претенции...толкоз е и мъж де. От това дето се видя

# 829
Мен по-скоро ми се струва че взаимно искат да се съсипят, доста са насъбрали.
Кога ще гостуват в преди обед?
И двамата ще се възползват максимално от скандала. Самата Дениз беше качила стори че има над 200К гледания на сторитата в деня на финала, което е добро дошло за нея и за рекламките, дето прави. Освен това си популяризира подкаста ѝ, който се казва “Голата истина”😆😆😆 Там щяла да разкаже всичко с подробности.
Иначе сигурно чак в началото на другата седмица ще са в ПО, днес са Габриела и Калоян, а утре - Киара и Краси. Ако в понеделник са Йовица и Филипа, значи чак към сряда да са двамата или пък заедно да поканят и четиримата - да разкажат общо 🤓🤓🤓🤓

# 830
Айде почнаха ергените в ПО!

# 831
В ИГ на Натали ѝ задават въпроси. Един от тях е дали с Орлин живеят заедно и тя казва Да, въпреки че интересно как става това, като нали той помагаше на майка си в Монтана. Освен Натали да отиде в Монтана, но много ме съмнява.

# 832
  • Пловдив
Със сигурност не са заедно, но пък се държат на положение, което показва някаква минимална зрялост. Въпреки, че се усеща напрежение, все пак са имали някакви отношения и са вложили нещо в тях. Да видим до края дали Габи няма да се прояви.

# 833
Тия хора са скарани, личи от километри.

# 834
Захапа го Бланкото"ти там не беше ли много пиян".

Натали живее в жилището на Орлин в Сф,а той си пътува до Монтана.Чух в Надкаст,че Орлин ходи само със семейството си на почивки,явно основната му среда са били те.Сега Наталиту ще го поочупи.

# 835
  • Пловдив
Тия хора са скарани, личи от километри.

Е да, иначе щяха да са заедно, интересно е че  водещата дори не попита заедно ли сте. Връщам думите назад, започнаха да се проявяват, явно не можаха да удържат напрежението. Сега да разберем дали е била Маги Томова наистина?

# 836
Той вика "това момиче" няколко пъти.  А Маги Томова си е баш жена.

# 837
В ИГ на Натали ѝ задават въпроси. Един от тях е дали с Орлин живеят заедно и тя казва Да, въпреки че интересно как става това, като нали той помагаше на майка си в Монтана. Освен Натали да отиде в Монтана, но много ме съмнява.
В Надкаст каза, че пътува веднъж седмично до Монтана.
Дениз и Виктор не се правят за PR, какъв PR си представяте, че е това, какво печелят?

# 838
Не потвърди и не отрече за Маги Томова. Но каза, че били "жълти медии". Каза, че е скъсал с "това момиче" от сватбата на брат му. Но... "в момента имам човек до себе си".
Чух в Надкаст,че Орлин ходи само със семейството си на почивки
Смятайте. Не говорим за 16 годишен, а за 30 годишен. Дето отдавна трябва да ходи по почивки с гаджета... че и вече с деца и семейство.  И когато родителите са добре финансово, това подсказва, че в живота му е било по-лесно от на останалите, почти нищо не му е липсвало.

# 839
Ами направиха си сеир! Габата е ударена много сериозно по егото, личи от километри. Сърдита, обидена и гневна. Опита се жената, но не издържа и го захапа. Много я е яд, че не е успяла да го задържи. Атакува го и го вини, че лъже и крие (което май е вярно), но много я е яд, че едва ли не, е бил най-красивият в Рая, а тя не успя да го “обвърже”.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 14:42 от jane16

Общи условия

Активация на акаунт