🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 617
  • 957
  •   87
Отговори
# 945
Виктория никога няма да се промени обаче. Навсякъде се прави на много важна, разбираща и знаеща всичко. Всички други искали внимание и слава, а пък тя обикаля навсякъде с едни и същи истории. И в Надкаст колко пъти натърти, пе се пишели статии за нея - то тъпотии тепърва ще се пишат за всички участници, това не е нещо специално. Напомни ми на българското Барби, което не пропуска да каже колко пишат и говорят за нея по света и у нас. Струва ми се, че с тази Габриела, която си тръгна супер бързо, са се събрали и обединили около идеята да си клюкарят и да обсъждат другите. Виктория и Галена са се били май за ГабитУ и не са успели да я разделят. Тя колко говореше как нямало да остане в предаването, ако не харесала някого реално и тн, пък въобще не ме учудва, че с онзи Денис са се разбирали да са двойка. И тя като Виктория и Габи Б - "аз съм много принципна, много усещам хората, никой не може да ме излъже" и тн и тн.

# 946
Така е за Виктория, от години си е такава и си си знае че я обсъждат и се държи зле но не спира

# 947
И аз искам да се включа в разговора за "милионера" 😅
Какви са тези непрестанни нападки от него по Дениз в разни сторита.Нея няма да я коментирам.Но той нали беше голям мъж, много интелигентен...Сега нали си е намерил свястната, мега яка мацка Кристина, в която предполагам си въобразява, че е Флюбен😀Така ли се държи един влюбен мъж в нова връзка, по цял ден седи и се чуди с какво да захапе бившата.Еми извинявам се но така се държи само мъж, който си въобразява, че е забравил гаджето.Ако наистина не го интересува, ще си се занимава с леля Криси и даже няма и да отчита съществуването на мнимата психоложка.Чудя и се на Кристина не стопля ли като го вижда как се държи какво е положението.
Тя явно си мисли, че е хванала някой много успешен младеж милата.Гледам и последните снимки с реклама на някакъв ресторант, седи като восъчна фигура на масата.Как пък няма грам излъчване това момиче.Има жени с далеч от перфектно тяло, но имат харизма, усмивка, като ги гледаш как се движат, каква енергия излъчват те омагьосват, а тя милата точно като парче скала, както казваше Петър...

# 948
Издържах каста с Тихомир 19 минути. Разбрах, че Тишко Мишко, в началото подлъгал Виктория, като я прегърнал няколко пъти, щото смятал, че ако няма гушки ще го изгонят. После осъзнал, че от предаването нямат такива изисквания и спрял. Иначе въобще не я харесвал като жена, ама нали пусто за слава са там, та си трябват и жертви. Актьорче искал да става милинкият. А Натето му се сърдела до последно, че влизайки не се е насочил към нея да се запознаят. Бил толкова вървежен като малък, че учителите му водели разни девойчета да се "мачват." Опулен емотикон ми трябва тук. Дори учителките го харесвали. Не като добър ученик, нали, а в библейския смисъл. Брех, този български Макрон, как не е срещнал своята Бриджитка. Тук приключвам с напъните да го гледам, щото пак да повторя, че ме изтриха, това момченце ми е многопластово като амбалажна хартия. Очаквам с нетърпение каста на Пешко Културата, който е бил на Родос да разпространява просвета, а не да яде кюфтета олинклузив, искам да съм просветлена от будителя, какво ги раздели с Криси Писи. Дебат по правописната реформа или спор за вкусовите качества на определен вид шоколадов афродизиак.
И естествено кралят на сезона, беднякът- милионер и неговата бивша фаворитка. Мълви се, че са имали обща почивка в Албания, на която Дениз му се била молила за нещо. В Надкаст щял да оповести. Общо взето те са ми най-интересни.
В Чакалкаст Виктория каза, че Красимайра и Киара се разделили много скоро след предаването, а и двамата не са титани на мисълта, та не очаквам нищо интересно. Най-много Красимайра да дойде със своята фешън чантичка и да удари в земята шанелските такива на ШерминЪ.
На Габа очаквам да ѝ се мазнят яко, особено Туджара, та и там освен хейт по Калоян нищо друго няма да видим.

# 949
  • София
А аз не мога да разбера защо Маги и Калоян се правят на ударени и не си признаят, че са заедно. Каква е тази тайна мистерия... Като явно се знае вече от почти всички. Мина и ПО. Недоумявам.

# 950
Надкаст с Тихомир - последният  ъгъл от  триъгълника.
Ами нищо общо с другите двама. Съвсем нормален, много по същество. Хареса ми.
P.S. По повод обясненията му колко е харесван - не е невъзможно, а и го каза така, че не ме издразни, не беше нагло или провокативно. Мисълта му тече гладко, съставя си правилни изречения, в които има смисъл. Отговаря на въпроси адекватно.
Има вероятност високата ми оценка да е свързана с абсурдността на интервютата с другите два ъгъла.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 23:15 от Saint V

# 951
Виктория да не изяде някоя глоба? То не че не е пределно ясно, че Красимира и Киара не са заедно ама все пак не е минал техният ПО.

Калоян и Маги го раздават "дискретни" и не се заявяват официално, за да може да си създават трафик към профилите и хората да ги следят заедно ли са наистина, не са ли.

# 952
Saint V, точно, на фона на останалите два ъгъла, които бяха като китайска капка, Житцето направо си е красноречив оратор.
Просто така и не успя да ми хареса, нито вътре, нито отвън. Скучноват, безинтересен, леко глуповат. Ако не беше триъгълникът, беше като част от мебелировката, с нищо не блесна.

# 953
Съгласна.
Аз също не съм впечатлена от него нито вътре, нито вън. А и "големи очи" не виждам, както го описа Натали.
Но на фона на двете абсурдни каканижения на думи от другите двама, ми се видя нормален и по същество.
Имаше приказка: за да има герои трябва да има злодеи. В случая: за да има нормални и смислени, трябва да има ненормални и алогични.
P.S. Всъщност блесна: единственият мъж от Ергенът, който обърна внимание на Виктория. Е да и си понесе последствията след това:)

# 954
  • в сърцето на един мъж...
Това е така, но той самият не изглежда готов да даде любов и да създаде семейство.

Е тя и Натали не е най-добрия избор за семейство.
Габи според мен си харесваше Калоян, но го отблъсна много сериозно. И с последния цирк и скандал, след ходенето на сватбата, явно се е осаферил, как го тормозят и какво го правят. Имаше един момент, той седеше и слушаше, а тя крещеше, че навън такъв като него не би го погледнала изобщо и явно тогава му просветна, че той съвсем не е за изхвърляне и има и жени, дето го гледат и го искат. Та тя сама си го направи това.

# 955
Габи потвърди за Калоян и Маги

# 956
Започна се, Габа ще отмъщава до девето коляно. Тази девойка никога няма да си научи уроците и да приема загубата с достойнство.

# 957
  • България
Габриела е грозна, надута и глупава, с отвратително поведение. Калоян й е много над нивото. Радвам се за него и Маги. Да не говорим за слуховете за Габриела и Ало.бг. Никой красив мъж с акъла си няма да се занимава с нея, Шарминки и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт