🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 394
  • 975
  •   31
Отговори
# 960

Разглеждах страницата на продукцията, попаднах на този кадър, който изглежда много филмов и ми хрумна нещо. Класическата структура на романтичен филм включва задължително в предпоследното действие, преди финалната щастлива развръзка, сериозен конфликт или пречка, главните герои минават през осъзнаване на сериозен проблем, "тъмната нощ" на душата и прочие филмови клишета. Мисля, че приликите с филмов сценарий не са случайни Wink

# 961
Ако имаше повече смелост и мъжество в Калоян,нямаше да бъде обстрелван със злоба и ирония.Представям си какво ще се излее сега....Ще има да поемат от "благословията" и той, и леля му Маги.....
В старанието си да бъде деликатен,разяри една от най-злобните и ревниви моми.Огромна грешка беше,че не помисли за последствията,когато го играеше "Флюбен".

# 962
  • България
Отчаяни мъже, на които не ви връзват, нападайте!

# 963
Калоян на колко години е? Маги би трябвало да е към 40.

Маги е на 38 а Калоян на 26

# 964
А само като се сетя колко се изписа за Калоян, че е гей...а то се оказа, че пере и суши жени на ред 😂

# 965
  • Street of Dreams
Между другото, благодаря на всички, които разказват подкастовете, които качват снимки и скрийншотове от инста/тредс. На вас разчитам.
В този ред на мисли - някой има ли от Виктор? Някой разказа, че хейтел бившата - явно и той не е приключил там.

# 966
Между другото, благодаря на всички, които разказват подкастовете, които качват снимки и скрийншотове от инста/тредс. На вас разчитам.
В този ред на мисли - някой има ли от Виктор? Някой разказа, че хейтел бившата - явно и той не е приключил там.
Дениз беше качила снимка с една bratz кукла и пишеше преди нарциса, по-време на нарциса и след него и виктор качи някакво клипче че има 3 типа жени нарцисисти

# 967
От Габриела и Виктор очаквам най-грозния хейт към бившите. Ще бъде долно, гнусно и недостойно. Надявам се да ме опровергаят, но...

# 968
Предлагам им на Калоян и Маги/които не са ми хич любимци по принцип/да си свиркат и да оставят Бланкото да се излага.Такива като нея с комплекс на кралица, с речник и държание на турбо селячки, някак не будят у мен съжаление за случилото им се.

# 969
# 970
Хаха колко смешна и жалка е тая и дружката дето и е писала.

# 971
  • here and now
Габа каквото и да казва, ние я видяхме... Вече 2 пъти..
Покрай нея чак захаресвах Калоян, иначе ми се види доста мудничък...

# 972
Да Габи е първична ,но е добра душа. От такива като нея няма да получиш удар в гърба. Няма задни мисли ,каквото е пред теб , това е.
Обратното на нея , тихичък , скучен , граничи с мухльо през ум да не ти мине ,че ще му стигне акъла за модмолни  игри.
Да  , той наистина я излъга , аз също му се вързах и бях убедена  че ще са заедно след това.

# 973
Габа булито си получи заслуженото. Изгледах ги в ПО, и наистина изглежда обидено, потъпкана, използвана...
Калата, тиха лимонка...Ще ползва и Маги Томова няколко месеца и после ще се пусне на следващата лъскава мацка. И той не е стока, точно колкото Джука струва.

# 974
Габи може да си мечтае за такъв мъж като Калоян в рееалния живот възпитан, ителигентен и от добро семейство. Не от типичните батки отвън.
Габи я е много яд, че го изпусна, ама тези ревове, обиди и молене за роза от друг мъж го отврати. Аз мисля, че и брат му го отрезвил, защото Габа е ясна  от предишни сезони и реномето на труженичка я следна.
Калоян обаче от трън на глог - Маги вярно му е като леля. С последните корекции добре изглежда, ама и тя не е цвете за мирисане.

Общи условия

Активация на акаунт