🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 006
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 380
Има ли някакви доказателства за ало.бг-то на Габи? Аз по-скоро ѝ повярвах, че трудно допуска мъж до себе си и не бърза със секса.
Да. Из старите теми от Ергена 2 имаше снимки от обявите й. Доста долнопробни.

И с какво се издържа, тази недостъпна дама така и не разбрахме и в този сезон. Инфлуенсър?
Кого и с какво инфлуенсва?

Следях активно темата през втори сезон и вече смътно помня, че имаше обява, за която само се подозираше, че е нейна. Бързо търсене в гугъл в момента показва, че тогава е разпространявана снимка от секс обява, на която главата не се вижда и тя е отричала да е на снимката. Има много причини, заради които не я харесвам, но съм с едно наум колко лесно може да залепи етикет, от който няма отърване, независимо дали е верен.

# 1 381
  • Варна
Следях активно темата през втори сезон и вече смътно помня, че имаше обява, за която се подозираше, че е нейна. Бързо търсене в гугъл в момента показва, че тогава е разпространявана снимка от секс обява, на която главата не се вижда и тя е отричала да е на снимката. Има много причини, заради които не я харесвам, но съм с едно наум колко лесно може да залепи етикет, от който няма отърване, независимо дали е верен.
БГ мама като прочути следотърсачи, бяха разпознали интериора от обявата със снимка на Габи в същия интериор. И характерен чифт обувки и на двете места.
Еми няма как да се направиш на жива секс кукла и да очакваш да не ти лепят етикети.

# 1 382
Та с какво се издържа точно Габриела Бланко?

# 1 383
  • Street of Dreams
Защо не ги дават по-хронологично? Дениз след Виктор, Габа след Калоян? Така малко скачаме от тема в тема.
Надкаст с Габа ме остави безразлична, нищо интересно. Имала собствен бранд дрехи, а Шермин ходела с дрехи от Шеин. Има разлика ли? Щото до тук повечето собственички на брандове ги установихме.

# 1 384
Следях активно темата през втори сезон и вече смътно помня, че имаше обява, за която се подозираше, че е нейна. Бързо търсене в гугъл в момента показва, че тогава е разпространявана снимка от секс обява, на която главата не се вижда и тя е отричала да е на снимката. Има много причини, заради които не я харесвам, но съм с едно наум колко лесно може да залепи етикет, от който няма отърване, независимо дали е верен.
БГ мама като прочути следотърсачи, бяха разпознали интериора от обявата със снимка на Габи в същия интериор. И характерен чифт обувки и на двете места.
Еми няма как да се направиш на жива секс кукла и да очакваш да не ти лепят етикети.

Може, забравила съм. Поведението ѝ в онзи сезон беше толкова противно, че спомените ми за нея са най-вече от предаването.

# 1 385
Каза,че има бутик за дрехи,собствен бранд.....
Това предполага внос. Не знам,винаги ми е било интересно от къде са й доходите....Просто демонстрира такъв стандарт,че не мога да не се запитам

# 1 386
Тая с обувките не беше ли Даниела?

# 1 387
  • Варна
Тая с обувките не беше ли Даниела?
Не знам какво е имало за Даниела.
Аз бях много инвестирана в сезон 2. Имахме си паралелна група в Дискорд, шпиони по някакви чатове с участието на ергенки. Абе луда работа. Joy
Та за Габи съм сигурна. Поне тогава.

# 1 388
Не съм изсушала докрай подкаста, само на мен ли ми се струва, че Туджаров има афинитет към Габи, не съм го очаквала, абсолютно дъно....

# 1 389
И кво излиза поне едно 30 процента от участничките по обявите ги избират Joy

# 1 390
  • София
И аз помня, че каза че има бизнес. Един път на т.нар.банкети го каза. Изброяваше хората със собствен бизнес и преброи и себе си. На мен ми е жал за нея по принцип, но и тя като Виктория всеки път като проявя някакво съчувствие, успява да ме настрои срещу себе си. Вместо да оцени момчето, за което можеше да мечтае само, тя се държеше все едно е над него. Не едно, 10момичета ще си намери. Не че и той е най-добрата партия, но докато се цели в мутри като Красьо, не вярвам да е щастлива. Ако изобщо може да й се угоди.

# 1 391
Как мислите, коригиран ли е носа на Габа сега?
По различен ми стои. Не ми харесва.
Тук в Надкаст не е толкова симпатична като в ПО. Явно там имат филтри.
Личи си, че са дружки с Туджаров. Много различно им беше отношението. Голямо подмазване от тях.

# 1 392
  • София
Не съм изсушала докрай подкаста, само на мен ли ми се струва, че Туджаров има афинитет към Габи, не съм го очаквала, абсолютно дъно....
О, той неведнъж говори за нея, че била приятелка на него (най-вече) и Неделчо и колко готина и забвана била. Същи Карбовски ми е - играе го много интелектуален и възвишен, а си пада по коригирани жени с вид на секс кукли и съмнителен умствен капацитет.

# 1 393
По-късно ще догледам Габи.
Вчера слушах Виктор - започна добре, после не изневери на себе си и сподели твърде, твърде много за отношенията си с Дениз.
Но за нея си мисля - не я преследва миналото ѝ, преследва я настоящето ѝ.
Ако ще си проси издръжка, ще празнува дипломиране с чалгии и бутилки в гащите, ще е вечно подигравателна и ехидна - не знам защо да ѝ симпатизирам.

Друго, което Виктор мимоходом спомена - как се издържат инфлуенсърите, как ходят по ресторанти, където им плащат сметките - съвсем изгубвам уважение към 90% от хората в този бранш.

# 1 394
  • България

Ако това е истина, значи той се оценява много низко.

Общи условия

Активация на акаунт