🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 597
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 500
Не съм сигурна, че Виктор е единственият губещ. На мен са ми еднакво неприятни и двамата. Дениз далеч не е толкова чист образ, какъвто се изкарва.

# 1 501
Да си стиснем ръцете, че и двамата са боклуци. Joy

Не само двамата, а всички актьори които пиха и ядоха безплатно два месеца.
Един месец е бил курортът, нищо че ние гледахме половин година. Laughing

# 1 502
Чуждите подобни формати често имат епизод като час на истината, в който разни спорни неща от сезона се изясняват от всички, заедно с водещия. Може би не е зле да го добавят и в нашите формати. Така ответната страна може да вземе отношение в момента, че Туджаров и Неделчо не могат да сварят да записват...

# 1 503
Тук си имаме как му викаха... "Тръц" Grinning и сторита с реплика и дуплика. Grinning

Чуждите подобни формати често имат епизод като час на истината, в който разни спорни неща от сезона се изясняват от всички, заедно с водещия. Може би не е зле да го добавят и в нашите формати. Така ответната страна може да вземе отношение в момента, че Туджаров и Неделчо не могат да сварят да записват...

# 1 504
  • Street of Dreams
Ами на мен Дениз ми звучи много по-адекватна от Виктор, въпреки че е доста подробна...
Koe ти звучи по-адекватно? Аз чувам как само той си търсил повод да я потърси, след като тя скъсала с него - което може и така да е било, айде. Но как се е стигнало до афекта, в който тя му казва, че ще го съсипе, не става ясно? Това говори, че една голяма част от разказа липсва. Може би като й се е обадил за късите панталони, се е афектирала така? А и едва ли е било само това. До физическото нападение не съм стигнала и до обажданията към семейството му, но и то сигурно е било, защото хич не я е яд на него. Който може да събере едно и едно, не й вярва.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 16:09 от OnDiNe_

# 1 505
Криска рекламира парфюмче
Скрит текст:
аромат за хора, които не чакат разрешение.
Смел. Съблазнителен. Незабравим.
Ти си воланът. Ти задаваш посоката.

# 1 506
  • До морето
Язък й за красотата, капка излъчване няма! Като пластмасов манекен е!

# 1 507
Моля да ме извините,но пред подобни реклами....май ще избера клипчетата на Денис ..

# 1 508
Кристина пак гледа, все едно има стомашни проблеми.

# 1 509
Добре, де, Криси нали е юрист, как се навива въобще да участва в толкова евтини реклами? Язък за претенциите им с майка й!
Не става за модел, никакво излъчване няма, нулев артистизъм... Гледа като застреляна, извинявам се, но е така!

# 1 510
Гледах подкаста с Дениз на малко по-бързо темпо и на моменти с превъртане, че ми доскуча около темата с жалбата, която бил пускал.
Струва ми се, че и двамата са били хлътнали един по друг, но Дениз има доста претенции (със сигурност и финансови) към мъжа до себе си, които е видяла, че същият не покрива, затова е хукнала да бяга. Също наблегна на това, че е доста стиснат, което индиректно доказва горното твърдение.
Иначе, било им е хубаво заедно, но до време. То те и в шоуто бяха на приливи и отливи.
Бомбата от подкаста беше, че не само Петър си имал приятелка от преди това, а ми и Криси имала 8-9годишна връзка с някакъв мъж, като загатна, че към момента не била приключила и тоест въртяла него и Виктор. Като цяло нищо чудно да е вярно и това.
Звучеше искрена, многоо подробна. Не съм гледала подкаста с другите, може би по-натам като имам повече време.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 15:44 от Rimmona

# 1 511
По дискусията с Габи Бланко и онлифенс - като й влезете в инстаграма и натиснете на линка за linktree вътре ясно има линк към онлифенс. Друг е въпроса, че тя го промотира, че е само за "нейни секси снимки" и че "тук няма да намерите голи снимки". Доколкото съм запозната, май има опция определен "клиент" да ти плати и да му снимаш съдържание само за него, така че не се знае много, много какво качва.

# 1 512
А някой си е казал 'искам ей тази (Криси) да ми рекламира парфюма'....

Ужасна реклама.

В драмата Виктор- Дениз съм на страната на Дениз - Викито за мен не е много в час.

# 1 513
Стигнах до момента, в който Дениз нищи Кристина, Петър и Виктор. Ами... Петър си имал приятелка, Кристина си имала приятел от 8!!! години, нямало как да е с Виктор, въпреки снимките по хотели и сауни. НО, правила секс с Петър още в предаването и нямало как да не е правила с Виктор (не разбрах защо) ... Ама тия хора са нЕкакъв Содом и Гомор, б@си!!! Те приемат всичко това като роля, демек, не трябва никой да си мисли, че са разпасани, просто са на "участие". А тия, дето се твърди, че са до тях в реални живот, що за хора са, за да приемат това нещо, нямам обяснение... Но всичко е толкова смахнато, странно и ... долнопробно, че думи нямам! Богиня била Крисето, мерси! Да умреш от смях, ако преди това не умреш от криндж. Думи нямам...

# 1 514
Ами по думи на Дениз още вътре Виктор и Крисито са ходили да си гукат дружески по плажа, докато Дениз и Петър спят, та нищо чудно тях да е видяла Натито да се перат Grinning Oще вътре е имало нещо, все пак с това "Аз Крисито чакам"... Много добре пасна на случките от после.

Общи условия

Активация на акаунт