🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 677
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 530
Криси е същата бръмчалка като Дениз и Шермин, ама е много тиха вода.

# 1 531
  • София
Каква стана тя,леля Криси и тя била с Христо Сираков.
Аз разбрах, че за ШерминЪ говореше Дениз.

# 1 532
1 час и 5 минути :
Не, няма нищо против Криси,затова раздува клюки (и според мен големи лъжи),че Криси имала приятел от 8-9г и се криела от него,че е спала с други мъже - Петър и Виктор.
Тоолкова се крие,че се е записала в любовно предаване в прайм тайма месеци наред,която цяла България да гледа. Също така в тези 8-9г е имала връзка от няколко месеца с Петканов,която не само не е крила,но и за която говори в къщата.

За мен Дениз е злобна,отмъстителна и не е ок с главата.Съвсем други представи имах за нея в Ергенът и сега си давам сметка колко фалшива е била.

# 1 533
Каква стана тя,леля Криси и тя била с Христо Сираков.
Аз разбрах, че за ШерминЪ говореше Дениз.

Първо за Криси говореше, видяла я за пръв път “на маса” поканена от Христо.

# 1 534
  • София
Ясно, това за Криса съм го пропуснала. Добре, че Дениз няма нищо против нея. Представям си, ако имаше.

# 1 535
Дениз каза, че Криси се е похвалила май, че е била с него или нещо такова, оттам ШерминЪ казала за яхтата и че не отишла, защото той умрял и когато се скараха и Дениз го е казала това, то е било цитат на думи на ШерминЪ, просто не са излъчили тоя разговор. Крисито ако беше толкова очернено нали е юрист, знае че може да я съди, ама ако е имало такъв разговор ще го изровят в хода на делото и няма да рискува. Grinning Aми няма как да няма нищо против нея, при положение, че в началото на предаването по много подкасти се говореше клетата Криси как била изиграна от Петър, после изведнъж рязко се спря с тоя наратив и Боряна от втория сезон, която е близка с Криси смотоляви нещо, че нямало такива чак драми с Петър (вероятно защото са се раздухали някои други неща).

# 1 536
Изслушах надкаста на Дениз и ще го изслушам още веднъж, за да си направя някакво заключение, но първото ми впечатление е, че има доста хаотична, накъсана и нелогична мисъл.
Е, то от манекенка и модел какво се иска. Но все пак, би трябвало да се е подготвила за евентуална дискусия и да се аргументира, като се вижда, че тя започва да говори нещо, после преплита друго, после отново се връща на първото, после водещите я прекъсват и се губи почти всякаква нишка на последователност.
Абсолютно и на мен това ми направи впечатление. Тук се коментираше Натали, ама на Дениз е по-неразбрано и хаотично говоренето. Тя просто не е знаела какво е наговорил Виктор, иначе щеше да го "съсипе". Умрат си са се съсипват тия всичките Laughing Общо взето разтегли никаква информация в два часа с провлечен говор и празнословие, прескачайки от тема в тема.
Виктор е по-опасен за отношения и неприятен от Дениз, ако трябва да сравнявам двамата. Тя е ясна...

# 1 537
Мда, и мен ме натовари да я слушам. Доста я прескачах.

# 1 538
Ако ѝ беше подреден и ясен на сто процента подкаста, всички щяха да са - ха, как лъже, чак го е репетирала. Grinning

# 1 539
Ма то... губиш нишката, забравих за какво говори, да не говорим тя колко пъти сама каза "загубих си мисълта". Човек и като си измисля, забравя какво е измислил, и влачи, и мотае слушащите го. Аз и вярвам, де, но няма ясна мисъл. Виктор е точно такъв, какъвто го описва - психопат. И тя е меркантилна пеперудка, обаче е просто прозрачна в исканията си, и очакванията си, докато оня е луд по цялата глава, и считам, че с времето ще стане истински притеснителен в поведението си.

# 1 540
Чакам скоро Крисито да рИве и то по подкасти. Той нали на това прословуто парти е правил там сцени на ревност към Калоян, ама иначе Габи била изплискала легена.

# 1 541
Аз далеч не съм на страната на Дениз. Не знам защо. Може и да не съм права, но не ми е положителният герой в картинката..На Виктор доста повече му личи лошия характер, комплексарското, той доста прозира, както каза тя и само затова ми е малко по-симпатичен, защото е една идея по-смотан в лошотията си. Дениз ми изглежда по-висок левъл. Тя наистина доста успешно успява да скрие лошите черти на характера си. Имам чувството, че от злоба се е стопила последните месеци. Вероятно е права за доста неща, но някак не можа да скрие, че е меркантилна и че Виктор и в това отношение я е разочаровал. Не съм и гледала видеата, но щом доста хора са възмутени, сигурно има защо. Тогава защо Виктор да е Ок с това? Сякаш не беше спала да прехвърля в главата си точно какво ще каже и много я беше страх да не забрави случайно нещо важно. Приличаше ми на видна клюкарка седнала пред две други клюкарки на входа с някакво нетърпение и доволство да им каже всичко и притеснена да не изпусне нещо важно. Дава ми усещането, че си е посветила последните месеци на тоя скандал с Виктор и че всичко това просто я изяжда.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 17:29 от friends

# 1 542
Лошо впечатление ми направи факта, че Дениз се свързала с бившия само да разбере за чата с Виктор.
Значи ти се съдиш с този човек, той те тормози и до сега и вместо да стоиш на страна, отново разговаряш с него. Толкова ти е важно да оплюеш Виктор. Ненормална работа!

# 1 543
  • София
Само аз ли не успях да й разбера обяснението относно твърдението на Виктор, че Дениз искала и почивка и Ролекс? Въртя, сука и пак повтори каквото и той, че е попитала защо трябва да избира, не може ли и двете? Ама уж хипотетично питала, нали ... Колко да е хипотетично?

# 1 544
  • София
На мен Дениз ми се стори искрена и в нейна защита, поне според мен, ще кажа, че мисълта й на моменти беше накъсана, защото имаше доста неща, които искаше да изкаже и не знаеше кое по-напред. Ако трябва да правя някаква съпоставка, тя беше доста по-подробна от Виктор. Виктор просто нахвърли няколко изречения, в които буквално я обвини, че тя е луда, че го е преследвала, правила е сцени и тн, но честно казано не каза нищо точно и конкретно.

Слушайки историите, ако наистина са верни, по-скоро се е стопила от стрес и неприятни емоции.

А това с Ролекса - било е ирония. Ако ви е направило впечатление, тя имаше подобна ситуация в предаването, извадена от контекста, но с Радо, че го била попитала колко пари изкарвал. Според мен Дениз има самоирония и малко по-различен хумор, който доста хора приемат буквално и не разбират.

Общи условия

Активация на акаунт