🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 798
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 665
Повечето мъже , които познавам не приемат пари от жените на масата за сметката , камо ли да ги гонят или да викат персонала . Аз съм убедена , че Виктор е дребнав и е “милионер” основно на приказки.

# 1 666
Щом е имала Онлифенс, със сигурност е продавала тяло за пари, било то само на снимка или видео.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 01:37 от Zara73

# 1 667
Виктория пуснала видео как пътува за Родос заедно с Киара и се връща с Левент, Радо и Галена
Скрит текст:

И пътуват с Раянеър. Продукцията не xарчи много

# 1 668
Имат директно полети , защо да се прекачват ?

# 1 669
Имат директно полети , защо да се прекачват ?
Във видеото се вижда, че Виктория и Киара се прекачват в Атина, летят с Olуmpic air.

# 1 670
Не искам да адвокатствам на Виктор, но в името на коректността :

-  Виктор ясно каза, че случката в Монако е била преди връзката им. Дениз му разказала, че е била на рожден ден на непознат. Тук има разминаване, защото в статията пише, че рожденикът е бил познат, че и интимно познат на Дениз. Може би когато е заминала не са се познавали с въпросния, а след това, когато е публикувана статията, вече очевидно са се били запознали, не знам. Двамата са спорили приемливо ли е или не една жена да отиде в чужбина на рожден ден на мъж,  който не познава, но била поканена и с каква цел е поканена. Дениз смятала, че не вижда нищо лошо, а за Виктор било неприемливо. Този спор той го разказа като илюстрация на съществените разминавания между тях за правилно и грешно. Не е лъгал, че Дениз е ходила по мъже в чужбина по време на връзката им.

- Виктор каза, че я е завел на почивка в Испания за рождения й ден, т.е. тази почивка е била подарък за нея. Каза, че е похарчил 5 цифрена сума, която не била много голяма, но все пак солидна. Дениз на свой ред пропусна да каже, че това пътуване е подарък за рождения й ден. Вместо това наблегна, че било евтино там, хотела не бил кой знае какво, предполагала, че около 10 хил. струвала. Оплака се, че не й направил жест да й купи едно парче торта, но с поливин уста смотолеви, че на РД й е подарил подарък. Значи освен почивката и друг подарък е имало. Но нямало роза, какъв ужас !

- за Сейшели и ролекса - Виктор каза, че за него в началото на връзката е най - хубаво да трупаш преживявания, спомени, време един с друг. В този смисъл е очаквал Дениз да избере Сейшели вместо ролекс. А тя искала и двете, ( къде на шега, къде наистина, никой не знае).

Виктор е подложил Дениз на изпит и тя не го е издържала. Дениз пък нищо не искала, нищо не очаквала, от нищо не се оплаквала, по нейни думи, което за мен е странно и невярно. Нормалното би било и тя да го тества и изпитва, но тя твърди обратното. В същото време се оплаква, че  нищо не й е дал, нямал пари, голям праз, че я водил на евтини почивки. Виктор страда от силен комплекс за малоценност. Дениз е ужасно ревнива и все недоволна. Дениз има проблем, че Виктор има еднаква татуировка с бившата му, но тя му се ядосва, че той има проблем с бившите й и начина й на живот. Дениз е не по - малко отмъстителна от Виктор. Свързала се е с бившия си, за когото твърди, че я тормози от години, за да й даде чатовете му с Виктор. Не вярвам да съществува жена, жертва на насилие, която да отиде при насилника и да му иска услуга, само за да отмъщава на настоящия си. Виктор е ясен, никой не го харесва, но Дениз не е много по - добра от него и не я виждам като жертва само защото е жена и по дефолт трябва да я подкрепям и да й вярвам. Ако беше се държала над нещата, ако беше проявила повече благородство, повече зрялост и великодушие от Виктор в Надкаст, е тогава щях да й кажа браво, а то грозна история. Тръгнала да тръби с огромно задоволство и злорадство пред цяла Б-я, че знае колко пари има Виктор и те не били много. Голяма класа, голяма жертва, няма що !

# 1 671
Не съм гледала видеото , пробирала съм се с директен полет и за това го написах , лично на мен не ми се прекачвале , за да не съм с rayanair😀 тъпото в този сезон беше , че показаха много малко от Родос , а имат страхотни заведения и заливи.

Тези тестове на Виктор са мнгоо смешни и жалки , Дениз , че не е стока е ясно , злобничка е .

# 1 672
Saint V
Какъв годеник?

Ходенето в Монако на Дениз е било през 2020 година.
https://kliuki.net/kliuki/deniz-hayrula-se-zabavlyava-s-italiane … -foto-fakt/161471

Виктор го искара все едно е било сега, докато е с него и хората се объркаха.

# 1 673
Целият й подкаст беше едно заяждане,но не открито такова,а пасивно-агресивно и с фалшив смях и още по-фалшиви сълзи. Уж ей така между другото,ама многократно се питаше дали не е пропуснала нещо (да оплюе) и ако има пропуск,ще си ги каже в друг поскаст.
Толкова да е злобна. Стори ми се много отслабнала и погрозняла.

Виктор,че е токсичен и самозванец,няма да отречем,но защо ли си мисля,че Дениз рязко е охладняла като е разбрала наличния му кеш в банката. Laughing
Ако беше истински милионер, щеше да търпи и да му се мазни,само стой и гледай. Все пак апартамент има да се обзавежда.
И пак с насмешка държа да отбележи,че преди да си купи апартамента, имала повече.

За хубав Надкаст намерих този на Габи. Изненадващо сдържана,каза си нещата без да обижда и да изпада в драми.

# 1 674
Както някой по-напред подчерта, класи е Даниела над Дениз. Успя да запази спокойствие при двойната атака и не влезе в обяснителен режим. При това беше директно атакувана, за разлика от Дениз, която чак изпреварваше въпросите от нетърпение да лъсне всичко.
И аз бях впечатлена как Дениз е очаквала мъжете да платят сметката на жени, с които нямат нищо общо. Сериозно ли?! Тези наистина са повярвали в озаряващата си женска енергия. Тя постоянно набляга, че цял живот е работила, защо очаква други да ѝ плащат сметката?! Хем ѝ се иска мнението ѝ да се взема под внимание, хем някой да я отглежда. Много сантиментално страдаше, че на РД не е имала парченце тортичка, свещичка, цветенце и едновременно съвсем рационално се възмущаваше от количеството подаръци и почивки. Похарчил 10-15 хил., какво толкова бил платил... Искала семейство... май. Вместо да се съсредоточи да гради отношения, тя точи. Иска да паразитира момата, пък ако е и някой, дето може да покаже пред хората - бонус. И как небрежно, почти гордо коментираше и онлифенса си, и останалите артефакти 😁 от безумното си минало. Ами имат значение. Това, че той си е комплексар, съвсем не ги прави маловажни, а липсата на съжаление от нейна страна носи риска да се повтарят.
Много ми падна в очите в Надкаст, много. Него видяхме още в шоуто, но тя разгърна целия си отрицателен потенциал чак сега.
Повечето мъже , които познавам не приемат пари от жените на масата за сметката , камо ли да ги гонят или да викат персонала . Аз съм убедена , че Виктор е дребнав и е “милионер” основно на приказки.
Да, нормално се приема, ако обаче мъжете са ги поканили, в случая не е така.
Разбира се, че зверски се е изложил Виктор с панаира, който е спретнал с QR- ката, но и нормално за ситуацията би било жените да не очакват чуждо спонсорство.

# 1 675
Не искам да адвокатствам на Виктор, но в името на коректността :

-  Виктор ясно каза, че случката в Монако е била преди връзката им. Дениз му разказала, че е била на рожден ден на непознат. Тук има разминаване, защото в статията пише, че рожденикът е бил познат, че и интимно познат на Дениз. Може би когато е заминала не са се познавали с въпросния, а след това, когато е публикувана статията, вече очевидно са се били запознали, не знам. Двамата са спорили приемливо ли е или не една жена да отиде в чужбина на рожден ден на мъж,  който не познава, но била поканена и с каква цел е поканена. Дениз смятала, че не вижда нищо лошо, а за Виктор било неприемливо. Този спор той го разказа като илюстрация на съществените разминавания между тях за правилно и грешно. Не е лъгал, че Дениз е ходила по мъже в чужбина по време на връзката им.

- Виктор каза, че я е завел на почивка в Испания за рождения й ден, т.е. тази почивка е била подарък за нея. Каза, че е похарчил 5 цифрена сума, която не била много голяма, но все пак солидна. Дениз на свой ред пропусна да каже, че това пътуване е подарък за рождения й ден. Вместо това наблегна, че било евтино там, хотела не бил кой знае какво, предполагала, че около 10 хил. струвала. Оплака се, че не й направил жест да й купи едно парче торта, но с поливин уста смотолеви, че на РД й е подарил подарък. Значи освен почивката и друг подарък е имало. Но нямало роза, какъв ужас !

- за Сейшели и ролекса - Виктор каза, че за него в началото на връзката е най - хубаво да трупаш преживявания, спомени, време един с друг. В този смисъл е очаквал Дениз да избере Сейшели вместо ролекс. А тя искала и двете, ( къде на шега, къде наистина, никой не знае).

Виктор е подложил Дениз на изпит и тя не го е издържала. Дениз пък нищо не искала, нищо не очаквала, от нищо не се оплаквала, по нейни думи, което за мен е странно и невярно. Нормалното би било и тя да го тества и изпитва, но тя твърди обратното. В същото време се оплаква, че  нищо не й е дал, нямал пари, голям праз, че я водил на евтини почивки. Виктор страда от силен комплекс за малоценност. Дениз е ужасно ревнива и все недоволна. Дениз има проблем, че Виктор има еднаква татуировка с бившата му, но тя му се ядосва, че той има проблем с бившите й и начина й на живот. Дениз е не по - малко отмъстителна от Виктор. Свързала се е с бившия си, за когото твърди, че я тормози от години, за да й даде чатовете му с Виктор. Не вярвам да съществува жена, жертва на насилие, която да отиде при насилника и да му иска услуга, само за да отмъщава на настоящия си. Виктор е ясен, никой не го харесва, но Дениз не е много по - добра от него и не я виждам като жертва само защото е жена и по дефолт трябва да я подкрепям и да й вярвам. Ако беше се държала над нещата, ако беше проявила повече благородство, повече зрялост и великодушие от Виктор в Надкаст, е тогава щях да й кажа браво, а то грозна история. Тръгнала да тръби с огромно задоволство и злорадство пред цяла Б-я, че знае колко пари има Виктор и те не били много. Голяма класа, голяма жертва, няма що !
Оф, слушане с разбиране е умение, което се очаква да сме развили първи-втори клас. Зорлен се налага да я защитавам сега в името на обективната истината - за ролексите и почивките, самата тя разясни, че въпросът е бил поставен хипотетично и тя се е пошегувала като е отговорила нещо от типа на "трябва да избирам ли". Най-малкото, точно защото знаем какъв е стилът й на живот и имаме поглед върху прикритото й поведение, можем да се досетим, че надали ще опява толкова отявлено за скъпи подаръци и демонстрации. И самото натъртване върху този казус и развяването му като вид дефицит е показателно за възприятията и несигурностите на употребяващия го индивид.
Дениз няколко пъти изтъкна, че за нея е грозно да се влиза в подробности за стойността на почивките и подаръците, но в течението на разговора направи подобни коментари в отговор на заявките на Виктор относно меркантилността й. Ами, смешно е да се твърди, че е била с него за парите, като от километър си личи, че той с кой знае колко пари не разполага. Това не означава, че не си търси такива партньори, разбира се. Просто неговите аргументи издишат, а тя е в правото си да се защити.

# 1 676
  • България
Аз не мисля, че Виктор, който е дал с лека ръка 10 хиляди за Испания и поне 4 хиляди за Албания е беден. Добавяме и две чанти, подарък за рождения й ден, добавяме и други разходи по пътя и ще излезе истина, че е пръснал 50 хиляди по Дениз. А тя излезе неблагодарна и злобна. В спора съм на негова страна. Единственото, за което го упреквам е, че й е търсил сметка за предишните й връзки като ескорт.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 01:54 от ferencliszt

# 1 677
Даниела е класи над Дениз , аз в харесвам основно заради самообладанието и както в предаването , така и след това - не обижда , не злобее , гледа си живота и това е . Като изказ също е нива над Дениз . Последната ми направи лошо впечатление , ме си оплю Кристина . Малко иска да се изкара добра на чужд гръб , аз не харесвам такива хора .

Никакви Сейшели няма .😀

# 1 678
Аз не мисля, че Виктор, който е дал с лека ръка 10 хиляди за Сейшелите и поне 4 хиляди за Албания е беден. Добавяме и две чанти, подарък за рождения й ден, добавяме и други разходи по пътя и ще излезе истина, че е пръснал 50 хиляди по Дениз. А тя излезе неблагодарна и злобна. В спора съм на негова страна. Единственото, за което го упреквам е, че й е търсил сметка за предишните й връзки като ескорт.
Супер, ама те до Сейшели не са стигнали, че и 10к да бил дал.

# 1 679
Самият факт, че според нея той не й е купил нищо, говори достатъчно какви са й очакванията.

Общи условия

Активация на акаунт