🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 724
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз не мисля, че Виктор, който е дал с лека ръка 10 хиляди за Сейшелите и поне 4 хиляди за Албания е беден. Добавяме и две чанти, подарък за рождения й ден, добавяме и други разходи по пътя и ще излезе истина, че е пръснал 50 хиляди по Дениз. А тя излезе неблагодарна и злобна. В спора съм на негова страна. Единственото, за което го упреквам е, че й е търсил сметка за предишните й връзки като ескорт.
Супер, ама те до Сейшели не са стигнали, че и 10к да бил дал.
Тя потвърди, че Испания му е струвала около 10 Хил.

# 1 681
Не искам да я защитавам, защото в предаването се показа много злобна на моменти, особено към Натали, която също не харесвам.

Обаче изцяло вярвам на Дениз за случките с фалшименто-милионера Викторчо. Включително и за чуденката му какво щели да си кажат хората, ако той си продадел ролексите...

Дениз през цялото време бе принудена да се обяснава за гадостите, които психопатът Виктор беше казал за нея. И тя разказа нещата както са. Аз вярвам на нея.

# 1 682
Тя не беше гледала неговия подкаст.

# 1 683
Издухал е 50к ама в някой друг живот и на по-далечни дестинации 😂. Седмица в Тенерифе за двама (хотел + самолет) е към 2к евро, Албания около 1к. Сложи и храна и е стъпало на 5-6к. Съвсем нормална сума за двуседмична почивка в прайм сезона. Нищо особено.

Аз не мисля, че Виктор, който е дал с лека ръка 10 хиляди за Испания и поне 4 хиляди за Албания е беден. Добавяме и две чанти, подарък за рождения й ден, добавяме и други разходи по пътя и ще излезе истина, че е пръснал 50 хиляди по Дениз. А тя излезе неблагодарна и злобна. В спора съм на негова страна. Единственото, за което го упреквам е, че й е търсил сметка за предишните й връзки като ескорт.

# 1 684
А на мен ми направи лошо впечатление, че говореше срещу Кристина. Защо хвърляш друг човек под влака? Няма достойнство. А розовото костюмче от снимката е точно като за бизнес дама от нейния калибър.

# 1 685
Тя не, ама водещите си имаха цял списък с обвинения от епизода с ВикитУ, за които я питаха за отговор, което си беше 80-90% от надкаста.
Тя не беше гледала неговия подкаст.

# 1 686
Кристина е нещо като приятелка на Дениз и доскорошно гадже и на неговия приятел в шоуто. Четиримата са били като залепени два месеца като приятелски двойки. Виктор се е хванал с Кристина десетина дни след като е приключила връзката му с Дениз. Отделно Кристина пуска сторита публично колко права се оказала Шермин,  разбирай - за всичко, което е говорила срещу Дениз. Щеше да е по достойно да ги подмине с мълчание, но не е трудно да разбере човек защо Дениз е ядосана и на двамата.

# 1 687
Точно заради всички тези обстоятелства, ако имаше класа, щеше да ги остави сами да се излагат. Има дар слово, можеше по-витиевато да коментира, без дребнави подробности, клюки и заяждания. В обясненията лъснаха и доста нейни "качества" и "принципи".

# 1 688
Издухал е 50к ама в някой друг живот и на по-далечни дестинации 😂. Седмица в Тенерифе за двама (хотел + самолет) е към 2к евро, Албания около 1к. Сложи и храна и е стъпало на 5-6к. Съвсем нормална сума за двуседмична почивка в прайм сезона. Нищо особено.

Дениз каза,че Испания му е струвала 10 000. Хотела и самолета. Не спомена храна в тази сума.
Албания каза 4 000.
Няма нужда да говориш с измислени суми.

И 5,6к да бяха + чантите (защото няма да са от онези биташките,нали?) ...за 2 месеца връзка пак са й прекалено много.

Потърпяла е,взела е каквото е можала.Да не я жалим.  Simple Smile)
Виктор е един голям глупак.

# 1 689
Както някой по-напред подчерта, класи е Даниела над Дениз. Успя да запази спокойствие при двойната атака и не влезе в обяснителен режим. При това беше директно атакувана, за разлика от Дениз, която чак изпреварваше въпросите от нетърпение да лъсне всичко.
И аз бях впечатлена как Дениз е очаквала мъжете да платят сметката на жени, с които нямат нищо общо. Сериозно ли?! Тези наистина са повярвали в озаряващата си женска енергия. Тя постоянно набляга, че цял живот е работила, защо очаква други да ѝ плащат сметката?! Хем ѝ се иска мнението ѝ да се взема под внимание, хем някой да я отглежда. Много сантиментално страдаше, че на РД не е имала парченце тортичка, свещичка, цветенце и едновременно съвсем рационално се възмущаваше от количеството подаръци и почивки. Похарчил 10-15 хил., какво толкова бил платил... Искала семейство... май. Вместо да се съсредоточи да гради отношения, тя точи. Иска да паразитира момата, пък ако е и някой, дето може да покаже пред хората - бонус. И как небрежно, почти гордо коментираше и онлифенса си, и останалите артефакти 😁 от безумното си минало. Ами имат значение. Това, че той си е комплексар, съвсем не ги прави маловажни, а липсата на съжаление от нейна страна носи риска да се повтарят.
Много ми падна в очите в Надкаст, много. Него видяхме още в шоуто, но тя разгърна целия си отрицателен потенциал чак сега.
Повечето мъже , които познавам не приемат пари от жените на масата за сметката , камо ли да ги гонят или да викат персонала . Аз съм убедена , че Виктор е дребнав и е “милионер” основно на приказки.
Да, нормално се приема, ако обаче мъжете са ги поканили, в случая не е така.
Разбира се, че зверски се е изложил Виктор с панаира, който е спретнал с QR- ката, но и нормално за ситуацията би било жените да не очакват чуждо спонсорство.

Ами, да ти кажа, до мъжете е. След банкет от работа нашето си отделение ходим на една дискотека. 2-3 мъже от колектива идват. Никога не ни оставят един Лев да платим, без да имат общо с нас. Винаги ми е неудобно от това, но някои са си възпитани така

# 1 690
Никой на сила не го кара. Да си вземе една готвачка и перачка и ще му е таман на джоба и манталитета! Кво им броим толкова чанити-манти, брой почивки. Само и само да има за кво да се пенявим и плюем по някого.

Дениз каза,че Испания му е струвала 10 000. Хотела и самолета. Не спомена храна в тази сума.
Албания каза 4 000.

И 5,6к да бяха + чантите (защото няма да са от онези биташките,нали?) ...за 2 месеца връзка пак са й прекалено много.

Потърпяла е,взела е каквото е можала.Да не я жалим.  Simple Smile)

# 1 691
14000 лева са 7к евро (по 3.5к на човек, 250е на ден, за да са сме точни) , 1к разлика от моята калкулация…
Нейното също е предположение, но не много далеч от моето. Просто дестинациите не са мега лукс и може да се сметне приблизително (+/-1к).
На кого му е много или малко, не е твой проблем, а на хората във връзка. Ти коя си, че да знаеш и определяш на кой - колко му стига. Да не си им светила през тези два месеца? Или съдиш по монтирани кадри от едномесечния престой под амнайсе хиляди камери, които гледахме 2.5 месеца… много лесно забравяте, че тези формати са в изкуствена среда

Албания каза 4 000.

Потърпяла е,взела е каквото е можала.Да не я жалим.  Simple Smile)

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 06:28 от mk974

# 1 692
    Кой твърди,че са мега лукс?
    Казах,че няма нужда да смяташ суми,когато тази информация вече я получихме директно.
    И дали ще са 5 000 евро за Тенерифе или 2 000 евро по твоите измислени сметки за мен са си разлика.

И като са обикновени дестинации, и след голямото изтъкване на Дениз как тя сама си изкарвала парите и се издържала, що не взе да си плати нейната половина?
    Много искаше,ама нямаше желание.

# 1 693
    Сега ще се изреждат по подкасти ли? Отдавна забравих Орлин и Натали.. той беше в чакалкаст-а, сега заедно ли ще ходят насам натам? Гледам, че са двамата при някой непознат за мен ютубър.🤢

# 1 694
    Малко ми е странно как е похарчил +10000лв. точно пък в Тенерифе хахаха
    Май украсява “леко”.

Общи условия

Активация на акаунт