🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 743
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 740
Йовица и Филипа са се скарали в ефир - сега и това на забързан каданс ще изслушам.

https://www.youtube.com/watch?v=a4-dv6GfPCw  - само с такова качество го намерих.
Защо ти е да гледаш нещо, снимано от телевизора с телефона и то част от кадъра, защото е изправен телефонът и не се вижда повечето от екрана. Има си с хубаво качество на сайта на бТВ.

Jовица и Филипа в "Преди обед".  
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-ljubov … ipa-i-jovica.html

Напълно съм на нейна страна и се радвам, че се отървала от този кърлеж ревнив и обсебващ.

# 1 741
Филипа и Йовица в Преди Обед ми дойдоха като глътка свеж въздух, че 20 мин. на 1.25 скорост със самоизтъкването на ВикторО ми дойдоха в повече. Не знам дали циганина на Шермин, който я хвали дали е жив, ама и Викторчо не остава по-назад.

# 1 742
"Тука верно си караме на свободни съчинения, единствено щото лайфстайла на някой не ни кефи."
Понеже от вчера чета,че комплекси някой избивал,сега това,както и че някои имали мъже златотърсачи,затова така остро се изказвали за пАдаръците на Дениз и неблагодарността ѝ.Минава се в лични нападки чак.
Не се познаваме лично хората,които списваме тук,та много на едро се хвърлят едни твърдения.
Все едно да драсне някой-я,колко Денизки пишат тук, "с минало"😏

Понеже вчера Дениз смота за жалбата,нейната версия беше доста различна,списвали сте за казаното от нея.
Поводът за жалбата бил/според Виктор/,че му написала,че майка му ще плаче,ще ги съсипела,той не знаел какви хора познава тя.Наричала го "к@пеле",защото той не е живял с биологичния си баща.
Някой лъже,той твърди,че тя го е помолила да оттегли жалбата,тя твърди,че той доброволно я е оттеглил.

Петър ще е политкоректен,надали ще е интересен,но Йовица и Филипа,сеирче 2.0 след Виктор и Дениз 😆

# 1 743
  • София
Надкаст с Петър наистина е много скучен. Запали електронна цигара още в първите минути, доста невъзпитано от негова страна, но след слънчевите очила при разговора с майката на Криса, не ме учудва.
Твърди, че се отдалечили с Криса заради участията, постоянно бил на път и не можели да се виждат. Накрая й казал да се разделят. Не ходил и на общите сбирки, само работел и нямал време.
Не коментира има ли човек до себе си или не. Визуални Криса много му харесала на външен вид, разбрали се за розата, после вече развили чувства. Неделчо му каза, че Галена го харесала и пита дали ако не беше Криса би имало нещо с нея. Петър каза Да, била много грижовна и възпитана. Не обичал скандалджийки.
Не паднал на крака като давал пръстена, защото от продукцията казали да го даде прав. Много е обран и скучен, на половината съм и май ще си почина с гледането.

# 1 744
Мтого грозно впечатление ми направи Дениз в Надкаст.  Може би, защото в предаването даваше заявка на самостоятелна, интелигентна жена. А в надкаста заговори колко бивши обкебени гаджета плащали по нея. Как малки и смешни били пачките на Виктор от бизнеса му. Как са нищо 2 екскурзии за 2 месеца.
Някак си е свикнала на друг тип мъже и отношения. По скоро мутряги, отколкото обикновени мъже. Исслкаше да се покаже в  друга страна в шоуто, и донякъде го направи. Така че, може би се опитва да се променя в положителна посока. А дано.
Незнам защо единствено Виктор отнася хейта в коментарите.

Филипа - грозно и подло е да се преструваш на влюбен цяло шоу, да вземеш пръстен, и накрая вке едно нищо не е имало. Не симпатизирам нито на нея и нейния театър, нито на Йовица. Но той поне май беше искрен? Жалкото е че повечето вътре се перчеха колко са истински и нападаха другите.

# 1 745
Личеше му на Йовица по изражението, с което гледаше старите кадри от шоуто и почти насълзените очи, че е бил истински влюбен в нея, ама въпреки това не става по-малко вманиачен и лепнат за нея. Това поведение би отблъснало всяка жена, дано да си вземе поука какво да не прави в следваща връзка. После това нападане на Филипа на всяка нейна дума беше много грозно. Така не прави истинският мъж, така правят мишкарите…

# 1 746
Имаше в старите теми една мацка, която е била гадже с Йовица. Може би тя ще каже най-добре дали е бил влюбен, защото го познава, но за мен си пролича, че го жегнаха тези кадри, та, залагам, че е бил влюбен.
Филипа изглеждаше гузна в ПО.

# 1 747
Надкаст с Петър наистина е много скучен. Запали електронна цигара още в първите минути, доста невъзпитано от негова страна
Май и Дениз пушеше някакъв вейп в "Надкаст".

# 1 748
Надкаст с Петър наистина е много скучен. Запали електронна цигара още в първите минути, доста невъзпитано от негова страна
Май и Дениз пушеше някакъв вейп в "Надкаст".

Габи беше

# 1 749
Е що невъзпитано..да не е на аудиенция в английския двор Joy
При някви сульовци поредните подкастъри...протокол ли имало...

# 1 750
А да, вярно, че беше Габи.
Фифи и Кърлежа ше си кажат в Надкаст, поотделно. За него се знае, че е обсебващ и че не се задържа много с връзките. На толкова години щом няма нищо стабилно и е отишъл в Ергенът да търси любовта...

# 1 751
Що бе той още в Ергена сам си каза за гробниците в Египет като ги питаха за странно място където са правили се.с.
"Правили секс в гробниците..." Joy(за Виктор и бившата му коментар)
Не е много на център и Дениз
Леле Виктор същински tomb raider Stuck Out Tongue Closed Eyes пардон секс рейдър Sweat SmileSweat Smile
Голям фантазьор и лъжец е. Който е влизал в гробници в Египет ще разбере защо.

# 1 752
Срещу израза wannabe, трябва да сложат снимка на Викторчо.

# 1 753
  • Пловдив
Фифи и Йовица уж даваха заявки за искреност, а се оказва, че тя не е била никак искрена в намеренията си. Той е кърлеж, досаден е, не ми харесва, но е имал искрени чувства, личеше си по изражението, има вид на наранен мъж. И за това напада така Фифи на всяка дума, не че го оправдава, не е редно, но той не блести със завиден интелект. Но от сезона научихме, че тези които най-много се изтъкваха, че са стабилни и т.н. са си били фалш, поне от едната страна, ако не и от двете. И все пак ми е жал за него, Филипа просто не биваше да се хваща с него или трябваше да прекрати отношения си на време. Имаше този шанс, дори при появата на Лъчо, да се отскубне. Не разбирам аз какво беше това кютане цял сезон, нима имиджът им е по-чист като стане ясно, че всичко е била една игра. В крайна сметка не са били женени и имаха възможност да сменят половинки, да търсят нови и т.н.

# 1 754
На Фифица още от началото й личеше, че не може да понася Йовица. Според мен, направи голяма грешка да го играе влюбена в него. С Лъчезар им се случваха много по-естествено нещата.

Общи условия

Активация на акаунт