🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 206 171
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 070
За пръв път гледах т.нар. Надкаст. Водещите са меко казано...зле. Единият особено говори все едно има горещ картоф в устата. Петър ми хареса. Приятен е за слушане.

И аз реагирах така пърия път, дразнеше ме мекия говор на Неделчо, но после му свикнах и започна да ми харесва. С Тунджаров се допълват и ги смятам за интелигентни момчета. Не пропускам техни обзори на предавания, които гледам. А и от дуото Неделчо ме спечели повече Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 22:48 от Saint V

# 2 071
Влез в търговския регистър и ще ти стане ясно, що за “крупен” бизнесмен е ВикитУ. Добавките му имат печалба за 2024: -36000, и от минали години -39000 (или нещо от сорта). Материалния запас е 50к. Шоколадите, в които е имал дял, и те нямат мега оборот/печалба. Супер успешен е в сънищата си. Изглежда целта му е да продава курсове/менторство - открил си е такава фирма някъде месец май. Та екранното време му е важно за реклама, колко е успял, проспериращ млад милионер. Белким някой се излъже да му плати да попие безценна информация как се просперира 😀😀😀
Линкедин профила му също е meh, никъде не се е задържал & nothing attractive / impressive.
"Нали никой не вярва, че той е някакъв гении и е забогатял със образованието си по статистика и икономика?"

Че те у нас повечето милионери са с основно образование. Това си е главно условие - да си прост и необразован.
Интелигентните милионери са рядкост.

Да, обаче като го слушах в Надкаст се изкара гении, бил давал консултации по счетоводство, чел лекции....на мен не ми изглежда чак толкова ерудиран за колкото се взема. Той е бил студент до 22 години, кога за 5 години толкова пък ценен кадър е станал в сферата на финансите. Има нещо тъмно около целия му бизнес. Според Дениз дела от шоколадите бил на три пачки 😄😄😄. Даже няма да си го причиня да го слушам в друг подкаст, славата му ще трае три дни и ще е в ъгъла като всички от този тип предавания.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 22:13 от mk974

# 2 072
Само да напомня, че и Габи разказа как си е поръчала питие след патардията за сметката и Криси е дотърчала да попита “Ма, Габи, това кой ще го плаща?”. Така че, каквото и да говори Кристина, излагацията  си е за нея.
А Дениз и Люси са си платили и дори са представили “доказателство” (платената сметка), която Виктор е изисквал.
А Кристина и Виктор да се научат, че когато взимат маса с такава консумация и поръчват две бутилки алкохол за 2000лв. това се съгласува предварително с останалите, а не в последствие, защото другите отиват и сядат при тях без да знаят предисторията. И това го потвърдиха няколко различни участника и най-вече Габриела.

# 2 073
  • София
Мега нагла е Дениз.
Отишла неканена, че и замъкнала Люси от сезон 1, дето на тях им е никаква. И накрая не платили нищо. Били на отделна сметка, ама то там се плаща самата маса и си има твърда цена.
И била блъскала тогава Виктор.
Изобщо истинско поведение на стилна дама демонстрира Денизчето... Bowtie

# 2 074
Свих го от тредс 🤣🤣🤣

# 2 075
  • Street of Dreams
Мега нагла е Дениз.
Отишла неканена, че и замъкнала Люси от сезон 1, дето на тях им е никаква. И накрая не платили нищо. Били на отделна сметка, ама то там се плаща самата маса и си има твърда цена.
И била блъскала тогава Виктор.
Изобщо истинско поведение на стилна дама демонстрира Денизчето... Bowtie
Материал за трофейна съпруга, според мнозинството...

# 2 076
Свих го от тредс 🤣🤣🤣

Сега очаквам Светлозар - от там нататък през телефона не успях да разчета. Та...да отиде при Гала и на дълго,  и нашироко да обясни случката, че да не стои в мъглявина така. Съвестно ми е, че не се облял от слава. Човек давай, ти си, че да си разгадаем драмата.

# 2 077
Свих го от тредс 🤣🤣🤣

Лееле! То е съмнително бившият ли го е писал, още повече представено тук от почитателката на Дениз, ама много злост, много нещо! Криси, Криси, да беше изчезнала за известно време от радара, вместо да си слагаш таралеж в гащите с тази връзка... Сега Дениз ще те гони до дупка с компромати, а никой не се съмнява, че имаш.

# 2 078
Свих го от тредс 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Това име не се среща често, човек с тези имена има жена и две деца... Не вярвам той да е "гаджето" на Кристина.

# 2 079
.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 06:05 от Анонимен

# 2 080
По повод сепаретата - нали за да се ангажират, трябва да има хора, които да се настанят. А това е било за участници от ЕЛР. Би трябвало всички да са наясно, някой да им каже ако не са /а те повечето са бръмчалки и знаят условията по дискотеките/, колко струва едно сепаре и всеки да си направи сметката.
Кристина каза, че едното е било на нейно име, а другото на Найден - човека от продукцията. И Дениз не била питала дали може да седне. Ами нормално, защото това е  парти за участниците, без значение на чие име е резервацията или сепарето. В крайна сметка имат общ чат, пълнолетни са и уж с някакъв стандарт - тези неща се коментират предварително, къде, кога, колко, както го правят всички нормални хора и няма никакво напрежение.
 Възможно е да има бръмчалки, които не искат да си плащат и милионери, които да не могат да платят...но  това са неща, които не разбирам добре Simple Smile
Изгледах Кристина и за пореден път оставам с усещането, че има нещо сбъркано в нея. Хубаво момиче е, спор няма, изразяваше се добре, не каза нищо лошо за никого, при неудобен въпрос правеше дълги паузи и не казваше нищо, скучна в общи линии.
И баам в живия живот под огледалата на Виктор, до шкафа с инструментите и тефтера...Smiling Imp

# 2 081
Офф, тези всичките за пари се карат... Сметки, маси, пръстени...

Новият Ерген кога ще почва знае ли се? Нали имаше някакви трима човека ги показваха по едно време.

# 2 082
Щом Наум заминава..значи ще има. Емо Каменов има кратък обзор на новите ергени и ако са тези...не обещавам, че ще гледам LaughingLaughingLaughing

# 2 083
Леле, много злобна тази Дениз! Този "компромат" 100% е поръчков. Ясно е кой кого е зарязал. Много се излага, много.

# 2 084
Тц, не позна, не съм и почитателка. Но и не съм фен на махленски квалификации, каквито масово се раздават в тази група. Реално всичките от каста са тотал щета. Ама и тук моралната полиция не отстъпва. 100 страници дискусия кой крив, кой прав за едни пикливи 2000 лв.
А това от скрийншота и на мен ми звучи като гавра/бъзик. “Въпросният” бил пуснал няколко коментара под надкаста с Кристина. Нямам намерение да гадая/предполагам кой е, щот кристалното ми кълбо е в отпуск.
Свих го от тредс 🤣🤣🤣

Лееле! То е съмнително бившият ли го е писал, още повече представено тук от почитателката на Дениз, ама много злост, много нещо! Криси, Криси, да беше изчезнала за известно време от радара, вместо да си слагаш таралеж в гащите с тази връзка... Сега Дениз ще те гони до дупка с компромати, а никой не се съмнява, че имаш.

Общи условия

Активация на акаунт