🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 132
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 175
Йовица бил разпространил някакви чатове на Филипа
Ужас, що за ниска топка е да се разпространяват лични чатове в интернет? Имаш връзка с някого, разделяте се, окей, всеки по пътя си. Какво го очерняш и каляш, че и лична кореспонденция разпространяваш? Падна ми тотално в очите този северомакедонец. То да не знаеш вече какво да си пишеш с хората, че не знаеш кога ще те изтипосат в интернет.

# 2 176
  • София
Фифка много, ама много ми олекна. Жалко, харесвах я.
А за Киара ви казах още от първия ден. Дъно под дъната. Simple Smile

# 2 177
На мен Фифа ми е фалшива още от самото начало.
Тиха вода е и тя

# 2 178
  • София
"Аз съм в шок" от Киара. Голяма мъка е, на водещите трябва да им плащат вредни, че успяват да изтърпят тези наченки на мисъл. Наистина поздравления за Неделчо и Туджаров. Освен  оскъдния мозъчен капацитет, самото й поведение е някак махленско и гаменско. Трагична е.
Като й звъннали да я поканят в предаването, казала да й измислят нещо, защото не искала да е само тапет вътре. Всички мъже вътре я дразнели, защото били филмари. Трябвало да пие узо, защото за нея не оставала водка?!
Нарече Радо интригантка в женски род. Неделчо каза, че е е готин и  навън го харесват. И тя каза: да, мъжете го харесват.
Не по-малка интригантка се оказа и тя. Само дето за разлика от Радо, тази е и тъпа та дрънка.

# 2 179
Момичета, само аз ли не виждам нищо привлекателно в тия близнаци... Не знам аз като изключим Калоян и Орлин, друг вътре не ми хареса. Тея всичките близнаците та близнаците.

# 2 180
Гледам Киара, ами добре описа Красьо-единствен той бил с щампи по дрехите.Satisfied
Нарече си го "Репликата от КапалЪ Чаршията" Trollface
Добре го обрисуваха и двете моми(начело с Шермин), с които пра този балкански "еталон" Trollface

# 2 181
Момичета, само аз ли не виждам нищо привлекателно в тия близнаци... Не знам аз като изключим Калоян и Орлин, друг вътре не ми хареса. Тея всичките близнаците та близнаците.
    Прехласват се по тях, защото са двама. И май са високи и симпатични. Ако беше един, едва ли щяха да се превъзнасят толкова. Аз превъзнасянето по красотата на Калоян от участничките по-трудно си обяснявам.

# 2 182
Ами не знам, аз Калоян го намирам са доста хубав, докато не проговори. Орлин също ми харесва, но те и двамата като цяло са малко... Тийн кръш тип. Близнаците са ми някакви кльощави футболисти, никак не са ми симпатични, изглеждат ми глуповати. Калоян е изнервящ и не е най-острия молив, но самото излъчване ако не отваря устата, изобщо не изглежда като тях. Като цяло аз много не харесвам вайба "футболист".

# 2 183
  • София
През цялото време се шегувах с Калоян, че говори така сякаш е обърнал няколко ракии.

# 2 184
  • София
В интерес на истината последните 7 минути от гостуването на Киара бяха супер, което чак мен ме изненада.

Ами не знам, аз Калоян го намирам са доста хубав, докато не проговори. Орлин също ми харесва, но те и двамата като цяло са малко... Тийн кръш тип. Близнаците са ми някакви кльощави футболисти, никак не са ми симпатични, изглеждат ми глуповати. Калоян е изнервящ и не е най-острия молив, но самото излъчване ако не отваря устата, изобщо не изглежда като тях. Като цяло аз много не харесвам вайба "футболист".
Сега уж работил по това, дано да му помогнат. Визуално и на мен ми допадат. Ако не я отваря - супер си стои.

# 2 185
Сливат ми се риалити форматите и се чудя кой има по-беден речник - Пеевски, Тошко от инт или Киара Laughing

# 2 186

На мен ми бяха горе долу симпатични, докато не си отвориха устите и двамата. Grinning (близнаците)

# 2 187
Киара направи на нищо КрасимирЪ при в Надкаста... То излиза, че хич не го харесвала, едно нещо не разбрах да му е харесала.

# 2 188
Всички участници говорят с такава лекота за смяна на партньорите, за това както казва Киара, щом не си пасват да си вземат друг. Не намират нищо лошо в мимолетни и връзки еднодневки само за секс. С такава естественост говорят за "мойте бивши", чак прилича на гордост.
Жалко за Киара, беше симпатично момиче сега изглежда различно, устните и са грозно направени и лицето и изглежда грубо.

# 2 189
Шермин поне в предаването си каза нещата за Краси 😀

Общи условия

Активация на акаунт