🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 826
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Това не го знаех, че го е наричала някакси. А защо, някой знае ли?

# 2 221
За мен подкастът беше забавен, няколко пъти ме разсмя. Явно, че са ги подбутвали доста. Заминаването на близнаците очевидно е било планирано.

# 2 222
Тя също намекна, че Радо е гей.

# 2 223
Тя искаше да каже, че има женско интриганско поведение, което като клише може би означава, че е гей, а не че знае със сигурност. Обиди си го, ама не много директно.

# 2 224
Майко мила, Киара казва " Крушавел ", е от тук нататък няма какво да коментирам.
Крушавел, майкоооооооооооо HushedFrowningSweat Astonished

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 17:41 от BlackCat12

# 2 225
А кога се очаква да гостуват в Преди обед четворката?

# 2 226
Тя искаше да каже, че има женско интриганско поведение, което като клише може би означава, че е гей, а не че знае със сигурност. Обиди си го, ама не много директно.

Каза, че щял да се хареса на мъжете

# 2 227
Майко мила, Киара казва " Крушавел ", е от тук нататък няма какво да коментирам.
Крушавел, майкоооооооооооо
В нейната уста истинското произношение щеше да звучи по-вулгарно... 😁

# 2 228
 И от мен малко от  есенцията от мозъка на чалгата - Киара. Пожела на Шерми да продължава да си бачка и да си плаща данъците, ъъъ данък любов. За разлика от нея е работещо момиче и си плаща осигуровките. Скука ѝ станало като си тръгнала. Тушев ѝ вменил вина, че казала, че не харесва Красун и тя обърнала палачинката, за да не изглежда зле отвън. Иначе не мислела в действителност за терзанията на един 40 годишен мъж, който не можел да избере коя. Красун не ѝ казал и дума, че има намерение да върне Шермин и се е крил като мишка през целия ден. Била бясна като върнали Шермин.
Радо бил госпожица и щял да се хареса на мъжете отвън. Нареди го безстрастно със стоун фейс.
Усетила е още в предаването, че Кристина и Виктор имат привличане, не са се разменили като двойка, за да не изглеждат зле отвън.
Майка ѝ грам не харесала Красимир, защо ли? Та за него имаше епични борби. В древността са водили Троянска война за хубавата Елена, ние гледахме  Калната Родоска битка за хубавецът КрасунЪ. Според нея Краско не искал да има семейство и деца, а да си бъде вечният ерген.
Тя също била сама "като цяло",( ако е на парчета не знам какво е дереджето.) "Като цяло" нямало и свестни мъже, или били заети или са п*дали. Имала гадже преди предаването, което било мега зле и мислела, че няма накъде по-надолу, но срещнала Красимирата...
И цялата тази гладка мисъл я изрече с изплезен език, облизващ безформената ѝ горна устна и страшно нелепо цупене и кривене на въпросната уста.
Общо взето ситуацията е
"Краси, Краси!
Кажи, Киара?
Ми, не знам..."
Очаквам  титанът на мисълта, брилянтния ум и човекът с Божиголски речник, да дойде и да се изложи...ъъъ да изложи гледната си точка.

# 2 229
  • Street of Dreams

Каза, че щял да се хареса на мъжете
Слушам в момента и явно това е снимано веднага след коментарите на (охх пак не се сещам за името й), които пуснахте тук, че Радо е гей. Та Киара се възползва от тях, защото я е яд как я захапа пред хората Радо - не намери друг аргумент срещу него.

Общо взето предаването създаде доста отхвърлени и озлобени жени - обаче само на Киара й вярвам, защото каквото казва за Красун си е точно така. Нейната тръпка към него произлизаше единствено от конкуренцията й с Шермин и я е изгубила веднага щом Ана си замина. За мен беше ясно, това с конкуренцията е често психологическо явление при жените.

# 2 230
Нещо хубаво, което каза - че би искала да осинови дете (освен биологичните, които иска да има).

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 17:49 от Plectruda

# 2 231
Ама какъв интелектуален разговор може да има за едно глупаво реалити шоу? Simple Smile. Даже аз се смятам за тъпа, че го гледам, крия, че ме е срам. В същност не го гледам, а слушам докато работя, че не ми е ангажиращо.

# 2 232
Толкова кисела не се беше показала в предаването, но вече е напълно ясно защо физиономията й е такава, каквато е - нацупена и крива. По-голям хейтър скоро не бях слушала.

# 2 233
Кера  е трагедия, Краси го усетила още вътре, че не е нейния човек.
 Превзета, нацупена, аааа, ъъъ, каатооо цялото, в смисъл ааааз.
Краси бил комплексар и нарцис, егоист, Версаче, Прада.  Не е неин тип. Не е джентълмен. "Мииии, мииии, акооооо разликата в годините може да бъде препокрита някак. "
"Един милиардер, даже милионер не се облича така. "
Не се е насочила към близнаците, защото е знаела, че си тръгват, само ги ползвала за инфо.
" Този Ву беше симпатично момче, но той куцаше и той щеше да си тръгне."
Казала на продукцията, че не иска да е тапет.
Отменила си била участия за да влезе.
Анито и тя комплексарка била, имала травми от детството. Кера не й се дразнела вътре.
Доста насоки са им давали от продукцията.
Вменили й вина.
 " В една от сериите където гледах" , " момичетата където", " епизодите където".
Работи, обикаля по клубове да пее. Не било сигурно, че Ани е щяла да бъде по-скъпа за Красимир, защото на Кера проектите са скъпи.
Това, че не повтаряла колко езика знае, не значело, че не знае.
Краси е внимавал как се държи и как ще изглежда навън. "той се криеше като мишка през цялото време" .
Говори за Радо в женски род.
А самата Кера говори като мутра, агресивно, през зъби, надменно, доста мъжка енергия, няма кокетност, нежност, елегантност.
" Аз кво да напраа", " всички ме дразнеха", " бяха филмари", " в смисъл", " аз трябваше да пия узо щот нямаше водка". " Не бях на партито, щот имах 2 участия", "в смисъл даа", "еми нее".
Кира каза, че вътре е забелязала, че Криса и Виктор са имали интерес един към друг.  
" Сещаш ли се" , "ей такива неща", " в смисъл",
 "тва си е много такова".
Харесвала е Петър вътре, докато навън е видяла, че я нарича едра и дебела.
 Много семпло девойче, дори за спортист. Много надута. Бавно говори, досадно, с маниер на голямата работа.

# 2 234
Киара беше много кисела,крива и отегчена.
Определено съжалява,че е участвала,а и не срещна мечтания паралия.
Докато е била в Родос,е изгубила парА и е очаквала да се "препокрият" пропуснатите ползи.Ама,йок! Trollface

Каза,че Краси я занимавал с някакъв диван,който искал да си купува Sweat Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 17:58 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт