🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 092
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 205
Радо бил щастливо обвързан, всичко са гледали с новата му половинка, обсъдили. Коя ли е? Как ще я изнамерим Wink
В днешно време никой не бил лоялен и си пишел с по 2-3ма човека в СМ. Бреей!
Много странно ми се стори, че уж е "избягал" от здравословното ѝ състоятние и не искал да я съжалява.

# 2 206
  • София
Надкаст с Киара беше истинска мъка за сетивата.
Вече имам киви дъно в негативната класация. Не мога да повярвам щ, но Дениз беше изместена.
Киара - тъпа, кисела и скучна. Три в едно. Честито на този, който ще се наложи да я търпи.
По-фалшиво участие от нейното нямаше.
Тотал щета.

# 2 207
Тази Киарчето освен че й е "се тая" няма друго в репертоара си..

# 2 208
Киара е хубава, но още в предаването се видя , че е доста куха 😀

# 2 209
Мега нагла е Дениз.
Отишла неканена, че и замъкнала Люси от сезон 1, дето на тях им е никаква. И накрая не платили нищо. Били на отделна сметка, ама то там се плаща самата маса и си има твърда цена.
И била блъскала тогава Виктор.
Изобщо истинско поведение на стилна дама демонстрира Денизчето... Bowtie

Дениз се е чула с този Найден, който и двете с Кристина споменаха, и той ѝ е казал, че имат маса и да отиват с Капитонова и коя беше там.

# 2 210
Толкова грозно си е напомпала устните, за огромните гърди, които я правят широкоплещеста въобще няма да говоря, че вече е доста далеч от красива… В предаването беше много по-хубава.

# 2 211
Каза, че майка ѝ изобщо не е харесала Краси.
Че си е сложила сама силикона, Краси не ѝ бил дал и 5 лв. Според нея той не иска жена, харесва му да е ерген.
Всички я дразнели без Габи, Блага и Дениз.
Между Виктор и Кристина имало нещо още в шоуто.

Към края каза "Това сигурно е най-тъпият подкаст, съжалявам". Grinning

# 2 212
Киара още не прави разлика между емпатия и симпатия Joy
Оле, затова ли като каза, че към Краси нямало каква емпатия???!!?!? да изпита, сз се зачудих за какво говори. А тя друго имала предвид пхаххах.
Да JoyJoy Барбара и Киара не знаеха какво е емпатичен в стария ерген, започва от 12 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=HCnWx22H0SM&list=PLbBfBSGr2OvVYx … UQIMXAuH&index=21

# 2 213
СепареГейт е време да се разследва от Жоро Игнатов. Само не знам как ще вземе интервю от Дениз — рискува да бъде атакуван по погрешка. А интервюто с Виктор ще е за един път направо Simple Smile

Е това вече ще вдигне рейтинга на "Съдебен спор" до небесата Joy

Айде Жоре, сега е момента - не го пропускай, това е твоя миг Joy
Среща между Жоро Игнатов и Виктор ще е епична 👌😏 "Не сме дошли тук да правим интриги"

# 2 214
Киара е много трудна за слушане... моля някой добър самарянин да сподели дали нещо е казала интересно, защото не мога да я слушам. И цъка като малоумна на всяка втора дума.. ужас

Тя и в пеенето си е толкова трудна за слушане колкото и когато говори....

Не знам, аз не слушам такава музика и изобщо не съм запозната с нейното поприще. Grinning
Обаче колко е кисела и проста... ужасна комбинация

На мен ми излизат откъси от нейни участия като клипове- не знам децата какво и се кефят, но песните не са никак мелодични.

# 2 215
Хора, смях в залата , подозирам, че тези 4 са купени от някой участник да не изглежда прекалено жалко:Д

# 2 216
Аз пък си я изслушах Киара като фон, въобще не ме дразни. Да не съм на симпозиум по ядрена физика, та да имам очаквания?! Много си беше добре даже, спокойна, откровена... Е, не е най-умната на света, ама ние няма да правим мозъчна операция заедно, та да ме притеснява това. 100%-тово GenZ, пълен непукист и толкова.

# 2 217
  • Street of Dreams
Радо беше напълно уравновесен. Държа се много мило с как-й-беше-името и не я остави много да се изложи. Все едно не го е наричала гей и би по социалните мрежи. Чувствал се е манипулиран с изиграни от нея "психични състояния", за да го задържи и в почнал да бяга, бате.

# 2 218
Хвърлих едно ухо по дигонала на Киарчето. Майкооо....интелектуалният запек е епичен. Мляска с хиалурон след всяка втора дума и липсват сложни съставни изречения. Специално превъртях да чуя какво четяла и гледала.  Четяла книгата  "Десет хиляди слънца" - за едни жени в Иран и Израел/?!/, абе ъъъ за войната ъъъ.... Действието се развивало в днешно време, темата е колко им е трудно на жените по тези места. Въобще не си беше научила милата. Явно е била или пияна, или заспала. Улучи само думата "слънца" - ни заглавие, ни география, ни тема, ни време на действието. Кой е автора? Даже не я питаха,  - за нейно облекчение. Примляска и рече, че по принцип била повече по фантастиката и моментално премина на сериала - "Stranger things".
Иначе искала да ходи в Куршевел. Не карала ски - щяла да се напива там.
Това, което ги е разделило с Красун, не е интелектуалното равнище. По този пункт си пасват идеално. Май  30000 лева за клип наистина е ябълката на раздора...И сумата посочи. Той щял да си купува диван. И я отрязал.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 22:46 от NOmerci

# 2 219
Е, то какво да очакваш от бивша спортистка и настояща фолк певица. В крайна сметка то това е нивото, затова не ме е учудила толкова. Гледах подкаста с много превъртане, защото е така нацупена и така трудна за слушане, че друг начин да го изгледам и изслушам не видях.

Общи условия

Активация на акаунт