🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 096
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 190
Тя и Киара ги е казвала, ама нейните синхрони не са били излъчвани. Беше излъчено как Тушев я обвинява за тях, ама нещо не ги пуснаха. Всяка от нас е имала поне едно гадже, което в началото не е понасяла, виждала е всичките ред флагове и въпреки всичко се е впуснала. За мен чисто женската злоба там с Шермин е дълбоко допринесла да се увлече и да си повярва.  Аз лично мисля, че Киара при все бедния речник и всичко, може да хване нещо далеч по-добро от Кратун.  И при нея ми се струва, че тъпотата е по-скоро придобита както при Емили, а не природна, но може и да греша.

# 2 191
Всички, които бяха вътре, са кухи лейки.
Ни един кат' свят нямаше.

# 2 192
  • София
Много ми е 'забавно'. Нали уж влюбени бяха всички? Натали беше най-големият боклук, сега се оказва, че си има голяма компания.

# 2 193
Ами усетиха, че обира екранното време и както казваше леля Лени: "Като не можеш да си главната героиня, за да има внимание към теб, трябва да станеш най-големият ѝ враг". Но тук бяха много и от всякакъв пол. Grinning

# 2 194
Киара харесвала мъже тип "турски" актьори,по-късно в подкаста вметна,че е имала гадже турчин. Но е явно,че е имала непоносимост към Кратун.

# 2 195
Киара е абсолютен потрес с държанието си в Надкаст и просто си лъха умственият капацитет, който има. Няма нищо нежно и дамско в нея. Е и тя каза, че е имало подтикване от продукцията къде какво да се прави. Имало е разговори оттам, но по договор не може да се издаде повече. И какво излиза? Ако се поддаваш на манипулиране си идеален за риалити.

Речникът ѝ е не е много обогатен и е мъчно за слушане. Не ѝ пука, но коментира, противоречия се усещат. Краси очевидно не може да го понася. Пуснала съм си я на спийд 1.75 докато правя някакви други неща.

Или по-точно който няма....Представям си с Краси какъв диалог са водили като и на двамата мисълта им тече трудно и мъчно.... Неделчо сигурно е залуднал докато е правил Надкаст с тези.

# 2 196
  • София
Даммм, най-голямата въртиопашка Натали още е с Орлин, а останалите високоморални дами и господа са се изпокарали веднага след края на снимките. А някои дори продължават да се карат и да си развяват мръсните чаршафи из социалните мрежи Grinning

# 2 197
Момичета, само аз ли не виждам нищо привлекателно в тия близнаци... Не знам аз като изключим Калоян и Орлин, друг вътре не ми хареса. Тея всичките близнаците та близнаците.
    Прехласват се по тях, защото са двама. И май са високи и симпатични. Ако беше един, едва ли щяха да се превъзнасят толкова. Аз превъзнасянето по красотата на Калоян от участничките по-трудно си обяснявам.

По-интровертният (който покани на среща Криси) ми беше по-симпатичен.

Киара каза, че Ву ѝ харесал, но видяла, че доста куца и сигурно ще си ходи Grinning
Също, че Краси се оплаквал повече от нея, а тя не иска такъв мъж. Спомена, че мрънкал за някакъв диван. Типичен Краси.

# 2 198
Киара още не прави разлика между емпатия и симпатия Joy

# 2 199
Киара е много трудна за слушане... моля някой добър самарянин да сподели дали нещо е казала интересно, защото не мога да я слушам. И цъка като малоумна на всяка втора дума.. ужас

# 2 200
Киара още не прави разлика между емпатия и симпатия Joy
Оле, затова ли като каза, че към Краси нямало каква емпатия???!!?!? да изпита, сз се зачудих за какво говори. А тя друго имала предвид пхаххах.

# 2 201
Това е първото предаване, което е по-интересно като свърши, отколкото докато го излъчваха. То са драми, скрийншотове, касови бележки, почивки, чанти, часовници… егати мармалада. 😀

# 2 202
Киара е много трудна за слушане... моля някой добър самарянин да сподели дали нещо е казала интересно, защото не мога да я слушам. И цъка като малоумна на всяка втора дума.. ужас

Тя и в пеенето си е толкова трудна за слушане колкото и когато говори....

# 2 203

Тя и в пеенето си е толкова трудна за слушане колкото и когато говори....

Не знам, аз не слушам такава музика и изобщо не съм запозната с нейното поприще. Grinning
Обаче колко е кисела и проста... ужасна комбинация

# 2 204
Киара още във формата беше с екстеншъни съвсем очевидно, не знам защо постоянно повтаряте, че нямала.
Май всички имаха, защото по едно време се пусна стара снимка на Виктория, и тя беше с едно тънко кукуригу ит два косъма. Филипа също ме съмняваше с нейните шапки.

Съвсем скоро ми излезе клипче от участие на Киара, докато мята бюст и дупе, мята и коса и ясно се вижда, че е с екстеншъни.
Иначе и аз се бях заблудила, че не е.

Общи условия

Активация на акаунт