🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 121
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 160
Този Красимир е мазето на дъното, а пералнята му е Рига. Господинът е тотален пример за ефекта на Дънинг-Крюгер...

# 2 161
Тия уж "разкрасителни филтри" на камерите в ПО изобщо не работят при Галена. Все така на селска ромска перла ми блъска. 

# 2 162
Качиха подкаста с Киара

# 2 163
Гърдева е страшна откачака , немога да я понасям.

# 2 164
А що народ бе намразен покрай нея и още се реабилитира, макар че тя си вя жълтата книжка поне пет пъти след това.
Гърдева е страшна откачака , немога да я понасям.

# 2 165
Качиха подкаста с Киара
Ми, че тя си призна направо, че за проект би искала 30к от гаджето си. Провокирана от това, че Краси коментирал в шоуто коя ще му излезе по-евтино и водещите я контрираха, че Шермин наистина по-скъпо щяла да му излезе. Дали напук, дали си призна, че и тя нямало да излезе никак евтина.

# 2 166
Киара е бясна, личи си, че е по-ядосана и от Дениз и Габа взети заедно.

# 2 167
Йовица бил разпространил някакви чатове на Филипа. Давам линк към статията, но аз нищо не разбрах от този чат.

# 2 168
Киара, тази девойка има любима дума- в смисъл. Това повтаря почти във всяко изречение. Опитва се да разкаже нещата различно от това което се видя по време на предаването. Сега доста огорчена и обидена но не си го признава директно.
Има дразнещ навик да примлясква/ може да е от направените устни/докато говори, особено когато се чуди коя дума точно да използва.

# 2 169
Чатовете бяха изтекли още в самото начало, някаква вайбър кореспонденция, в която Филипа обяснява как го е ползвала и не можела да го понася. То беше съвсем в началото на предаването, когато излязоха покрай тия чатове и спойлери, че те печелели. Grinning

# 2 170
Киарка даже не се усеща как, плюейки по Краси, излага себе си. Още вътре не го харесвала, ама нямало друг подходящ. Ами защо бяха тези влюбени погледи, мятане на шията му и мляскане постоянно?! Ами щастливите подскоци за пръстена?! Всъщност даже си призна, че радостта ѝ е била, защото тъй като на Шермин е дал, би било кофти нея да пропусне. Искрено и лично си призна, че е лицемерничила момата, без да се сети, че себе си излага. Надеждите ѝ са били за спонсорство в реала и като не го е получила (той не бил направил нито един жест, като му се оплаквала), е назлобяла дето го е търпяла вътре. Много семпла душица и интелект, много.

# 2 171
Начинът по който говори Киара, мляска и криви  джуки, ме подлудяват. Не съм сигурна, че ще мога да я изтърпя, така че благодаря предварително на всички, които ще я преразкажат. Не очаквам да каже нещо особено.

# 2 172
На мен ми звучи като приятелките ми от гимназията, които след като ги зарежеше "прекрасния, съвършен, любовта на живота им" изведнъж се превръща в "оф, той не знае ли, че бях с него, защото няма друго и то малко навик, ама той много ми досаждаше, изобщо не можех да го търпя"  Беше си хлътнала много, ама вътре. Беше подсилено от омразата към Шермин, ама все пак... Да не ги говори тия "то нямаше с кой", имаше с кой...

# 2 173
Йовица бил разпространил някакви чатове на Филипа. Давам линк към статията, но аз нищо не разбрах от този чат.
Оф и Филипа ми мяза на сиганче. Тамън са си един за друг с макето.

# 2 174
  • София
Киара е абсолютен потрес с държанието си в Надкаст и просто си лъха умственият капацитет, който има. Няма нищо нежно и дамско в нея. Е и тя каза, че е имало подтикване от продукцията къде какво да се прави. Имало е разговори оттам, но по договор не може да се издаде повече. И какво излиза? Ако се поддаваш на манипулиране си идеален за риалити.

Речникът ѝ е не е много обогатен и е мъчно за слушане. Не ѝ пука, но коментира, противоречия се усещат. Краси очевидно не може да го понася. Пуснала съм си я на спийд 1.75 докато правя някакви други неща.

Общи условия

Активация на акаунт