🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 222
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 145
Това са едни празни хора, всичките до един.

# 2 146
Оф, Красун Тъпото снимал клипче от спалнята, където евтинЖос климатик шумно работеше изотзадзе...
Плюс, че се вижда дупката на стената, незамазана, където е тръбата от климатика.. 😆

# 2 147
Аууу, колко е тъп този Красимир. Със сигурност иска да изпере тази потребителка
Чета коментарите под обращението на Краси в ИГ и попаднах на един доста злобничък…

# 2 148
Снимал се е от някакъв хотел според мен.
Предполагам, че Киара не е стока , но да наречеш Шермин красива😂😂😂

# 2 149
Чета коментарите под обращението на Краси в ИГ и попаднах на един доста злобничък…

Шермин ако е хубава хахахахаха ще живеем в някаква алтернативна вселена

# 2 150
  • София
Е, как, той си я намираше за красива. Нали й обясняваше как имали визия и стил, за разлика от другите двойки. Това по времето, когато бяха в обща стая. Едва ли не били топ двойката и за пример. Смешник. Не че защитавам Киара, баш си се заслужават всички. Popcorn

# 2 151
Той като му отказа розата Шермин я наричаше вещица, а сега като Киара го обвинява, че искал да продаде пръстена, казва колко красива била Шермин… страшна въртиопашка е Красун. Не ми се мисли, ако се беше родил жена. 😆

# 2 152
  • София
Викито даже е хубавка без маймунския задник на лицето. Заприлича ми малко на Валерия от сезон 2. Може би малко по-тънки вежди ще ѝ отиват още повече.

# 2 153
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, дребното ѝ лице не е чак за такива вежди, не се научиха, че не всеки тренд ляга добре на всеки човек. Давай на конвейер каквото другите правят и аз.

# 2 154
Това не е част от предаването и е напълно без значение. Ако иска и с 10 едновременно да ходи , нейна си работа.
Това няма да подобри имиджа на Дениз.

Но слага Кристина на една линия с нея....а тя се опитва да се изкара мила и добра. Същата платена е и тя, само дето се прикрива. Аман от тези откачалки и изобщо не искам да ги гледам как се нападат една друга. Виктор пък е най-голямата жена в предаването.

# 2 155
Галена и Радо в ПО се обясняват от кога се познават и дали са се наговаряли преди шоуто… много скучно дотук.

# 2 156
Какви са тия екземпляри?! Приличат на събрани от някой селски панаир!
Риалити участници от различни предавания.

Запис от вчерашното участие на Красьо и Киара в "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-ljubov … ed-rialitito.html

# 2 157
Радо как лъже и маже не е истина. Много му харесало в Казанлък. Тъкмо се замислих какво му е харесало толкова там и Галена го прекъсна и каза, че не му е харесал града и лъже.
После пък за Америка като заминал и хоп, извеснъж решил, че няма да е с нея, щото е намял нищо настрани, нали... 100 % си е имал и други жени, с които си е пишел и той го намекна след това като  каза, че всеки човек си пишел с поне няколко човека...

# 2 158
Да, много ми е лицемерен Радо. През повечето време говореше той, Галена едвам взе думата за две изречения. Човекът иска ефирно време, сега му е паднало.

# 2 159
Eee разпънаxте го на кръст човека.

Ето видеото с участието на Радо и Галена в "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-ljubov … alena-i-rado.html

Общи условия

Активация на акаунт