🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 215
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
С Надкаст просто приключих. Неделчо ми допада - за мен е умен и може много, но Туджаров е лоша компания - подмазвач, подлизурко, мазен и в комбинация му вреди.

Райна за водеща не става също. Този формат на Ергенът като цяло беше доста скандален, не знам дали отново бих си го причинила.

Тези потенциални нови участници като гледат какво се случва със старите - как нападат и продукцията - сложиха ми думи в устата, това го изрязаха, подтикнаха ме това да кажа, намесиха се от продукцията с въпроси и явно и с други неща, но не могат повече да издадат, заради договорите... дали още биха имали същото желание да влязат?

То беше Циркът в ада - предвид и условията, в които се намираха и на това, на което заложиха.. и сега явно е някакъв after edition с тези подкасти и социални мрежи.

# 2 131
Виктория си е махнала устата и е заприличала на човек! Дано не я надуе наново. Сега да спре да си боде и брадичката.
Скрит текст:

# 2 132
Дениз също каза, че Найден е бил организатор.

# 2 133
  • София
Свих го от тредс 🤣🤣🤣

Майко мила - колко неграмотен пост. Заболяха ме очите, докато го чета. Само по тази причина се съмнявам, че това, което е написано е истина. Дори и да допуснем, че Кристина е имала намерение да е с подобен тип, то майка й със сигурност щеше да го е разкарала за норматив.
Както писах за бившата на Левент, сега и за този индивид - аз на бивши НЕ вярвам.

# 2 134
  • София
Виктория си е махнала устата и е заприличала на човек! Дано не я надуе наново. Сега да спре да си боде и брадичката.
Скрит текст:
Не знам защо намирам тук прилика с Андреа Банда Банда. По-добре е така, дано си вземе поука и от поведение и всичко и да си намери щастието.

# 2 135
  • SF
Цялостната идея с този каст от мъже - нови, непознати лица, неизвестни, могат да лъжат и да се правят, колкото си искат, някакви обикновени момчета и за тях подбор от особен вид познати от стари формати момичета, харесващи определени, но много строго определени типажи, каквито вътре нямаше.
Още на каста е станало ясно, че тези жени искат да станат известни. Сега се радват да ходят по подкасти.
Трябваше и "тия" и "ония" да са един дол дренки, за да може да си паснат и да се заформят някакви двойки. Те направиха предварителен сецарий - "знатни моми" с момчета като Валентин, Лъчо, Денислав, Денис, Петър, Орлин, Тихомир, Радо, съвсем обикновеничкия никому неизвестен Йово... Ами няма как да стане! Ето го резултатът.
Естествено, че не се заблуждавам, че продуцентът е един добър човечец, който иска да събира хората и да го играе мач мейкър. Прави си продуктът продаваем и гледаем. Подготвя си почвата за следващата добра телевизионна реколта.

# 2 136
  • София
СепареГейт е време да се разследва от Жоро Игнатов. Само не знам как ще вземе интервю от Дениз — рискува да бъде атакуван по погрешка. А интервюто с Виктор ще е за един път направо Simple Smile

Е това вече ще вдигне рейтинга на "Съдебен спор" до небесата Joy

Айде Жоре, сега е момента - не го пропускай, това е твоя миг Joy

# 2 137
Време е за изявление от охрана, хостеси и сервитьори! Grinning И банково извлечение от Криси.

# 2 138
Кратун: "зрителите ще ме запомнят с това, че пуснах три перални, обичам чистотата и затова пера!" 😆😆😆
Скрит текст:

# 2 139
  • София
Кратун: "зрителите ще ме запомнят с това, че пуснах три перални, обичам чистотата и затова пера!" 😆😆😆
Скрит текст:
Измъкна си се много добре той, може след бизнеса със заложните, да направи и перално помещение, докато е още в тренда. С мои познати като се заговорим за Ергенът - едно четири, пет ми казаха, че им е писал по социалните мрежи, искал приятелство.

# 2 140
  • Вестерос
Какво е казал Туджаров?

# 2 141
  • София
Бях казала, че ще преразкажа подкаста на Дениз с Калоян. Всъщност, няма нищо интересно, което вече да не беше казано. Доколкото можеше изобщо да се чува, защото звукът беше ужасен. Студиото е като в селско читалище, с някакви плюшени завеси зад гърба на госта, никакво адекватно озвучаване.
Като цяло за мен Калоян се опита да си изчисти имиджа, беше умерен и се изкара много искрен в отношенията с Габа там в Рая, както и след това.
Дениз е отвратителна водеща. Хили се с неадекватен, но за сметка на това твърде продължителен смях.
Не знам защо толкова се натиска за подкаст, като е трагична.

# 2 142
Чета коментарите под обращението на Краси в ИГ и попаднах на един доста злобничък…

# 2 143
Оф, Красун Тъпото снимал клипче от спалнята, където евтинЖос климатик шумно работеше изотзадзе...

# 2 144
Много е хубава ШерминЪ, няма що! Като влачена е на последните снимки от разните купони. Да му имам на Кратун вкуса за жени с вид и поведение на на улични котки.
Киара може да няма акъл в главата, но иначе е топ (без новите цици).

Общи условия

Активация на акаунт