🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 230
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 115
  • в сърцето на един мъж...
T.e. Kриса и при втория ерген е била с този, щом са от 7 години заедно?
Тя на колко години е? Кога е било с Петканов, Руди Гела и Слави, то егати отворената връзка..

Тя като я слушам, бая повече километраж има навъртян от Дениз, ама само Дениз излезе лека жена...

# 2 116
Междувременно Ева и Александра от първия сезон са в Шоуто на Венелин на тема "Професия Инфлуенсър", Гърдева хейти яко по Рупецова
Скрит текст:

Мернах някъде,че Рупецова направила академия по валидиране,Ферай покрай нея.
Да се стягат бг мъжете,да милионерстват,че да има по един за всяка бръмчалка.

# 2 117
Засърбя ме клавиатурата и аз да направя един разбор и когнитивен анализ на СепареГейт.
СепареГейт по факти, изнесени от Дениз :
Каза, че е поканена от Найден/намкойси/, който я информирал със съобщение, че резервирал на негово име. Тя пристигнала, влачейки още кокошки, седнали на найденовото сепаре, пили за своя сметка. От съседното сепаре рязко се появила врагинята Кристина Кюаркодовица, станало е тотал кокошарник, викали, крякали, обиждали се, охраната отчаяно скубала косми от гърди и финално денизовото ято големи бели птици победоносно отлетели, удържайки найденовото сепаре неплатено.
СепареГейт според Кристина:
Седяла тя и още трима, включително митичния Найден, в дискотечната мъгла и /внезапно?!/ и просветнала идея да резервира два броя сепарета за евентуалното кацане на допълнителни кокошки. Веднага я реализирала съвместно с въпросния Найден. В изложението липсват данни дали е имало допълнително съгласуване с останалите плащачи на кюаркодове и дали са били надлежно информирани за условията за кипрене в сепаре.След тази дупка в сторилайна той продължава фактологично подобно на версията на Денис.
Набива ми се на око основополагащата персона Найден, чиято първоначална поява и в двете версии  ми се вижда генезис на тази забележителна каспичанска драма.
Кой е Найден, това е въпроса, чийто отговор разрешава аферата.
Второстепенен въпрос : що ги забъркал такива и с каква цел.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 01:02 от NOmerci

# 2 118
Там е тя, че никой не казва кой е Найден Laughing

# 2 119
  • София
Мисля, че е тоз юнак. Но не съм на 100% сигурен.
https://www.instagram.com/n.naidenoww/
Или е от екипа на Ергенът или някакъв общ познат на редица инфлуенсъри.
Изглежда гъст и с двата лагера...

# 2 120
Ауууу, взе да ми просветва. Или мъглата се сгъсти, особено от снимката под душа.
Найден е откритието на сезона, що го криха досега Joy
Изцяло загубих интерес към сепарегейт, имам нови приоритети.
Мерсаж Heart

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 00:51 от NOmerci

# 2 121
Ауууу, взе да ми просветва. Или мъглата се сгъсти, особено от снимката под душа. Найден е откритието на сезона Joy . Изцяло загубих интерес към сепарегейт, имам нови приоритети. Мерсаж Heart

Ся Найден милионер ли е или не е???

# 2 122
От екипа на ергенът бил. Не запомних от този или предходен сезон.

# 2 123
Тоя, който се оплаква, още ли е гадже на Кристина? Тя знае ли? Като някаква пиявица — хванал се и не пуска. Simple Smile

Няма нормален мъж, дето да пише такива глупости. Че и да си изтипоса истинското име. 7 години мълча и накрая избухна. Те за отмъщение му пускат голи снимки и филмчета.

Цитат
Кога е било с Петканов, Руди Гела и Слави, то егати отворената връзка..

През тези 7 години. Той е свикнал да бъде гадже в сянка. Simple Smile.

СепареГейт е време да се разследва от Жоро Игнатов. Само не знам как ще вземе интервю от Дениз — рискува да бъде атакуван по погрешка. А интервюто с Виктор ще е за един път направо Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 04:47 от Zara73

# 2 124
Някой в Надкаста обясни кой е Найден. Мисля,че Кристина.
Един от организаторите на Ергенът,в който Кристина участва първо.

Кристина очаквано беше скучна и стерилна. Петър също не каза нищо скандално,но неговия надкаст беше в пъти по-приятен. Просто Криси си личеше,че е там ей така,да мине и замине ангажимента,докато на Петър му беше добре и с водещите се получи добър разговор.

Апропо,защо така обиждате водещите, в частност Туджарката? Аз пък намирам дуото за страхотни, допълват се..единия по покантната част и клюките,а другия по-делови и с по-сериозни въпроси.
С Туджаров сме си писали (дребни,общи разговори) още докато беше в Сървайвър. Приятно момче, когато може, отговаря.

# 2 125
Ами може да прочетеш по-назад в темата, какво говори “Туджарката” за потребителките на bg-mamma и може би сама ще си отговориш на въпросите.
Аз имам друг, за кой от двамата се отнася въпросното определение: “ единия по покантната част и клюките,а другия по-делови и с по-сериозни въпроси.”
Защото аз не го припознавам в нито едно от двете, той е по-скоро подмазвача който се опитва да се хареса на всички участници и постоянно се слага на продукцията.

# 2 126
Коя беше третата постановка, която препоръча Петър, освен"Брачни илюзии" и "Валсът на розите"?

Старицата от Калкута
За "Старицата от Калкута" каза, че много се забавлявал като я гледал, но вече е свалена от афиш. На въпроса кои три пиеси препоръчва, които в момента се играят, посочи три и третата я забравих.

# 2 127
В Чакалкаст с гост Виктор на 1:05 минута някъде ,Виктор започва да напада Bg mamma ,и да знаете ние сме незадоволени жени с мрънкащи деца и правим секс веднъж може би в месеца.Околко 2 минутки ни "нахрани" Sweat Smile  Киара има екстейшъни, с рядка коса е иначе.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 07:47 от Еlpida

# 2 128
  • София
Ами може да прочетеш по-назад в темата, какво говори “Туджарката” за потребителките на bg-mamma и може би сама ще си отговориш на въпросите.
Аз имам друг, за кой от двамата се отнася въпросното определение: “ единия по покантната част и клюките,а другия по-делови и с по-сериозни въпроси.”
Защото аз не го припознавам в нито едно от двете, той е по-скоро подмазвача който се опитва да се хареса на всички участници и постоянно се слага на продукцията.
И какво толкова е казал Туджаров?! Една неуместна шега на фона на стотици хвалебствия за бг мамма от години наред, въпреки че тук е обиждан ежедневно.

Мен също ме дразни, че е твърде подмазвачески, въпреки че не смятам и че трябва да са нападателни към участниците. Неделчо успява да постигне по-добър баланс в това отношение без да прекрачва границите.

# 2 129
Не се чувствам засегната нито от Туджаров ,нито от Виктор, нито от който и да е било.Обобщени, (празни) приказки извадени от контекст. Така са решили,така са казали. Аз пък съм решила,че нямам нищо общо с тяхните впечатления за вписващите тук.

Общи условия

Активация на акаунт