🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 719
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 310
  • SF
В Преди обед. Там изглежда като подута. Мислех, че е правила ринопластика. Май не е. Филтри ли им слагат?

# 2 311
Смеехте си вие на Шермин, ама излезе права. Киара си наду пазвицата, и тунингова фейса. А не беше толкова зле натурална.
Иначе глупавичка милото. От тренировки много уроци е изпуснала.

Не я съжалявам, че няма 30к лева за клип. Нали влезе е Ергена да си направи реклама. Всяко нещо струва друго нещо.

Гледах Радо в ПО. Много лъже. Очаквам да го хванат и американските данъчни, че работи (трейдва) с туристическа виза в щатите. Ще види тогава колко е красив Казанлък.

# 2 312
В Преди обед. Там изглежда като подута. Мислех, че е правила ринопластика. Май не е. Филтри ли им слагат?

До колкото знам и там слагат. Някои криви носове ги изправят по някаква техника с филър, безоперативно

# 2 313
  • До морето
Черпя ви един Краси. 😅
Скрит текст:

КрасимирЪ тук прилича на леличка в детска градина на коледен банкет 🙄

# 2 314

Аз пък се кефя, че златотърсачките не могат да измъкнат и 1 стотинка от Красунчо ! Joy  Жени като Дениз и Киара, точно такива стиснати мъже като Краси и Виктор заслужават. Ненавиждам такива просячки и стига сте ги оправдавали. То това е вече епидемия от такива пиявици. Ако имате братя, синове, братовчеди, приятели и ги налази една такава пиявица, по друг начин ще погледнете. Такива жени са способни да съсипят с лекота един мъж, особено ако е млад и влюбчив, готов да й даде всичко, за да й докаже, че е достоен за нея и да я спечели, което естествено никога не е достатъчно. Който се е сблъсквал с такава ситуация знае колко тежки  могат да бъдат последиците. Дениз не може да баламоса милионерите чак толкова, затова я зарязват. Но един обикновен мъж попадне ли в лапите на такъв тип жена, ще му разкатае фамилията.

Точно това си мислех и аз. Може един мъж наистина да е стиснат, но ми е много странно включително тук, в темата да е мерило за стиснатост кой на какви почивки води и какви чанти купува. Вкл и водещите  направиха коментар при Петър, че някой казал, че много ще му струва Кристина, можел ли да си позволи 5,6 хиляди. Той каза, че няма проблем и аз го разбрах, както очевидно и той, че няма проблем издръжката да е толкова(храна, сметки, забавления, пътувания), обаче те уточниха, че не, отделно да и давал по 5,6 хиляди да си ги има. Не че Кристина е искала, тя все пак си има нормална професия, с която да изкарва пари. Но като цяло наистина ме шокира това очакване от мъжете днес да плащат за всичко.

За сметките-тъй като Дениз и Виктория вмъкнаха незнайно защо и другата ситуация със 150 лв, мисля че стана объркване и не може да се разбере в крайна сметка кой какво. За мен е странно и вероятно невярно и в двата случая да се търси по 150лв,няма как да има чак такова съвпадение. Но се излагат всички, да. Не с недоразумение то кой какво е трябвало да плаща, а с това, че стана достояние, можеха да си спестят.

# 2 315
Ама винаги се изопачава и някак си не знам... Имам чувството, че много мами (без да искам да обиждам никого) приемат всичко буквално и изобщо не вникват в контекста. Ако Дениз го беше изцепила това "Той ме заведе САМО на три почивки и ми купи САМО две чанти" щях наистина да се наежа. Против съм всякакви такива издържанки, живея с приятеля си, нито една почивка не е платил изцяло единия. Но когато стиснатият Андрешко излезе и ти обяви цена, колко той е похарчил за теб в рамките на времето с теб, а то не отговаря на истината, е нормално да извадиш касовите бележки. Виктор много грозно се е хвалил/оплаквал колко му е излязла Дениз, пък то особено много боли ако не е и вярно и смятам, че ако някой те разнася по тоя начин имаш право да се защитиш. Съдейки по това как Виктор плаща сепарета и алкохол, мога да си представя как Дениз баш е успяла да му вземе 50 палки от кесийката. Grinning В същото време Киара е нагла - а като че ли повече я защитават. Тя била загубила пари от Родос - ами винаги като поемеш подобен ангажимент губуш в краткрострочен план, но инвестираш в дългосрочен. Като си правиш тънки сметки без кръчмар, ще изтървеш едно лято. Като гледам доста хора я научиха коя е, нищо не е изгубила клетницата в Ергена.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 10:09 от RoseofVersailles

# 2 316
  • До морето
И въпросът за един милион долара, дами и господа е, как потомствени музиканти и директори на училища или там какви бяха родителите й са "произвели" това?!??!

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 09:40 от Boho chic

# 2 317

Тази ли е новата любов на Радо? 🤔

# 2 318
  • София
Хайде сега, как ще е почнала от нулев старт Киара с гърдите? Имаше си хубави гърди с приличен размер. Не бяха големи да, но нулев старт категорично не е била.

# 2 319
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имам чувството, че много мами (без да искам да обиждам никого) приемат всичко буквално и изобщо не вникват в контекста. Ако Дениз го беше изцепила това "Той ме заведе САМО на три почивки и ми купи САМО две чанти" щях наистина да се наежа. Против съм всякакви такива издържанки, живея с приятеля си, нито една почивка не е платил изцяло единия. Но когато стиснатият Андрешко излезе и ти обяви цена, колко той е похарчил за теб в рамките на времето с теб, а то не отговаря на истината, е нормално да извадиш касовите бележки. Виктор много грозно се е хвалил/оплаквал колко му е излязла Дениз, пък то особено много боли ако не е и вярно и смятам, че ако някой те разнася по тоя начин имаш право да се защитиш.

Тотално Grinning Grinning
Дениз е яко сбъркана, но в случая тя се защитаваше и САМО заради това спомена броя почивки, цената им и броя чанти.
Ако беше Киара по-скоро щеше да изцепи обаче болднатата реплика като стой та гледай Grinning

# 2 320
  • Street of Dreams
Точно обратното е. Виктор в подкаст не е казвал каква сума е харчил за Дениз. Тя отвори тази тема за парите изобщо и започна да прави сметки, за трите почивки, чантите, подаръка за РД, розите, като завърши с НИЩО НЕ МИ Е ДАЛ. Говореше неблагодарно и снизходително за нещата, които е правил за нея и как за нея това е нищо, там е проблемът. Иначе нямам нищо против мъжът като има, да харчи по жената, която обича. Но накрая хем тя да омаловажава и обижда, хем след края да очаква и сметките в заведенията да й плаща - долно е.

# 2 321
Днес в ПО ще са великата четворка - Виктор, Дениз, Кристина и Петър. 🤓

# 2 322
Леле , дано има повече охрана Joy

# 2 323
Как да не каза Виктор за сумите, каза, естествено. Бил похарчил 5-цифрена сума. Това беше сред първите неща, които започна да обяснява.

# 2 324
  • SF
Съдейки по това как Виктор плаща сепарета и алкохол, мога да си представя как Дениз баш е успяла да му вземе 50 палки от кесийката. Grinning В същото време Киара е нагла - а като че ли повече я защитават. Тя била загубила пари от Родос - ами винаги като поемеш подобен ангажимент губуш в краткрострочен план, но инвестираш в дългосрочен. Като си правиш тънки сметки без крачмар, ще изтървеш едно лято. Като гледам доста хора я научиха коя е, нищо не е изгубила клетницата в Ергена.
Да, тя понеже, ако не беше висяла в Родос да губи време и пари, сега щеше да е с Грами!
Те не знаят как се инвестира от ефир в дългосрочен план. Разчитала е, че Колебаещия се ще поеме нещата.
Всъщност аз не го вярвам това.
За толкова време и близки контакти с него, не се ли ориентира, че той е вечно колебаещ се и ще премисля всяка стинка. Колко гнусно направи избора си между двете жадни за мъни пари - според това коя колко ще му излезе като финанси.
И глупавата Габи с уста върху брадата му подсказваше, че на Кяра ще трябва да й се монтира и силикон.
Колебаещия се се препоти три пъти при тази аритметика. За Шермин поне в това отношение някой вече се е бил погрижил и отново се върна в кожата на Натали да не може да направи лесен избор. Хем му се иска, хем се стиска.

Общи условия

Активация на акаунт