🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 737
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Street of Dreams

Каза,че Краси я занимавал с някакъв диван,който искал да си купува Sweat Smile

Да и месеци след раздялата им тя коментира "Дано да го е избрал вече". Grinning 100% Краси

Каза, че 5 лв не е дал за нея и на мен точно такъв ми изглеждаше. Ето това, дами, е стиснат мъж, а не Виктор.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 18:04 от OnDiNe_

# 2 236
Тя ,като очаква само пари от една връзка жалко за нея.

# 2 237
Черпя ви един Краси. 😅
Скрит текст:

# 2 238
Като гледам по-колко участия има на месец, като нищо да изкарва повече пари от него 🤣

# 2 239
Много смешен Краско беее...на снимката горе.
Причьоса странен. Брадата странна.
Челото- опънато.....

# 2 240
  • Варна
Киара е неслушаема с това цъкане с език на микрофона!
То е през няколко секунди.
Опитвам се докато готвя да я слушам, не мога!
Тъпа, ограничена, цъкаща.

# 2 241
  • София
Коя беше третата постановка, която препоръча Петър, освен"Брачни илюзии" и "Валсът на розите"?

А той всъщност играе ли в “Брачни илюзии”?
И в кой театър?

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 21:38 от ketito

# 2 242
Аз се опитах да я гледам, докато домакинствам, но не мога. Може да правим облози колко дълъг ще е Надкаст с Красимир. Залагам между 40мин до час, максимално! И там ще е неслушаемо. Прави впечатление, че паразитни думи на всички при завършването на изречения: така нататък..Само Петър говореше нормално без повторения на подобни фрази.

# 2 243
На мен Киара ми хареса в Надкаста. Не мисля, че бих изтърпяла други като Кристина, Дениз, Виктор и Петър. Това, което ме отблъсна при Киара беше отношението й към Натали. Можеше да не бъде такава овца и да пее в общия хор си мисля.
Иначе, тя не е лъжлива и лицемерна, не е прикрита, разсъждава праволинейно, не шикалкави... Може и да е поизлъгала тук-там, но като цяло съм убедена, че лъже по-малко от останалите и със сигурност, много по-малко от Красимир. Него го видяхме какви ***** номера демонстрира в предаването.
И ми хареса как го накълца на трушия.

# 2 244
Някой спомена, че Филипа също се е познавала с Краси, преди да влезе в "рая". Явно е много популярен в определени среди.

# 2 245
Има нещо много странно в Красимир, според мен. Облича се много кичозно(винаги има някакви капси, пайети, украси) се едно е някаква бясна селяндурка, нещо женствен ми идва даже…

# 2 246
Киарчето е направила волеизявление в инстаграм, дан остане по-назад от Красун. Лелеее, пазвата и е огромна!

# 2 247
Като гледам по-колко участия има на месец, като нищо да изкарва повече пари от него 🤣
Тогава да спре да бъде златотърсачка.

# 2 248
Коя беше третата постановка, която препоръча Петър, освен"Брачни илюзии" и "Валсът на розите"?

А той всъщност играе ли е “Брачни илюзии”?
И в кой театър?

До колкото разбрах, " Брачни илюзии" предстои. Май премиерата ще е началото на другата година

# 2 249
Гледам го Красун и си мисля на кого пък толкова да ми прилича с великолепните си сетчета и се сетих. Ма той е същи Гай Петроний, на когото са присъдили титлата арбитър на елегантността в Рим. Направо си е съдник на изящния вкус, щото оплю всечки съкафезници, че се обличат зле. А аз припадВам в захлас, от гиздавата ризка и дънкЕното панталонче, с които позира на последната снимка.
Но  най ми грабна сърцето мъничката му чантеса, която струва повече от целия наличен  гардероб на хейтърските шушляци.
Ех, Гай, ех Петроний, прескачаш вечностите като локви.

Общи условия

Активация на акаунт