🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 841
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 250
Тя искаше да каже, че има женско интриганско поведение, което като клише може би означава, че е гей, а не че знае със сигурност. Обиди си го, ама не много директно.

Каза, че щял да се хареса на мъжете
Слушам в момента и явно това е снимано веднага след коментарите на (охх пак не се сещам за името й), които пуснахте тук, че Радо е гей. Та Киара се възползва от тях, защото я е яд как я захапа пред хората Радо - не намери друг аргумент срещу него.

Общо взето предаването създаде доста отхвърлени и озлобени жени - обаче само на Киара й вярвам, защото каквото казва за Красун си е точно така. Нейната тръпка към него произлизаше единствено от конкуренцията й с Шермин и я е изгубила веднага щом Ана си замина. За мен беше ясно, това с конкуренцията е често психологическо явление при жените.
Да, само да отбележим, че Киара задраво си пра с Красун, както и Шармин - и двете са готови на абсолютно  всичко за камери и внимание.
А и специално на Киара физиономията й е винаги отегчена, кисела, нацупена - още от предния Ерген, явно си е такава и в живота.  И понеже не може да пее, дар слово няма хич /нещо върху, което трябва спешно да поработи и то доста/, остава й да кълчи физическите прелести, които ъпгрейтва като всяка безмозъчна бръмчалка.

P.S. Надкаст с Киара 1 час и 14 минути, изумена съм, моите очаквания бяха 14 минути. Сега ще пусна да видя как е запълнила толкова време Simple Smile
Почва зле.. и тази се върти на стола като Ана Мария.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 20:05 от Saint V

# 2 251
И какво стана сега, "идеалните" двойки се превърнаха в непримирими врагове, който извадиха тежката артилерия с нападки и компромати.
Всички който говореха по време на сезона, че са фалшиви и престорени се оказаха абсолютно прави. Взеха пръстените и кой от къде е.
Да видим дали Орлин и Нати ще се окажат най -дълго задържали се.
Красун винаги изглежда облечен с висок клас реплики. Много жалко за него ще е ако е платил пълната цена и въпреки това е толкова нелеп. Иначе претенции много.
Колкото и режисирано да е било, едва ли са ги заставяли с пистолет да говорят и да се държат по определен начин. Сега всички говорят -ама това е едно предаване нищо сериозно.
За моя изненада останах с усещането че Габа е най -естествена и неприкрита като коментари след финала.

# 2 252
Носят се разни слухове из СМ, че Кратунчо обслужва господа. 

Гледам го Красун и си мисля на кого пък толкова да ми прилича с великолепните си сетчета и се сетих. Ма той е същи Гай Петроний, на когото са присъдили титлата арбитър на елегантността в Рим. Направо си е съдник на изящния вкус, щото оплю всечки съкафезници, че се обличат зле. А аз припадВам в захлас, от гиздавата ризка и дънкЕното панталонче, с които позира на последната снимка.
Но  най ми грабна сърцето мъничката му чантеса, която струва повече от целия наличен  гардероб на хейтърските шушляци.
Ех, Гай, ех Петроний, прескачаш вечностите като локви.

# 2 253
Красун ми прилича на пиленцето от Монако.

# 2 254
Не знам какво се хвали Красун с тези три перални като и трите ги мина на супер кратка програма Laughing

# 2 255
Киара наистина е кисела в Надкаст.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 20:09 от marigold_

# 2 256
Черпя ви един Краси. 😅
Скрит текст:

С Добромир на Глория, който беше арестуван по едно време.....за трафик на наркотици ако не се лъжа!

# 2 257
  • София
Нямам възможност да гледам Надкаст с Киара, но моля някой да ми каже още ли гледа все едно е помирисала нещо гадно!

# 2 258
Нямам възможност да гледам Надкаст с Киара, но моля някой да ми каже още ли гледа все едно е помирисала нещо гадно!

Да, още повече е започнало да й намирисва дори! Sweat Smile

# 2 259

Голямо чекнене и подмятане на грива в това стори…помислих,  че то е в отговор на Краси, ама не е. Цяла публикация има, под която има само суперлативи??!!? 🤢

# 2 260
Е, стига де. Момичето все пак е НЕПРАВДОПОДОБНО обвинено.

# 2 261
# 2 262
“Емпатизираш” ли й ?! 😳🤭🤭🤭

# 2 263
Нострадално ми стана.
“Емпатизираш” ли й ?! 😳🤭🤭🤭

# 2 264
Киара - модната полиция. Обсъжда одеждите на Красю колко не са класни, какви щампи имало, все едно тя е била със стила на Маргарет Тачър. Бляяя
Киара казала на продукцията, че не иска да е тапет като предния път и ще участва ако я подбутнат към някой LaughingLaughingLaughingLaughing От тапет се издигна до препарат за пране LaughingLaughing
А и си едно пасивно були, просто няма капацитета да го разгърне - ни реч, ни присъствие, но й се иска Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт