🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 958
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 295
Викторчо, в Чакалкаст. Заучени фрази, заучени заклюения и дефансивни действия. Нищо ново под слънцето. Но и доста голяма злоба.
Еми пич, от Троян, ако не си готов Бг-мама и сие да те коментират, не се явявай в такъв формат.
Аз защо не съм се явила ?
Дали сме имали деца и щастливи бракове, ти знаеш ли ?
Ние да не сме прованси, които се блъскат с живота и се лутат между родното място и онова където живеем ? Може и да сме, но НЕ претендираме с това и не се явяваме по реалити предавания...Палячо.

Хахахах, комплексар, вземи да научиш как се говори на български и да не ми говориш на неразбираем български по кастове, които ги гледат стотици/хиляди души.... Когато имаш претенции, те трябва да бъдат покрити.

Изля доста жлъч върху Калоян, ми какво да прави човека като е по-хубав от теб ? Нищо не можеш да направиш джудже провинциално....Наистина ли си 185 ? Нещо не съм сигурна с тези малки ръчички..Ние жените си знаем какво са мъжете с малки ръчички, хахаха.
Та така, за сега до тук, ще те следя изкъсно, тъй като няма какво да правя по цял ден и само и единствено за теб мисля, хахахаха.
Той каза " почти 185" .
И аз съм почти мис свят.

# 2 296
Само Фифица останаха да се поизлагат в ПО и Надкаст.
Но там ни беше ясно, предвидими са.

И все пак Виктор/Дениз печелят засега класацията по-най драматичен краш на мача Simple Smile))

# 2 297
Патриархът все обърква кръвното си налягане с какво ли не - то не беше IQ, бройки в тефтерчето, височина...

# 2 298
Кристина нищо не си мисли. Ще поседи около ВикторО в инстаграма докъм заглъхването на сезона и после отлита към къде по-вървежни господа. Чист пиар е тяхното, доизстискват новопридобитата съмнителна известност. Никак не ми се вярва тази белослатинска примадона да се набута с тоя не особено привлекателен wannabe невротик. Тя се цели по-високо.

И аз така смятам, тя търси някой с повече кинти.

# 2 299
Малко от ИГ на Кристина:

# 2 300
С извинение, че се връщам към оня тъп, еснафски спор за сепарето и 2000-те хиляди лв. Виктор казва, че с Найден оправили сметката и платили по 1000 лв. Обаче и Йовица, Филипа, Орлин и Натали, Блага, Левент и забравих още кой също били платили. Че даже и Кристина каза, че е платила. Дениз и Люси дошли по-късно и също си платили на отделна сметка. Най-вероятно не са били предупредени, че трябва да делят сумата за сепаретата. В най-лошия случай, дори и двете да са знаели, сметката е трябвало да се дели на 10, вместо на 12 души или колкото са били там. Вярно, страшна работа е и че не взели 150 лв от Виктория, която пила само вода. От цялата история излиза, че Виктор се изхвърля как е плащал и отново е хванат в полуистини, да не кажа лъжи.
Ако Виктор е изпил една бутилка водка за 1000 лева, си е платил за бутилката. Ако е изпил повече от една бутилка е на аванта Sweat Smile

Хаха, Киара искала да иде в курорта Крушавел! Simple Smile Flowers Pear Всъщност името на ски-курорта е Куршевел.
Много е тъпа милата! И името на книгата не можа да улучи. Явно имаше предвид "Хиляда сияйни слънца".
Речникът ѝ е много беден, изразява се като някаква недорасла хлапачка.  Пожелавала си пачки и кинтачки...
Жалка история...
Трябва да се признае, че първото звучи доста по-благоприлично на български Sweat Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 23:38 от zon

# 2 301
Малко от ИГ на Кристина:

На тази снимка не виждам познато лице - някаква бръмчалка с уста и нос Rolling Eyes

# 2 302
На тази снимка помислих, че е Метушева

# 2 303
Не знам дали някой го е пускал, но и Киара е с обръщение към народа: https://www.threads.com/@kiaramadzharova/post/DSaQBuGjFDE?xmt=AQ … 1H3Jn54Tow&slof=1

# 2 304
  • SF
Обаче Киара се зае и спази препоръките на Шермин да преправи носа и да увеличи гърдите.

# 2 305
Леле, това иначе не грозно момиче какви мехове си е набутало в пазвата. И нещо май оси са я жилили в лицето. Що така си се орезилило, бе моме?

# 2 306
  • SF
Намалила е носа и около него всичко изглежда по-тлъсто. Може и филъри да е слагала, но пък е пропуснала назолабиалните. Не знам. Смени си физиономията, а беше хубава. Проста, но хубава.
Аз няма да мога да й слушам подкастите. Тя много се притеснява, не умее да говори, бърка елементарни думи, мляска, преглъща, няма си на идея и подобни щуротии... - не мога да го издържа 2 часа.

# 2 307
Сметката е била 2800 и нещо си беше. Виктор и Найден по 1000. Другите - остатъка. Дениз си е платила само пиенето, което е извън тези 2800, но е отказала да плаща за масата, за която маса трябва да плати всеки, който е седнал там. Найден е платил вместо нея нейната част от масата.

Аз пък се кефя, че златотърсачките не могат да измъкнат и 1 стотинка от Красунчо ! Joy  Жени като Дениз и Киара, точно такива стиснати мъже като Краси и Виктор заслужават. Ненавиждам такива просячки и стига сте ги оправдавали. То това е вече епидемия от такива пиявици. Ако имате братя, синове, братовчеди, приятели и ги налази една такава пиявица, по друг начин ще погледнете. Такива жени са способни да съсипят с лекота един мъж, особено ако е млад и влюбчив, готов да й даде всичко, за да й докаже, че е достоен за нея и да я спечели, което естествено никога не е достатъчно. Който се е сблъсквал с такава ситуация знае колко тежки  могат да бъдат последиците. Дениз не може да баламоса милионерите чак толкова, затова я зарязват. Но един обикновен мъж попадне ли в лапите на такъв тип жена, ще му разкатае фамилията.

# 2 308
Сметката е била 2800 и нещо си беше. Виктор и Найден по 1000. Другите - остатъка. Дениз си е платила само пиенето, което е извън тези 2800, но е отказала да плаща за масата, за която маса трябва да плати всеки, който е седнал там. Найден е платил вместо нея нейната част от масата.

Помня ясно касов бон с две бутилки Белведере по 999 лв - по една бутилка на сепаре. Другите напитки бяха разнородни или едва ли са част от задължителната консумация, а по-вероятно са поръчвани извън нея. Така че според мен 13 или 14 души е трябвало да си поделят 2000 лв. Найден и Виктор платили по думите на последния по хиляда, но се признава в подкастите, че още доста хора си платили за сепарето. За мен Виктор се изхвърля отново, по същия маниер, с който говори за всичките си изключителни лични качества и постижения. Патологичен митоман - джентълмен, интелигент, статистик, математик, селфмейд бизнесмен, сексуален звяр със 106 бройки и жигосани по гърба доказателства колко страстно го желаят жените и едновременно моралист, който страда по времената, в които жените са били като непорочната му баба. Сагата с водките по 1000 лв е просто щрих, който се вписва в образа му идеално.

# 2 309
Къде виждате нов нос на Киара?
Гърди си прави, при това ми изглеждат красиви и хем има,хем не е пошло. В Надкаст с потника си изглеждаше като среден размер да е сложила,тя е от нулата, така,че 400/450.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 01:50 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт