🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 014
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 280
Абсолютни глупости са това със зодиите. Има характер, възпитание, душа. Аз много харесвам мъже дева - не познавам стиснати. И не визирам това опорочаване, с което ни облъчи Ергенът, че стиснат си ако не даваш пари и подаръци. Дават се джобни на децата, а възрастните разумни и достойни хора си ги изкарват сами. Подаръци се правят според вътрешно усещане или повод и са бонус, никой не е длъжен и за това.

# 2 281
Аз от подкаста на Киара разбрах, че тя е влязла твърдо решена да не повтаря предишното си участие и този път да бъде главна героиня. Някакво особено взаимно харесване с Красун не е имало - тя е видяла шанс първо да изпъкне като прелъстителка, която да отмъкне мъжа в някоя двойка (на практика каза, че сама е поискала да я насочат към някого), а после игра влюбена, след като пак я насочиха с набиване на канчето. Явно си е представяла, че трябва да става по банкети и да се заявява като влюбена, за да е главен герой. Красун е бил наясно, че всичко е театро, участва в по-трудната за него първа част от сценария с Шермин и го завърши без напъване като финалист в Киарчето, пък и малко пране между другото. Нито тя, нито той са имали намерение да продължават. Даже в нейна защита не мисля, че  е искала връзка с него и пари и издръжка като от любовник, най-много да му е направила бизнес предложение да инвестира в новия ѝ проект. Сега защо се държат като сърдити един на друг и се обвиняват взаимно, не мога да си обясня. Изглеждат ми като някакви хора с ограничени възможности да комуникират помежду си и затова не са успели да се разберат как да представят историята пред публиката след финала. Като излезли тя му се фръцнала, после той ѝ се фръцнал и сега в интервютата се надцакват без особена драма и смисъл.

# 2 282
Аз познавам доста Водолеи-мъже и някои са много ларж, особено ако си им приятел. Но, повечето са наистина стиснати.

# 2 283
С извинение, че се връщам към оня тъп, еснафски спор за сепарето и 2000-те хиляди лв. Виктор казва, че с Найден оправили сметката и платили по 1000 лв. Обаче и Йовица, Филипа, Орлин и Натали, Блага, Левент и забравих още кой също били платили. Че даже и Кристина каза, че е платила. Дениз и Люси дошли по-късно и също си платили на отделна сметка. Най-вероятно не са били предупредени, че трябва да делят сумата за сепаретата. В най-лошия случай, дори и двете да са знаели, сметката е трябвало да се дели на 10, вместо на 12 души или колкото са били там. Вярно, страшна работа е и че не взели 150 лв от Виктория, която пила само вода. От цялата история излиза, че Виктор се изхвърля как е плащал и отново е хванат в полуистини, да не кажа лъжи.

# 2 284
  • here and now
Макак КрасимирЪ ще даде 30К?!? Надали ще ги види обратно. Пък и за тия пари колко различни ще опере...

# 2 285
Кратун си личеше, че не харесва Киара. Той сам го каза, че не била хубава. Ясно беше, че ще ѝ бие шута.

# 2 286
Калоян и Маги Томова с една и съща снимка в сторитата/профилите си.
И с видео от протеста, предполагам заедно за ръка. Друго не се вижда, само това.

# 2 287
Красун нещо се разкрасявал с ботоксче, веждите му седят повдигнати странно. Много жалък мъж.
Мисля че с Емили са идеални един за друг, ще си мълчат и мълчаливо ще перат.

# 2 288
И все пак Киара излезе една от малкото печеливши от риалитито. Поизлага се малко,но пък вече е доста по-популярна, и въпреки певческите си данни, сигурно и хонорарът и е по-висок от преди. Доста хора не бяха я чували тази певица, но вече я знаят.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 23:24 от Moderator3

# 2 289
Косата му винаги ли е била толкова оредяла отпред? Сякаш в Ергенът не бях забелязала да започва да оплешивява.
Иначе да, сложил си ботокс,стои като перманентно изненадан. Много е смешен Simple Smile

Киара каза,че не са правили,но аз въобще не й вярвам. Като го знаем Крачунчо, той така няма да се мине... По чистотата е той,не пропуска.

Киара каза,че много пари е загубила заради Родос. Точно тогава са били баловете, започнал е и летният сезон по морето и е имала много ангажименти,нереализирани,следователно е загубила пари.
Затова и е нямала сумата за новия клип (пари,които е искала от Красимиръ).

# 2 290
Аз останах с впечатлението че Дениз заговори за стойността на почивките и двете чанти, не за да се оплаква, а по скоро да отговори на твърденията на Виктор, че е пръснал 50 000 лева по нея.
Дениз може и да не е цвете, ама този Виктор пълен психар, че и стиснат. Криси Писи защо си мисли, че ще има по различна съдба.

# 2 291
И аз останах с това впечатление, но и на нито една почивка да не я беше завел, нали са влюбени и е важно да са заедно, без значение къде. Може и в тях, може да се разхождат в парка.
Не оправдавам Виктор - дребна душа изглежда, но не оправдавам и другите, които правят оценка на база колко са похарчили за тях дори и да е надценено в случая Виктор, според Дениз. Щом е отишла, щом е приела чантите, жалка е като ги омаловажава, защото не чух тя какво е дала......

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 22:48 от Saint V

# 2 292
Кристина нищо не си мисли. Ще поседи около ВикторО в инстаграма докъм заглъхването на сезона и после отлита към къде по-вървежни господа. Чист пиар е тяхното, доизстискват новопридобитата съмнителна известност. Никак не ми се вярва тази белослатинска примадона да се набута с тоя не особено привлекателен wannabe невротик. Тя се цели по-високо.

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 22:50 от NOmerci

# 2 293
  • София
Хаха, Киара искала да иде в курорта Крушавел! Simple Smile Flowers Pear Всъщност името на ски-курорта е Куршевел.
Много е тъпа милата! И името на книгата не можа да улучи. Явно имаше предвид "Хиляда сияйни слънца".
Речникът ѝ е много беден, изразява се като някаква недорасла хлапачка.  Пожелавала си пачки и кинтачки...
Жалка история...

# 2 294
Аз си мисля, че може да им  се получи. Тя е много странна, нищо чудно да е подобен психар на Виктор и да станат нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт