🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 103
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 325
Прецъках сторитата в Иг на Дениз вчера,Люса грачи в Cestlavie ,казва-"резни ми  едно наполовина или колкото си ми отредила" .Гледам днес е свалено сторито,усетили са се,че авантата пак е проличала,колаборацията,де.

# 2 326
  • Be realistic - plan for a miracle.
Точно обратното е. Виктор в подкаст не е казвал каква сума е харчил за Дениз. Тя отвори тази тема за парите изобщо и започна да прави сметки, за трите почивки, чантите, подаръка за РД, розите, като завърши с НИЩО НЕ МИ Е ДАЛ. Говореше неблагодарно и снизходително за нещата, които е правил за нея и как за нея това е нищо, там е проблемът. Иначе нямам нищо против мъжът като има, да харчи по жената, която обича. Но накрая хем тя да омаловажава и обижда, хем след края да очаква и сметките в заведенията да й плаща - долно е.

Май не си гледала, бая пъти повтори петцифрени суми и т.н.
Че е долна долна е, ма в случая... трябва ли да правим Виктор ангел?
И двамата са дънце, но неговото има и мазе.

# 2 327
Виктор каза, че е похарчил 6-цифрена, усети се, че пресоли и поправи на пет цифрена. Grinning

# 2 328
А Дениз с тия две чанти, дето ѝ е подарил, дори не каза марките. Ако са Шанел, Ермес или подобно, то пак не е като да са малко парите, които е похарчил за нея. 😀

# 2 329
А тя какво му е подарила,нали трябва да е двустранно,защото е връзка,някой малък жест,нещо?Да се е похвалила?
Май само на почивка на аванта го е завела,в колаборация.Предполагам го е валидирала с женската си енергия в замяна.

# 2 330
Ама не е тя, дето се жалва колко е инвестирала в него. Grinning  Цялото това броене тръгна от него, не от нея. Тя каза, че се е обяснявал как е пръснал по нея 50 хиляди, преди да е гледала Надкаст и да знае какво е казал. Той започна със сумите пет-шест цифрените в Надкаст. Какво следва от това - той го говори на който иска да го слуша, не тя да го набеждава че го говори.

# 2 331
  • SF
Ако беше богат и успешен бизнесмен, нямаше да се хвали, че е бил в Албания на море. Това е възможно най-бюджетната морска дестинация в Европа. Не знам как е могъл да мине по-тънкана.

А тези глупаци вътре, всичките, не си ли дадоха сметка, че ергените ще им струват нещо? Само един бърз поглед на първия коктейл, трябваше да ги ориентира, че всичкия този силикон не е туку-така, паднал от небето. Или така да са си родени.

# 2 332
Ами то такива жени не мислят, че трябва да дават нещо в замяна, освен "великото" си присъствие. хахаха

# 2 333
В колко часа им почва тая рубрика за Ергена?

# 2 334
Розичка, не знам. Всеки път е различно, мисля. Седи ми за фон, мутнато да не го изпусна. 🤭

# 2 335
Около 11 часа започва някъде.

# 2 336
  • SF
А тя какво му е подарила,нали трябва да е двустранно,защото е връзка,някой малък жест,нещо?Да се е похвалила?

Най-милото си.
Ама на него трябва да му е било гот!

# 2 337
Какъв Chanel или Hermes ще подари Виктор ?😀

# 2 338
  • SF
Реплика.

# 2 339
Абе нещо в анонса не чувам да казват, че ще гостуват те?
Е, това за чантите беше шега, ама все пак не сподели марката, пък на мен ми стана интересно. 😀

Общи условия

Активация на акаунт