🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 157
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 580
Чак такива епитети не бих използвала, но наистина Кристина прави впечатление на рядко вятърничава и повърхностна жена. Пита я Ния кога им е била първата целувка, тя мисли, мисли и не можа да си спомни. Виктор знаеше и разказа. А е било преди два месеца. Някак си сякаш нищо не я трогва достатъчно, че да го запомни, да го мисли, да го преживява. И в предаването не помнеше, че познава Калоян и все стоеше една невъзмутима и с волско спокойствие. Дори не ледена, а просто… все едно няма никой.

# 2 581
Кристина е едно изцяло празно момиче, нищо повече.

# 2 582
  • София
Направо психопатско ми звучи. Или някаква друга диагноза. Има нещо нездраво, съжалявам... Не може чак толкова да играе.

# 2 583
Стопанинът замина за Америка е положението.
Чак такива епитети не бих използвала, но наистина Кристина прави впечатление на рядко вятърничава и повърхностна жена. Пита я Ния кога им е била първата целувка, тя мисли, мисли и не можа да си спомни. Виктор знаеше и разказа. А е било преди два месеца. Някак си сякаш нищо не я трогва достатъчно, че да го запомни, да го мисли, да го преживява. И в предаването не помнеше, че познава Калоян и все стоеше една невъзмутима и с волско спокойствие. Дори не ледена, а просто… все едно няма никой.

# 2 584
Още не съм изчела последните страници, но слушах 28 минути от Надкаста с Фифа и се отказах, та бързам да си кажа впечатленията преди да ги забравя. Фифа е поредната за която установих, че първоначалното ми негативно впечатление си остана такова и до края. Не знам от Натали ли е възприела този фалшив маниер да мяука и да говори като 5 годишна лигла, но едвам я издържах. "Охх бе хораа, не знам как да ви го кажа, абе аз съм много дипломатична и любезна, ама все пак да не пропусна да ви кажа заобиколно де, щото съм дипломатична, ама ми е много важно да кажа, че на Йово квартирата е мръсна и неподдържана. Нали аз няма лоши неща да говоря за него, въздържам се, ама недай си Боже да пропусна да ви кажа, че аз плащах сметката в магазина, а той се стискаше. В живия живот е така, в живия живот е онака, разбирате ли, че моите клиенти ме обожават бе хорааа"...... Божеее, бръмна ми главата  ! Тя е по - самовлюбена и от Шермин ! Абе кажи си честно, че не си харесвала Йовица от самото начало, но си пробвала и не се е получило, а тя мяу мяу, едва ли не направила чудеса от усилия да стане работата, а пък той за нищо не ставал. През цялото време е крояла планове как да го разкара, но да е постепенно, че да няма скандали, за да не излезе тя лошата. Йово може да си има много кусури, но го съжалявам, че беше  излъган, използван, очернен и захвърлен.  Ужасна ми е Фифа.

# 2 585
Филипа и Йовица не мога да си причиня да ги слушам. Изобщо няма да се напрягам, аз едва ги търпях на синхроните по време на шоуто, а сега по час и нещо - не мерси. 😄😄

# 2 586
  • София
Скучни Виктор и Криси в На среща, едвам ги изтраях. Виктор хвърля някакви недоиказани неща, много дразнещо.
Желая има щастие разбира се. Дано поне тази връзка оцелее.

Йовица ми хареса в Надкаст. Един от най-сполучливите им надкасти в сезона.
Йово наистина си е бил влюбен, но Фифи си го е използвала за ефирно време. Жалко.

# 2 587
Виктор обаче доста често говори за Дениз а на Кристина май не и пука особено.
Дениз като я гледам според мен има чувства към Виктор и не е и безразлично.
Мен ми е доста странно там че не е имало никакви искри и изведнъж са заедно.
Значи някой ако не е твой тип няма толкова бързо да се намерите като сте останали без половинки.

# 2 588
В предаването симпатизирах на Фифи и Йово. Е, имаха и те трески за дялане, но на фона на останалите, като цяло бяха симпатични. Тя изглеждаше мила и приятна, той малко досаден, ама пък как я вдигна на ръце при земетресението, влюбено я гледаше, колие ѝ подари и красива рисунка.
Защо решихте, че е нечистоплътен, миришел, не се къпел, у тях било мръсно?? Това, че нямаше зъб (после си е сложил), не значи, че не се къпе. Понякога месеци трябва да минат, докато зарасне венеца, за да се сложи нов зъб. Чудо голямо.
В подккасти и ПО още не съм ги гледала.

# 2 589
Не знам дали е съвпадение,но надкаста с Йово ми беше най-интересен от всички досега.
И му вярвам. И не ни спести нищо.

Много тъпо ми стана като се разстрои,че й е нарисувал картина,която е захвърлила в торбичка в коридора и дори не си е направила труда да я прибере в някой шкаф.После добави,че най-вероятно я е изхвърлила и се разплака.
За него било много емоционално да рисува за някой и почти никога не го е правил.

Много е бил влюбен и се чувства изигран.

# 2 590
За захвърлената рисунка на Йово ми стана тъжно и на мен, защото го разбирам, тъй като и аз се занимавам, но с музика. За повечето хора, занимаващи се с изкуство, да споделиш или подариш творбата си с любим човек, е равносилно на това да оголиш душата си и най - уязвимата си част и да получиш такова отхвърляне или обезценяване е много, много болезнено и травмиращо, общо казано.

За Кристина едно нещо ми е много чудно - юрист била, много успешна била, а нея очевидно вятър я вее на бял кон ! Кога изобщо ходи на работа ?! И работи ли реално когато ходи или е само за отбиване на номера ? Такива юристи - айляци,  като нея никога не съм виждала, а съм виждала много ! И може да се каже, че е "успешен" за адвокат, но "успешен" юрист ?! Толкова е бавна и мудна, сигурно попълва данните на 3 бланкови договора за целия месец. Мисля си, че тази юридическа професия е само проформа за престиж и така и я упражнява. Адвокати и юристи са много заети и натоварени хора, занимават се с разнородни проблеми и трудности ежедневно, напрежението е голямо. Няма шанс Кристина да работи реално такава работа. Тя вечно се шляе по почивки, по цели нощи е по баровете или до преди да се събере с Виктор така е живяла. Невъзможно ми се струва да се занимава  сериозно с такава професия. Сигурно ходи за по 2, 3 часа на ден в кантората на някой татков приятел, колкото да трупа стаж. Някой чувал ли е някога някой да я пита някакъв юридически въпрос ? Аз не съм, а би трябвало. Всеки говори за професията си, но не и тя, защото няма какво да каже. Тук има момичета адвокати, юристи, ще ми е интересно, ако още пишат, да кажат прилича ли им Криса на човек, работещ реално юридическа професия. Аз съм убедена, че там е много фалшива цялата история при нея.

# 2 591

Фифа включи оправдателния режим

# 2 592
Пускам си Йово. 2 часа и половина.

# 2 593
Гледах Подкаста на Кристина и Виктор с водещ Ния-Косара.Водещата е ужасна ,никак не я бива в това ,по -скоро като някаква клюкарка пред блока ,разпитва до 9 коляно ,хваща се за последната дума на изречението и започва едно разпъване от типа "какво е искал да каже авторът" .Доста задушаваща ,притискаща и нетолерантна е тази Ния -Косара.

# 2 594
Пускам си Йово. 2 часа и половина.
Около 30 минути търсиха някакви чатове и не говореха нищо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт