🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 113
  • 3 168
  •   4
Отговори
# 2 595
  • Street of Dreams
Заради последните коментари и аз ще си го пусна днес. Коментарите за Йовица винаги са били изключително злонамерени.

# 2 596

За Кристина едно нещо ми е много чудно - юрист била, много успешна била, а нея очевидно вятър я вее на бял кон ! Кога изобщо ходи на работа ?! И работи ли реално когато ходи или е само за отбиване на номера ? Такива юристи - айляци,  като нея никога не съм виждала, а съм виждала много ! И може да се каже, че е "успешен" за адвокат, но "успешен" юрист ?! Толкова е бавна и мудна, сигурно попълва данните на 3 бланкови договора за целия месец. Мисля си, че тази юридическа професия е само проформа за престиж и така и я упражнява. Адвокати и юристи са много заети и натоварени хора, занимават се с разнородни проблеми и трудности ежедневно, напрежението е голямо. Няма шанс Кристина да работи реално такава работа. Тя вечно се шляе по почивки, по цели нощи е по баровете или до преди да се събере с Виктор така е живяла. Невъзможно ми се струва да се занимава  сериозно с такава професия. Сигурно ходи за по 2, 3 часа на ден в кантората на някой татков приятел, колкото да трупа стаж. Някой чувал ли е някога някой да я пита някакъв юридически въпрос ? Аз не съм, а би трябвало. Всеки говори за професията си, но не и тя, защото няма какво да каже. Тук има момичета адвокати, юристи, ще ми е интересно, ако още пишат
Права сте. Аз съм адвокат. Ежедневието на юриста е напрегнато и иска доста концентрация, четене и ежедневни усилия. Категорично Кристина (,която се представи като юрисконсулт на дружество) се показва като посрвдствена личност, която не вярвам да преследва кариерно развитие в правната сфера.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 09:37 от FreakOnALeash

# 2 597
  • SF
Неделчо ли подкокороса Ния Косара да направи подкаст? Голям номер й е спретнал. Не че той е чудесен, но тя трябва да обере малко личните разсъждения и психологическите вметки.
След прочетени 1-2 книги за самоусъвършенстване или съвети как да общуваме с противоположния пол, доста мацки решават, че вече са психолози и ги разбират тези неща.

А къщичката на Филипа може да е в с. Рударци, Кладница, Бистрица, Банкя... - модерните спални на по-заможните софиянци.
Имала е късмет да се сдобие с наследствен имот и да си го реновира. Той спомена, че някъде до малката й къщичка е и по-голямата къща, която пак е нейна.
Излишно им ровим в семейните истории. И аз имам познати и роднини, които точно на този принцип живеят в луксозни вили там. Сдобиват се с наследствени къщи, които с доста средства и усилия успяват да превърнат в красив дом.

# 2 598
Аз не смятам, че човек със сериозна професия въобще би влязал в подобен формат. Това са хора, безработни, инфлуенсъри, държачи на заложни къщи и фолпевици, които така или иначе не ги бърка да прекарат един-два месеца извън работна среда.

# 2 599
Аз пък съм доволна, че не са заедно! Този направи всичко възможно да я очерни по най-жалкия начин. Играе го жертва, което е адски отблъскващо!
Със сигурност и тя има своите трески, не я оправдавам в никой случай, НО и не бих казала, че единия е по-прав от другия. Твърде много разлика във версиите има, твърдят различни неща, т.е истината е някъде по средата. Аз него го виждах точно като обсебващ, чакайки да се прикрепи към някого и така цял живот. Абе имаше си примери в предаването, които ясно показваха, че е изгодаджия.
Отделно също ми изглежда нечистоплътен, не знам защо. Евтино поведение и излъчване, като тук далеч не говоря за стойност на дрехи и аксесоари.. просто излъчването му е такова - комплексарско, стиснато, евтино. Блякс.

# 2 600
Ужасен е Йовица, преди не харесвах Филипа, но сега ми стана симпатична. Това с тия насълзени му очи и натъжавате е толкова изкуствено и с цел да го съжаляват! Да го прави мъж е отвратително!

# 2 601
Имам познат като Йовица и е от най-дразнещия тип хора. Като му се каже нещо накриво се почва ехиден смях тип “ох, колко сте наивни и глупави”. Пък това с “добро утро” ме заби в земята, кой клас сме?

Отделно, разбирам аз да не си материален, но лично аз не бих била с толкова пък нематериален. Предполагам живее в соц обзавеждане, с мъжа ми и ние сме живяли в първата квартира - сори, двамата не сме материални или милионери, ама ни втриса като се сетим. Старата кола от 90-тте…ми пак ми е странно. Има нисък клас коли, които изглеждат прилично и хем са по-нови, хем пак струват 2-3-4000. Целият му мироглед ми идва много “беден студент”, а вече е възрастен мъж. Не е грях да искаш нормални условия, това са елементарни неща, които човек на нормална заплата би трябвало да може да си позволи.

# 2 602
Йовица е отвратителен. Изцяло съм на страната на Филипа, която напълно разбирам защо е избягала с 200. Разбирам и защо е останала с него до края в предаването, хайде да не се правят всички под и надкастъри на големи моралисти, защото са смешни вече.
Особено Неделчо, който е зверски комплексиран от факта, че жена му е с 20 години по-млада от него и все жените са му виновни, все са меркантилни, все иска контрол, подчинение и мусака. Гола, боса и до печката, без много много претенции най-добре. Пфууу, аман от глупости.
Тая била такава, оная била не знам си каква, само те, смешните мъжленца са голяма работа и на тях всичко им е позволено и простено.

# 2 603
Слушах го междудругото подкаста на Йовица, но някои неща наградиха неприятното впечатление, което имам за него. Голямо желание да е известен, тоя човек наистина навсякъде се е пробвал и големия му пробив - "Колко ми даваш?". Искал да бъде водещ, може в Македония евентуално, българския за сега не му е сила. През цялото време се самоизтъкваше, най-словоохотлив беше, когато говори за бизнеса си. Историйката как оставил момичето да се прибира с метро, щото видш ли била материалистка, ми напомня ФБ статус от 2015г. На мен също ми идва нечистоплътен, като допълним, че е и адски комплексиран, направо е ходещ red flag.

# 2 604
Изказването му за “къщичката” на Филипа е меко казано долнопробно.
Много ми е интересно, той какво е построил или купил? Пълен прошляк

# 2 605
Йовица е типичен представител на хората, които нямат никаква представа какво представляват и си въобразяват, че са впечатляващи, а светът губи, ако те не се озоват под прожекторите, защото пръскат особени блясък и стойност. Едва ли някога ще схванат, че никой не се интересува от тяхната персона и единственото, което постигат, е да досаждат, или да станат за смях.
Виктория и тя от тези - напъва се, натрапва се да е известна, книги да пише, акъл да дава. Ма кой се интересува от това, което тя мисли??! Има толкова умни и стойностни хора, които има какво да кажат на света, а тези... Ей тук ви е мястото - във форум. Да си драскате по цял ден, да си бъбрите, да си излагате тезите и вас самите, и животът да си върви в обичайния ред, а не да се бутате там, дето не ви е мястото.

# 2 606
Ми те всичките в предаването бяха такива

# 2 607
Бре, че кой пък определя дали някой представлява нещо или не.
Всеки си има право да има самочувствие и да се бори в живота да оцелее и успее.
Това че някои са достигнали някакво ниво на стандарт, и вече другите им се виждат жалки, изпаднали и прошляци, определено говори за самозабравяне.
Йовица е беден по нечии критерии, но със зъби и нокти се бори да се измъкне от това ниво. Но защо предизвиква презрение, вместо уважение за амбицията и упоритостта му, за мен е необяснимо.

# 2 608
Гледах подкаста на Йовица и да кажа някои неща.
1. Апартаментът му(не знаех, че си е този отпреди 7-8 години) не е мръсен, а е просто със стари мебели. Мен не ми е правило впечатление, тъй като тогава живеех в общежитие с още 2ма души на 20 квадрата, така че всичко извън общака беше кралство за мен😅
2. За мен също е рисувал, тааа тук малко преувеличи😉А не е като да сме били дълго време заедно.
3. Засичала съм го с новата му кола и е новичък джип, предната си беше нормална, не бих я нарекла стара.
4. Наистина иска да бъде известен на всяка цена.
5. Има доза истина в нещата, които каза. Детекторът е бил след мен, та не мога да гарантирам за достоверност.
Не мисля, че е лош човек, просто за мен не е интересен образ, може би защото го познавам отвън. Фифица не ме кефи, защото има нещо прикрито в нея.

# 2 609
Че защо пък да не иска да е на екран Йовица, място под слънцето има за всички. Може в РСМакедония да имат нужда от точно такъв типаж.
Да забраним на хората да имат мечти, защото нашето мнение за тях е определящо ли?

Да се подиграваме на човек че е беден, малко е грозно.

"Да не се бутате там, където не ви е мястото" - нещо като дискриминация ми звучи.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 12:15 от aleksievanora

Общи условия

Активация на акаунт