🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 149
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 625
Смятайте колко са били интересни, щом забравих, че не са минали Денис и Блага.

# 2 626
Сега изгледах Йовица. Два метра мъж, 3 часа не спря да мрънка.

Филипа не го е харесала, то е ясно, и послъгва тук там, но и той да не се изкарва света вода ненапита, колко любов търсел, колко чист влязъл,  но не пропуснал да си осигури секс вечерта преди да влезе и обиколил де що кастинги има.🙄

За стандарта от всякъде си личи, че явно едва го свързва. В което няма лошо, но хем да изтъкваш как си с най-голямото студио в България, какви евенти правиш, хем за дом не искал да дава, за магазин, за ресторанти, за кола и тн. Ми да запише още едно висше и на общак да отиде, в стола да яде, от това по-евтино няма как да излезе. И после жените били златотърсачки. Той ни злато има, ни някой го търси.

Единственото, което ми хареса е работа като дядо Коледа, но нека не се лъжем, няма вариант, в който да имаш вървежен собствен бизнес и да се занимаваш с такива извън класни дейности. Кажи си работя на няколко места, развивам бизнес, не аз съм по по най великия везир, но не ща да давам 1000лв наем, да не би случайно мацката за дивана да го хареса 🙄🙄

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 16:37 от Moderator3

# 2 627
Най-смешното от досадните преразкази на Йовица беше как прекара да обяснява 20 минути през колко кастинги е минал, как е драпал буквално за да го дават по телевизията, как нямало значение в какво предаване ще е само и само да влезне някъде и после обърна палачинката и започна да обяснява как бил там за любовта, водещите го питаха ама не беше ли и за друго - за "слава" и той започна  - не, не - само за любовта . хахаха рядко прост елемент

# 2 628
Бизнес дамата с най-добрата си приятелка, с кадри от събитието, което организирала в помощ на жените, които не могат да си намерят богат и грижовен партньор - Академия 13 Laughing
И с нов тунинг

# 2 629
Даниела каквато и да е, евала ѝ за самообладанието. Държа се на ниво след предаването.

# 2 630
Бизнес дамата с най-добрата си приятелка, с кадри от събитието, което организирала в помощ на жените, които не могат да си намерят богат и грижовен партньор - Академия 13 Laughing
И с нов тунинг

Мъжете от Рая се жалват по подкасти ,че нямали "матчове" заради такива мумифицирани златотърсачки Trollface

Най-много реват Кратун,Йово и Виктор 3ти., но пък зарязаните им бивши половинки блянуват  за живота на Рупецова и Капиталова Sweat Smile

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 18:13 от Berussa

# 2 631
То понеже един един живот. Елитна простит@тка

# 2 632
Защо пък слагаме Рупецова и Капитонова на едно? Капитонова си е добре, има пари, има някакъв спонсор, който дори ѝ се води партньор. Рупецова има дългове.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 17:12 от RoseofVersailles

# 2 633
Рупецова въобще не мисля , че се интересува да си плати “дълговете “ , със сигурност си изкарва добри пари от книгите . На мен тя ми е по-симпатична от Капитонова , кяото буквално изскачаше отвсякъде , но си стана успешна инфлуенсърка. Аз не виждам защо толкова дразнят претенциите , които Даниела има към мъжа до нея , нейна работа си е , поне не ходи и не плюе по другите. Дениз ми е доста по-неприятна , хем и се иска , хем не и се получава и злобее .

# 2 634
И с нов тунинг

Ее те са много близки, това предаване по- скоро за търсене на приятели и  Дениз си намери най- добра приятелка Капитонова😅

# 2 635
Добре де, защо цитирате и снимките, та стават тия гигантски цитати?!

# 2 636
И аз останах с впечатление,че Йовица е последен,нали вчера Надкастърите ни Честитиха Коледа и казаха,че ще се завърнат чак през февруари.
Гледам днес нов надкаст с Денис. Той + Блага съвсем ги забравих,за мен декори в предаването. Няма да ги гледам.

Дейзи,радвам се,че се включи.Докато слушах Йово и на момента,в който разправяше,че бивша приятелка го завела на детектор на лъжата си казах "ма то туй ще да е наща Дейза" Satisfied

Не знам колко беден/богат е Йовица, не ми е особено симпатичен, но не мога да отрека,че момчето се бори да постигне нещо в живота.

Има бизнес, инвестира всяка стотинка,която има, лишава се от нещо,в името на друго, амбициозен,сериозен в бизнеса си.Не лежи на дивана и не се задоволява с 2000 лв заплата на позиция 9-5. Има мечти и работи над тях.
Браво му казвам.Много харесвам такива предприемчиви,амбициозни и отговорни хора!

Рупецова се е променила (към по-хубаво). Качила е килограми сякаш, лицето й не е толкова изострено и така повече ми харесва. Жалко,че си е съсипала носа, както и Анна Мария.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 19:22 от Adoralova

# 2 637
Сигурно и надкаст са ги забравили Joy

# 2 638
E, на Анна-Мария ѝ е много по-зле носа.

# 2 639
А Левееент?

Общи условия

Активация на акаунт