Пъзели 71

• 6 669
  • 245
  •   3
Отговори
# 120
  • София
Най-далечният залив, Castorland, 1000 части

# 121
Вторият ми опит с нестандартни части излезе доста по-сполучлив от първия:

Eurographics - Christmas Cottage - не можах да я намеря със стандартни части тази красива картина и затова я купих със smart cut. Много ми хареса качеството, на места дори ме улесняваха нестандартните части.

# 122
Да, пробвай първо един, за да прецениш. И аз бях набелязала още 3-4, но сега се отказах. Не че е трагедия, отначало даже намирах за хубаво, че поне ще се разнообразя малко, защото ми беше писнало Enjoy-Yazz-Magnolia-Black sea lite да са по калъп изрязани. Обаче наистина се издразних, че парчетата са малко по-тънки, влизат по-хлабаво и като цяло го няма това усещане за лукс, което се създаваше от предишната сглобка. А иначе цените ги раздули до немай къде.
Фокусирах и аз като заредиха в Озон, че не са със старото изрязване и въпреки положително написания пост от някаква жена на мен никак не ми вдъхнаха доверие само от пръв поглед. Жалко, и аз си бях харесала много, но май ще се задоволя с 1-2-3. А цените те и преди си бяха такива на Магнолия конкретно.

# 123
  • София
Ей този поръчах от любопитство Simple Smile като се приберем ще споделя

# 124
Честито Рождество Христово и от мен.
Това наредих по случая

И малко пеизажи

# 125

Santa's Quilt, 1000 части
Cobble Hill

Изпращам старата година с последния пъзел, който успях да наредя някак си в цялата лудница Simple Smile
А новата година ще я посрещна с тези любимци.
Скрит текст:

Пожелавам на всички здраве и много щастливи моменти! Christmas Tree

# 126
  • Варна
Ravensburger 1000 - Vintage Dress Making

# 127
  • София
SunsOut 1000
Crossing the falls

Мислех че съм приключила за годината, но на вилата, където сме, го изнамерих и нямаше как да го подмина Joy

# 128
Приключвам пъзел годината с един Revensburger. Снимката е нощна, но в действителност е много красив...и труден.
Весели посрещане на Новата година!

# 129
Anticipation - Paperblanks 1000

Имах рожден ден началото на месеца и реших да се поглезя като си самоподарих тази красота. Не съм фен на лъскавото, но тук е толкова умело и стилно направено, разкошен е и си заслужава всяко левче.
Весело посрещане на Новата година! Champagne

# 130
  • София
Весело посрещане на новата година!
Завърших я с нареден пъзел

И това е наредените тази година пъзели

# 131
  • Варна
За много години, хора! Дано имаме повече пъзели и повече време за тях Simple Smile

# 132
  • София
Много се чудех какво първо да редя и все едно съм го пазила за случая. Пожелавам ви 12 месеца здраве, любов и пъзели HeartFlowers Four Leaf Clover

# 133
За много години пъзелисти Wink

Аз съм на приливи и отливи....когато редя нещо, се включвам в темите, после съм пас ...ама сега пак започнах след дълга пауза Simple Smile Та - привет! Simple Smile

В тази връзка, ще подхващам един малък-1000 части (https://www.empik.com/interdruk-puzzle-1000-art-7-katsushika-hok … 4771647,zabawki-p)  и понеже до сега редих на пенокартон, но ми е неудобно с кутиите в които сортирам, попаднах случайно на "маса за редене с чекмеджета" в Тему:
https://share.temu.com/FTWYX4y5tlB

...някой да ползва такава и да изкаже мнение?

# 134
Вечерята за Бъдни вечер, 1000 ч, Блек сий

Самоподарих си го за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт