Пъзели 71

• 6 578
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
  • София
MTV аз си бях поръчала една подложка с повдигане дървена, но не ми е удобна. Вече имам голямо бюро на което редя. Чекмеджета ми се струват малки на тези подложки.
Аз редя друг вид пъзел, служебен. Надявам се днес утре да е готов и да си подхваща моите Simple Smile

# 136
Честита Нова година, момичета! Здраве и благополучие на вас и семействата ви!

Завърших годината с този прекрасен Schmidt
Schmidt 1000 части - Магазин за електроника

# 137
  • София
За много години, момичета!
Като сте най--зле, тук да сте Grinning Heye,1000

# 138
  • гр. София
Честита Нова година! Simple Smile
От мен един Юпитер, само 100 части Simple Smile

# 139
  • София
Честита Нова година!

Балетно студио, Anatolia, 1000 части

# 140
Честит Нова година! Да е пълна със здраве и много наредени пъзели!

1000 ч - красив и много приятен за редене.

# 141
  • София
Magnolia, 1000
Follow your path

И този е с новото изрязване. На първи поглед ми наподобява на обикновените Трефл като че ли. В крайна сметка изрязването пак помага на реденето, заради формите и ушенцата. Но не бих им дала парите без сериозно намаление.

# 142
Красив пъзел, Happy eyes. Сигурно вече сте видели, но ва Yazz изрязването също е вече като новото на Magnolia. Те са май два различни бранда на една и съща фирма, така че може би е очаквано.

Аз редих Шмид:

# 143
Честита Нова Година! Relaxed

Започнах годината със загадка

Wasgij Mystery 11
Jumbo, 1000

Решението в скрит текст:
Скрит текст:

И продължих с коледния си подарък, който нямах търпение да наредя. Страхотен за редене, буквално не можех да спра, такъв кеф беше.
Снимката е лоша, но в близките дни няма надежда да се покаже слънце, а съм предвидила да започвам един 5К и ще ми трябва място.

Disney Scrapbook
Ravensburger, 2000

# 144
Честита Нова година и от мен! Hug

Надявам се да се включвам по-често тази година, миналата почти само купувах. Grinning Подреждах днес и се оказа, че имам 73 пъзела и повече от половината не съм ги редила. Чакам и един да пристигне, защото ми остана душата в него и не се стърпях да не го поръчам: Gibsons - Замръзнала река.

Започвам годината с нещо като загадка, подариха ми го от тайния Дядо Коледа в офиса. Blush Това е кутията, а нареден го слагам в спойлер, защото не е съвсем същото и идеята е по думите на всеки персонаж да се ориентираш къде стои той и останалите спрямо него.

Скрит текст:

А това е отзад. Лилаво и бяло е, но се сетих да го снимам вече като го развалях. Smile

# 145
За много години! Хич май не се вясвах почивните дни, но пък си поредих стабилно. И то пак доста ограничено, почти само сутрин, но друго си е като всяка сутрин имам повечко време.

В тази връзка, ще подхващам един малък-1000 части (https://www.empik.com/interdruk-puzzle-1000-art-7-katsushika-hok … 4771647,zabawki-p)  и понеже до сега редих на пенокартон, но ми е неудобно с кутиите в които сортирам, попаднах случайно на "маса за редене с чекмеджета" в Тему:
https://share.temu.com/FTWYX4y5tlB
Не ползвам, но това е защото абсолютно всички такива, които съм виждала ми изглеждат ужасно неудобни. Точно се сетих, че Евето си беше взела подобно, но тя е писала вече.
Филца на самата плоскост предполагам е ок, той е за да не се пързалят парчетата. Да, малко по-трудно се придвижват, но за мен това никога не е било фатално. Това, което не ми допада са чекмеджетата. Супер неудобни ми изглеждат да си държиш там частите, просто са много далеч от пъзела, освен това ще направят цялото нещо излишно голямо. Аз си държа парчетата в таблички, слагам си табличката върху пъзела и така редя. По този начин частите ми се възможно най-близо до пъзела и просто е много по-лесно. Ако редя някакъв участък в единия край, а парчетата ми са в чекмедженцето в другия край си представям как постоянно се местя и въртя. Но и то просто като не ги виждаш едно до друго парчетата е много по-трудно да си намериш частта, която търсиш. Съответно ако реша да не използвам чекмеджетата, а пак табличките то не бих могла да ги сложа върху пъзела, заради наклона. И да, аз за себе си просто не виждам смисъл от такъв уред. Може би единствено ако искаш да редиш в леглото или на дивана, но аз нямам такива намерения Satisfied

Медчо Пух, този пъзел изглежда много интересен, не съм го виждала Grinning

Хепи, пише ли на Магнолията къде е произведена?

От мен една загадка, която много време чаках

Mickeys Party!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 146
  • Тополовград
Шмид. Доста ме измъчи.

# 147
vox, малката получи Canvas за Коледа и много ни хареса, надявам се да продължим да я играем често, много е приятна наистина, сега искам и разширенията Satisfied Вие имате ли някое от тях?

Показвам и нареден адвент календара на детето, в крайна сметка се оказа доста приличен, особено на други, които продаваха тук и се оказаха катастрофални.

# 148
Не съм ползвала подложки/масички за пъзели, но мнението ми се припокрива с това на Бухтичка. Аз редя на кухненската маса, като подлагам дебел картон, който местя, когато трябва да спра реденето и да освободя масата. За да виждам частите добре ми трябват поне 4-5 кутии от пъзели, от по-големичките (старите на Трефл са ми най-удобни). Тези малки чекмедженца на масичките доникъде няма да ми стигнат. Не виждам каква е разликата дали ще се разхождам с подложка за редене или с картон и 5 празни кутии. Излишна покупка ми изглежда. Иначе гледам, че тик токъри рекламират такива масички, подарени им от разни брандове, но не ми се вижда да ги ползват после наистина.

# 149
Бухтичка, радвам се че ви е харесала играта. Разширенията даже не съм ги гледала, на друг зор сме сега Wink

Общи условия

Активация на акаунт