Пъзели 71

• 6 481
  • 235
  •   2
Отговори
# 150
  • София
Светлините на Севера, Black sea, 500 части

# 151
Случайно някой да има този пъзел и да е склонен да ми го заеме и продаде? За едно състезание ми трябва, въпреки че не е сигурно.

# 152
За много години! Hug
Започвам годината с пъзел, който видях тук и много ми хареса. Така ми действат красотите, които споделяте Joy Но докато се наканя да го поръчам, свърши… И след има-няма седмица случайно видях, че се продава в една от групите, та нямаше как пак да го изпусна. Показвайте по-грознички пъзели, ако може, че нещо са ми слаби ангелите Joy

# 153
Благодарение на Ади наредих този пъзел от световното HugHeart
Симпатичен и приятен е, но мен ме затрудни и нямаше да се класирам Satisfied

Blossom Walk
500 части
Ravensburger

# 154
Снимах за Бухтичка Simple Smile
Скрит текст:

В Кауфланд ги видях, имаше и с Мики Маус и Спайдърмен

# 155
А да, това го бях видяла, малко смешно ми стана, на ден по 1 чорап Joy
Но тематично мога да пусна и пъзела, тъкмо да изравня с фб постовете Grinning

Lilo and Stitch Aloha Christmas
1000 части
Schmidt

# 156
Joy И аз това си помислих
Редактирам. 12 двойки са да, значи през ден чифт чорапи. Но пък може да си ги мешиш както си искаш Laughing

# 157
Аз като никога да съм тематична. Това хоро отлежава вкъщи от нямам идея колко години, може и от миналата да е, но нямам спомен. Е, дойде му ред и се оказа по-лесен от очакваното.

Ледено хоро
Българчета, 1000

# 158
  • гр. София
Хората из фейсбук се побъркаха по деветхилядника на Дисни от Била. Н-брой поста по темата.

# 159
  • Варна
Побъркаха се щото е евтин. Голяма истерия, големи вопли някой да го купи и изпрати. Луда работа. А даже не е толкова хубав...

# 160
  • София
Този ни го прати и го редихме с момичетата в София мацката от Виена. Аз го имам и още не съм стигнала до него. Simple Smile
Аз и до още 400 не съм стигнала Joy Joy Joy
Ама за сметка на това въртим разни пъзели с Мими, Веси, Ани, Ади и Ели. Ако някой ми е давал пъзел и още не съм го  върнала да свирка ( Сали твоя го знам Blush )

# 161
Да, и аз го редих благодарение на Jenaiassez и много ми хареса Heart Eyes За 40 лв. си е направо подарък! Ако не го бях редила сигурно и аз щях да хукна да го търся Sweat Smile

# 162
  • София
Ако някой иска да каже имаме в квартала една била в нищото да проверя Simple Smile

# 163
  • София
Здравейте, получих от Озон мейл:

Важи и за намалени продукти Simple Smile

# 164
Още един благодарение на Ади, оказа се много приятен за редене Heart

Afterglow
500 части
Ravensburger

Общи условия

Активация на акаунт