Пъзели 71

• 6 388
  • 227
  •   1
Отговори
# 165
1000 гъби Revensburger 🍄🍄🍄

# 166
Делта - линк към стария ми пост с Красавицата и Звяра Smiley
https://bg-mam.ma/p/1291357/42136844

# 167
Ооо, беше ми интересно да прочета! На мен ми се видя някак необичайно труден. Даже не знам дали "труден" е правилната дума или просто завършен изглежда по-интересен за редене, отколкото всъщност беше. Засега доста повече ми харесват стандартните рисунки на Кинкейд спрямо тези от Disney серията му.

# 168
  • София
Въобще не ми харесват пъзелите на Кинкейд. Редих сега един коледен, който не ми създаваше много празнично настроение.

Искам да благодаря на Meddyy за пъзелите които ни подари в групата да редим. Наредих 2 и вече са предадени на нататък.
Скрит текст:
Чакам скоро и другите два да стигнат до мене Simple Smile

# 169
На мен пък на Кинкейд само Диснитата ми харесват и всъщност май друг негов не съм редила. Красиви са иначе като картини, но за пъзели не ми допадат. И всички без изключение са ми трудни. Е, някои не много, но като цяло са ми по-трудни от обикновен пъзел.

Season's Greetings
500 части
Gibsons

Този го поръчах от Амазон за инстаграмското ни състезание и след няколко дни го заредиха в Озон, а не бяха зареждали Gibsons много отдавна Laughing
Няма да ви давам линк за състезанието, може да си го спестите Joy
Май след около час връзката беше прекъснала и аз съвсем случайно разбрах, даже не съм сигурна дали съм разбрала веднага или малко по-късно. Аз първо съвсем искрено си помислих, че всички са го наредили вече и са решили да не ме чакат, защото имах още много. Спрях си времето, почудих се какво да правя и викам чакай да погледна профила на Емилия за всеки случай - имаше лайф. Присъединих се и само видях, че някой реди, тоест не бяха готови и не изглеждаше много по-напред. Продължих да редя, но батериите на слушалките ми умряха и вече чувах Емилия. Оказа се, че само аз и Катрин сме в лайва, а SJ явно не беше разбрала, че е прекъснало. По някое време се присеидини, беше го наредила за 1:30, аз продължавах да редя. По някое време Катрин се отказа и аз също спрях. Довърших си го после като приключихме разговора и времето ми сумарно беше 1:59.

# 170
  • Тополовград
TICOCOO 1000 части

# 171
На мен пък на Кинкейд само Диснитата ми харесват и всъщност май друг негов не съм редила. Красиви са иначе като картини, но за пъзели не ми допадат. И всички без изключение са ми трудни. Е, някои не много, но като цяло са ми по-трудни от обикновен пъзел.

Повечето хора са така - Диснитата на Кинкейд им харесват, другите му пъзели - не. На мен пък другите му ми харесват, нищо че са размазани, според мен в това им е чарът Grinning Този на mimok_l обаче съм съгласна, че не е хубав, толкова тъмно усещане създава. Като го видя по групите, все ми е странно, че Кинкейд го е рисувал.

# 172
Mickey and Minnie Trimming the Tree
1000 части
Schmidt

Ето още един Кинкейд, беше приятен Smiley

# 173
  • гр. София

Започнах го много отдавна миналата година, бях го оставила, наскоро си го продължих. Днес най-сетне е завършен. Simple Smile

# 174
,,Маково момиче"  
Скрит текст:

# 175
1000ч Cherry Pazzi

# 176
  • София
В очакване на Зората, Black sea, 500 части

# 177
  • София, България
В очакване на Зората, Black sea, 500 части

Даже е без шапка! Художникът, ако не е AI това, не е много досетлив, така да го кажа.

# 178
Аа, този е на Венета Дочева. Сега какво е искал да каже авторът не се наемам да тълкувам, но поне не е AI.

Roo Roo, много готина идея да го направите на пъзел Grinning

И май вече е време да спретна една табличка за Пъзелмания, пишете кой кога е ако има записани.

ПЪЗЕЛМАНИЯ 2026

Събота 24.01
10 часа - Бухтичка
10 часа - adelka

14 часа

Неделя 25.01
10 часа - mimok_l
14 часа - Vese.Vese и Happy eyes
14 часа - евето

# 179
  • София
Един бърз Трефл от снощи