Пъзели 71

• 20 659
  • 688
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Рязко пак напълних свободните места с пъзели и гледам поне малките да наредя и разчистя скоро Stuck Out Tongue Winking Eye Cherry Pazzi, 500 части - It Moose Be Love

Cherry Pazzi, 500 части - Звезда на сцената

Последна редакция: нд, 22 фев 2026, 17:56 от Happy eyes

# 346
  • гр. София

Брои ли се за подреден? Joy

# 347
Напълно🤣

# 348
  • София
Всичко е точно Joy

# 349

Това успях да наредя от началото на годината. Единият, персонализираният, е подаръкът ми за рождения ден миналата година.
Следя Ви, но рядко пиша.

# 350
Голяма драма беше с Черитата, добре че ги пуснаха пак. Като цяло макар и понякога трудно откриваеми в началото не съм забелязала да са в особен дефицит, та ми изглеждаше малко пресилено всичко. Не си давах и сметка, че са станали една от любимите марки в България.

Делта, мазното усещане най-вероятно е восъчното покритие на Джъмбо. Но не всички им ги печатат те, въпреки че и към тях имам забележки. Бях си харесала един с 600 и нещо парчета на картинка, но не го купих разбира се, после го видях нареден на снимка и ми се повдигна само от снимката - покъртително изглеждаше качеството. В хилядарките обаче не съм се заглеждала новите, преди имаха такива, които са зле, но дали нямаше и по-прилични, не се сещам вече.

Ади, този мисля, че го имам в някакъв дълбок резерв. Ако някога успея да разчистя малко, за да стигна до задните редове кутии ще разбера Joy

94, Микито много ми допадна, виждала съм го смътно преди сякаш, но никога не се бях заглеждала в него Smiley

Best in Show
1000 части
Elena Essex

Не останах очарована от качеството на този, но не се сещам сега дали е същия като моите по-старите или пак са сменили мястото за печат. По едно време и те имаха правени от Джъмбо и бяха една идея по-прилични.

# 351

Делта, мазното усещане най-вероятно е восъчното покритие на Джъмбо. Но не всички им ги печатат те, въпреки че и към тях имам забележки. Бях си харесала един с 600 и нещо парчета на картинка, но не го купих разбира се, после го видях нареден на снимка и ми се повдигна само от снимката - покъртително изглеждаше качеството. В хилядарките обаче не съм се заглеждала новите, преди имаха такива, които са зле, но дали нямаше и по-прилични, не се сещам вече.

О, хубаво е, че казваш, ще поръчвам по-предпазливо. Много неприятно, че ползват различни машини. Аз се бях заглеждала в няколко скорошни техни хилядарки и сякаш приличаха на моя, но няма как да съм сигурна само от снимка. Иначе си бях харесала много един конкретен пак техен, който заради картината бих си го взела с каквото и да е изрязване, но пък той взе че свърши:

И аз се изненадах от тази Чери-мания. Вярно, че са много симпатични, но чак пък толкова не съм очаквала - че изчерпване, че презареждане, че pre-order... Satisfied

# 352
  • гр. София
С Черита имаше някакъв проблем с доставката въобще до Озон, доколкото разбрах, но ако някой е разбрал повече да каже Simple Smile

# 353
Здравейте! Търся този пъзел. Ако някоя от вас го има и е склонна да се раздели с него ще се радвам да ми пише Relaxed

# 354
  • София
Хи-хи, или в Озон са се побъркали, или пъзел - маниаците. Всички Черита на пре-ордер са изчерпани Joy
По-вероятно е първото, няма как всичко да свърши.

# 355
Почна Ергенът и се вдъхнових да изкарам Инстаграмката. Grinning
Insta-Girl's Life - Heye 1000

# 356
При мен в момента почти само Загадки се редят, но май тези не ги бях показвала.
Hop

Falcon

Мазното усещане и аз съм го изпитала, бях си купила няколко техни преди години. Това восъчно покрити ме изуми много. Оттогава съм им фен, нищо, че вече почти не попадам на такова.

# 357
Пин ъп момичето на Хейе ми е много на сърце Heart Eyes

Знаците на зодиака - Телец
500 части
Black Sea Puzzles

# 358
  • София
Clementoni, 1000, Disney Story Maps Alice in Wonderland

Много благодаря за възможността да го наредя, къде да го пращам тези дни

# 359
                                                            Ravensburger "Hello Doggie"500,  цветни портрети на кучета, художник Джоди Райт. Много приятен за редене!

Общи условия

Активация на акаунт