Пъзели 71

• 20 728
  • 690
  •   1
Отговори
# 375
Най-после и аз наредих нещо, едва втори пъзел за годината, срамота Joy

Този път няма да влизам и да гледам намаленията, че предния път като се бяхте заговорили за Деня на пъзела и си метнах няколко пъзела в количката. Този е един от тях Grinning

# 376
  • Варна
Bluebird 1000 - Tutankhamun

# 377
  • София
Ravensburger 500, Cubby Cats and Succulents

С една липса е, някой ако иска да го нареди, както и Алиса е още вкъщи. Моля пишете, че се чудя какво да ги правя Simple Smile

# 378
  • Варна
Castorland 1000 - Summer Madeira

# 379
  • София
Едно Чери да сменим в кабинета зимната картина

# 380
  • София
Честит 8 март, момичета! Бъдете здрави, обичани и обичащи 🌷

# 381

White Mountain-1000
Много е хубав, с много по ярки цветове и е приятен за редене.
Честит празник! Flowers Hibiscus

# 382
  • София
Ravensburger 500 Hello Vinyl

# 383
  • Варна
Има малко нови Равенси в озон, не знам от кога, аз сега ги видях. И веднага метнах в количката тези двата, откога ги чакам!

# 384
Disney's World Map
Ravensburger, 1000

# 385
Аз този уикенд за първи път редих Nova Puzzles - не че не е същото като Gold де. Обаче заради това, че цветовете бяха ярки, мнооого се насладих на гланца.

Бих си взела и още техни заради комбинацията от сглобка и гланц, но картинките им не са никак мой тип. Даже и тази, въпреки че ми хареса, ми създаваше малко особено усещане. Тези оживелите цветя все ги асоциирам с лека злонамереност, малко като в детстките приказки - все се усукват върху някого или го пленяват Laughing

А новите Равенси и аз ги видях преди ден-два. Поръчах си този:
https://www.ozone.bg/product/canal-boat-1000-pc-puzzle-ravensburger/

# 386
  • София
НАПОМНЯМ!

PZLMAN26

*Кодът 25% важи еднократно за потребител до края на 2026 г. при покупка на пъзели от ozone.bg, които не са в промоция.

# 387
Добро утро, нещо ме е налегнал мързел със снимките Rolling Eyes Иначе по принцип си редя по малко сутрин.
Записах се и за състезанието на Флорика (благодарение на Евето) понеже по някакво невероятно съвпадение ще съм в София  по това време Flushed

Това Дисни на Аделка пък имам чувството, че никога не съм го виждала Joy

Иначе според мен качват още Равенсбургери в озон, всеки ден като вляза ми изглеждат различни Satisfied Тук-таме и по някой Трефл качват (и две Едуки за цвят), включително и някакви нови двустранни модели по 900 части. Никога не съм редила двустранен пъзел, но и не съм сигурна, че бих си взела.
Поръчах само два Равенсбургера след дълго чудене и един Трефл, цените са станали брутални, а и не е като да не съм зарината вкъщи Neutral Face

# 388
  • София
Този на аделка го виждам за първи път.
Аз се забавлявам с предпоследния плик от 13200, който редя вече няколко години като ми дойде музата Simple Smile

# 389
Един пътуващ Castorland 1500, тънки тези части, почти ги бях забравила, но много оригинално изрязани ♥️

И два Фалкона, винаги са удовлствие

Общи условия

Активация на акаунт