Пъзели 71

• 6 321
  • 226
  •   1
Отговори
# 45
Cobble Hill 1000 части - Празнична суматоха

Много сладък, на за съжаление с една липса Confused

Бухтичка, аз мога да взема Снежко

# 46
# 47
  • София
Подготвила съм още една купчинка да си търси нова къща. Пуснала съм ги във фейса
Скрит текст:

# 48
И аз мога да взема Снежко след NalSi.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 06:47 от 92420

# 49
  • Варна
Cobble Hill 1000 - Christmas Campers

# 50
  • София
Дивото зове, автор Ивайло Иванов, Black sea, 1000 части

# 51
  • София
От мен ден 12-14 от календара

И от едно италианско състезание
Равенсбургер

# 52
Christmas Tree is Coming - Castorland 1000

# 53
  • Варна
Castorland 500 - Tea Time

# 54

Ето и моят Коледен пъзел. Цяло чудо е, че всички части са на лице, след една малоумно случка. По принцип редя директно върху кухненската маса, голяма е, а ние сме тричленно семейство. В единия край се храним, а в другия си редя необезпокоявано пъзели. Е да, но предстоеше да имаме гости и бях сигурна, че няма да успея да го наредя. Вадя едно зелено килимче от тему и постилам на масата. Ужас, то с едни ръбове, гънки. Откакто наредих рамката, съзирам надпис на него, че трябвало да се изглади преди първото ползване. Логично. Викам си, няма да развалям рамката, ще се мъча така. Редя аз и нареждам колко е неудобно. Бях наредила над половината. Идва денят с гостито и пренасям килимчето грижливо в гостната и го оставям на земята, тъй като детето скача по спалнята и ще го развали. Пускам по-късно прахосмукачката робот и изобщо не зацепвам. Ставам по едно време, един сортер с десетина парченца в другия край на къщата. Лошо ми стана, чак тогава осъзнах какво е станало. Отивам в гостната, робота скубал оттук, оттам. Ужас. От контейнерчето извадих поне десет части, изчистих старателно и прибрах. Минава гостито и аз нямам търпение да видя поразиите. Викам, ще си го смъкна някакси от килимчето на масата, да си редя спокойно и с удоволствие. Е да, ама килимчето от филц, частите се закачили, сглобката на трефалите хлабава, поразвали се, но нищо, прехвърлен е. Възстановявам нареденото и продължавам. И тази сутрин, допивайки доволно кафенето си, си го до наредих и с огромно учудване установявам, че всичко е налице.
Заключение: никакви експерименти повече, редя си на масата и се наслаждавам.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 18:19 от 92420

# 55
# 56
Yin & Yang Fantastic World of Insects
Schmidt, 1000

# 57
  • София
От Единадесети до Шестнадесети ден, Eurographics 24 по 50 части

# 58
Едни 4 сезона на Cobble hill

С благодарности към Евето. Разделен на четири, изключително приятно все едно адвент календар. И така най-накрая мога да се отчета с нещо сезонно Зима.

# 59
  • София
Дървото на желанията, автор Джеремая Кетнер, Heye, 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт