Пъзели 71

• 6 376
  • 227
  •   1
Отговори
# 60
Winter Wishes
500 части
Cherry Pazzi

Нареден и изпратен към Налси.
Благодарности на Хепи, че го пусна HugHeart
Бях си го харесала и аз, но пусто нямаше да го купя заради принципите Smile
Даже го редих за време и усещането беше много яко, не помня от кога не съм редила за време. Както ги бях подкарала в края на лятото и така всичко умря и пъзелите останаха. Което ме навежда на мисълта, че Хот Съмър отдавна не е публикувала, някъде се загуби Rolling Eyes

# 61
  • Варна
Ravensburger 1000 - Tiny House In Redwood Forest

# 62
Ииии, още загадки Smile

Elf Inspection!
2X1000 части
Jumbo

Снимката е направо ужасна, но съм я правила в почти пълен мрак Neutral Face
Загадката в скрит текст
Скрит текст:

# 63
Бухтичка, следя ви, но спрях с реденето някъде края на август. Направо не е за вярване😄 Смених хобито с четене на книжки, докато имам време:)

# 64
Оо, радвам се, че писа и поне всичко е наред, това поне е добра причина да липсваш Hug

Така е то, като имаш 10 пъзела - наредиш ги и си свободен да се захванеш с каквото искаш Satisfied
Аз не мога да си представя да се откача, какво ще ги правя тия 200 пъзела, само пред перспективата да трябва да продам всичко ми призлява и по-добре да си продължавам Joy

# 65
The Haunted House
Schmidt, 1000

# 66
  • София
Оо, радвам се, че писа и поне всичко е наред, това поне е добра причина да липсваш Hug

Така е то, като имаш 10 пъзела - наредиш ги и си свободен да се захванеш с каквото искаш Satisfied
Аз не мога да си представя да се откача, какво ще ги правя тия 200 пъзела, само пред перспективата да трябва да продам всичко ми призлява и по-добре да си продължавам Joy
Мечтата ми е догодина да станат и моите 200 Simple Smile
Ади как са картините на наследника на Кинкейд

# 67
На мене ми изглеждат в пъти по-добре, поне са с ярки цветове, а не бозави. И аз ги загледах и ще чакам отзив.

# 68

Доволна съм до някаква степен и то най-вече от ярките цветове. При картините на Томас обаче, колкото и да са замазани някак не ми се е случвало да забивам, интуитивно се наместват цветовете. При този след като наредих къщата и синьо-зеленото, направо блокирах с дърветата и подобията на скали и коренища, дори в един момент почти стигнах до сортиране по форма Smile

# 69

Пак с едно мъниче ви навестявам. На Coppenrath-Spiegelburg.        
[/list]

# 70
Още един с тъмна снимка, който наредих благодарение на Ади Hug

Christmas Market
1000 части
Ravensburger

# 71
  • София
Бела, най-учтиво те моля да излезеш в предколедна отпуска и да спреш да качваш пъзели Grinning
Бабите с по четири внука свършиха парите за подаръци, за следващата година пари - тц - само на  удължителен бюджет ще я караме, как точно си представяш, че ще се купува това продуктово разнообразие Grinning Ми и ние душа носим Joy
За анкетата. Почти 150 пъзела ще имам наредени, като броя и тези по 500, не ги качвам, защото сте редили почти всичките.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 15:31 от sali

# 72
Ох, аз уж се въздържах да не купувам от коледните промоции, но не устоях.  Поръчах на детето книжки за оцветяване и муш, три пъзела в кошницата, за безплатна доставка.

# 73
  • София
Алиса в Страната на чудесата, Clementoni, 1000 части

# 74
  • София
Тя Бела хубаво ще излезе отпуска, ама на Емаг кой ще им каже.
Днес отразих два пъзела още преди да се събудя.

И благодарение на нашите приятели от Люксембург един разделен на малки пликчета 5000ч

И

Общи условия

Активация на акаунт