Пъзели 71

• 6 700
  • 246
  •   2
Отговори
# 105

Честита Коледа и от нас със Снежко.
Моля за адрес, къде да го върна.
Благодаря за удоволствието!

# 106
Merry Grinch-Mas! 1000

# 107
  • София
Весела Коледа! Аз се тръшнах болна, но редя.
Този го редя по молба на колеги за рамка.

И един адвент календар загадка в скрит текст
Скрит текст:

# 108
  • Варна
Аз съм в серия. Този днес го започнах и завърших, направо смешно лесен беше.

Castorland 1000

# 109
  • София
Въпреки грипа редя, благодарение на Мими

# 110
Весела Коледа на всички редящи!

Аз се занимавах с този пъзел на Магнолия

Новото им изрязване въобще не ми хареса, както и предполагах. Просто много исках да пробвам тази серия с рисунките на рецепти, а и се надявах да е произведен със старата сглобка, понеже сякаш преди доста време бяха излезли. Обаче не, с новата са.

# 111
  • Варна
И аз да покажа моята красота.

Сега ще си отворя един зимен. Като няма сняг навън, поне вкъщи на масата да го виждам.

# 112
  • София
Тази новина с Магнолията не ми хареса. Добавила съм няколко в любими, явно ще трябва да един да пробвам първо.
Trefl, 1000 части
Budapest

И аз да благодаря на Мимок за пъзела, шантаво приятен.

# 113
  • София
Уф с този пак сега сещам как Всето мибдава буквите и аз ги бутам Simple Smile Simple Smile Simple Smile за скорост беше много шантав. Много ми беше кеф че го завършиха във времето и в топ 3 (това е шега)

# 114
  • София
Еве, как е грипа, че чета няколко пъти и пак не съм сигурна накрая дали разбрах правилно Joy

# 115
  • София
Не му се дадох, но ваксината помага. За ден само ме събори. От снощи съм на линия отново Simple Smile

# 116
Тази новина с Магнолията не ми хареса. Добавила съм няколко в любими, явно ще трябва да един да пробвам първо.

Да, пробвай първо един, за да прецениш. И аз бях набелязала още 3-4, но сега се отказах. Не че е трагедия, отначало даже намирах за хубаво, че поне ще се разнообразя малко, защото ми беше писнало Enjoy-Yazz-Magnolia-Black sea lite да са по калъп изрязани. Обаче наистина се издразних, че парчетата са малко по-тънки, влизат по-хлабаво и като цяло го няма това усещане за лукс, което се създаваше от предишната сглобка. А иначе цените ги раздули до немай къде.

# 117
  • Варна
Black Sea Puzzle 1000 - The Magnificent Peacock

# 118
  • София
Преборих и грипа и Гринч Simple Smile

# 119
Завършвам годината с един от най-прекрасните пъзели, които съм редила, а аз съм редила мнооого.
В този пъзел имаше всичко - небе, море, дракончета, всякакви магични животинки, цветенца, дръвчета и още какви ли не сладурски детайли.
Нямаше момент, който да ме затрудни, песен беше за сортиране, а реденето ми достави такова удоволствие, че съм се заканила следващия път да смеся двата плика Smile

Six Portals
Ravensburger, 7000

Общи условия

Активация на акаунт