Пъзели 71

• 6 956
  • 257
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. София
Какво редят? Не мога да разбера,  но не ми изглежда толкова шарено като вчерашния.

# 241
  • София
Ето това редят

# 242
По-ясни контури, по-малко детайли, дори не толкова натоварващи очите цветове...
Успех!

# 243
Fairytale Forest - Jumbo 1000

# 244
Мимок се е класирала за финал Smiley

Остава само последната група, в която ще имаме най-силно форумно присъствие. Аз ще се включа също, но с майка ми. Трудно е да се прецени дали тя реди по-добре от дъщеря ми Smile
Мимок ще се включи пак с Евето, а Весе ще бъде с Happy eyes. Успех на всички!

Вчера след като завършихме в сутрешната група си мислех, че са ме изключили след като го наредихме, но се оказа, че не са, и има супер яки кадри на кучето Smile

# 245
  • София
Във всяка къща думата на песчовците е закон, това важи даже за Озон!
И на рима го докарах Grinning

# 246
  • София
Следващата събота ще има силно форум форумно присъствие на финала
Ели със Соня
Ади със Стела
Мими и Али
Весето и Ани
И моя милост с Катето (имах да и връщам един финал Stuck Out Tongue Winking Eye )
Ето пъзела от днес

Това го редя този месец на приливи и отливи, само 550 части

# 247
  • София
Добро утро, в Озон има намаления. Аз ще се въздържа този път, че миналата седмица пуснах 2 поръчки. Който е направил като мен, напомнам да видите попадате ли в ценова защита.

# 248
  • Варна
Я напомнете как ставаше това с ценовата защита, защото аз пусках поръчка и попадам в нея със сегашните намаления.

# 249
  • София
Като отидеш да поръчката има бутон че преди да са изброени артикулите

# 250
  • Варна
Нямам такова. Възможно ли е да се появи след като я взема? Защото ценовата защита е 7 дни след датата на доставка, а пратката е в бокса и ще в взема днес, току-що ми изпратиха съобщение на Вайбър с кода за бокса.

# 251
Да, след като я вземеш ще ти се активира бутонът.

Аз съм абсолютно затрупана и нямам къде да сложа нищо ново, но грабнах едни трички дето много ми бяха на сърце Smile

Garden for Birds
1000 части
Trefl

Да покажа пъзелите от състезанието. Не ми допадна особено този. Пилета, пилета и пак пилета. Имаше едно прозрачно пиле чак. Хм, може и да е било хамелеон и да се е сливало с околната среда.

# 252
От Пъзелманията не ми хареса нито един пъзел. Античната карта е най-приемлива, но и тя е прекалено натоварваща.

Благодаря, че казахте за тази ценова защита, активирах я за последната ми поръчка и сега имам около 2,50 евро в дигиталния портфейл Stuck Out Tongue. И друг път съм виждала да се обсъжда защитата, но не ми ставаше ясно как се прилага на практика.

Не смятах да поръчвам скоро пак, но ще видя какво има в намалението.

# 253
Say Chesse! - Cherry Pazzi 500

# 254
И аз поръчах 3 с намаление, не съм поръчвала повече от половин година.

Общи условия

Активация на акаунт