Най-важното - Калоян спа повече от час преди обяд, та имах време.

Любопитка, промених малко заглавието, че нещо не ми се събираше.
Днес пак се размазахме от разходки. Аз бях по къс ръкав и едната ми ръка е направо изгоряла. А Калоян беше по къси гащи, но него си го пазех, мазах го с крем. Накрая като започна да ме боли ръката се сетих, че и аз можеше да се намажа.

И аз видях промоцията в брошурите на Метро, ама бях забравила. Добре че Вилиан ми припомни.
Ще идем да вземем в неделя.Теди, честито ново жилище!
Галенце, браво на Иван! Явно детето се притеснява мама да не остане гладна.
Харт, като гледам май доста от нас са "ужасни" майки. Като падна Калоян се чувствах много гадно. Добре че същият ден ходихме при майка ми, та тя ме успокои. Просто сега ще внимаваме още повече, че колкото повече порастват все по-палави ще стават.
Мила, ние сме със NAN, но вече 2-ка. Предполагам, че ви е казал 1-ца, защото още не е пила АМ. И след първата кутия ще мине на 2-ка. Ние как решихме - в болницата не ми даваха АМ да дохранвам Калоян. Сестрата минава, стиска ми зърното (което си беше доста болезнено) и като види, че има капка не ми дава АМ. А горкото ми детенце, държах го по близо час ту на едната, ту на другата гърда (а сестрите разрешаваха само 20 мин.) и изсукваше не повече от 5 гр. не можех да отчета това на кантара. Казах на мъжа ми да купи някакво АМ, но да е хубаво (че и аз идея си нямах) и той решил да вземе NAN. Започнахме с него и не съм го сменяла.
Мира, аз имам такова шише, но ми се струва доста неудобно и не съм го ползвала. Като го пробваш кажи какви са отзивите на адаша и твоите.

Ама какво да го правя сега като така си иска хамаха часове ли да гоня.Е пюрето и кашата все гледам да не му ги давам поне да са минали 3 часа от предното хранене.Кажете и вие как правите понеже взех да се съмнявам че правилно си кърмя бебето. 

.
. Абе, любов, какво да се прави.