Отговори
# 15
Благодаря ви за милите думи за темичката, но все пак плагиатствах от Кръц.  Crazy
Най-важното - Калоян спа повече от час преди обяд, та имах време.  baby_neutral
Любопитка, промених малко заглавието, че нещо не ми се събираше.
Днес пак се размазахме от разходки. Аз бях по къс ръкав и едната ми ръка е направо изгоряла. А Калоян беше по къси гащи, но него си го пазех, мазах го с крем. Накрая като започна да ме боли ръката се сетих, че и аз можеше да се намажа.  bash
И аз видях промоцията в брошурите на Метро, ама бях забравила. Добре че Вилиан ми припомни.  Blush Ще идем да вземем в неделя.
Теди, честито ново жилище!
Галенце, браво на Иван! Явно детето се притеснява мама да не остане гладна.  Mr. Green
Харт, като гледам май доста от нас са "ужасни" майки. Като падна Калоян се чувствах много гадно. Добре че същият ден ходихме при майка ми, та тя ме успокои. Просто сега ще внимаваме още повече, че колкото повече порастват все по-палави ще стават.
Мила, ние сме със NAN, но вече 2-ка. Предполагам, че ви е казал 1-ца, защото още не е пила АМ. И след първата кутия ще мине на 2-ка. Ние как решихме - в болницата не ми даваха АМ да дохранвам Калоян. Сестрата минава, стиска ми зърното (което си беше доста болезнено) и като види, че има капка не ми дава АМ. А горкото ми детенце, държах го по близо час ту на едната, ту на другата гърда (а сестрите разрешаваха само 20 мин.) и изсукваше не повече от 5 гр. не можех да отчета това на кантара. Казах на мъжа ми да купи някакво АМ, но да е хубаво (че и аз идея си нямах) и той решил да вземе NAN. Започнахме с него и не съм го сменяла.
Мира, аз имам такова шише, но ми се струва доста неудобно и не съм го ползвала. Като го пробваш кажи какви са отзивите на адаша и твоите.

# 16
  • Откъм Варната
Разписвам се и отивам да си полегна, че съм гроги, цял ден миткахме и се прибрахме в 20 часа

# 17
  • Варна
слипи така даже е по-хубаво  Hug
харт дабре дошла при "лошите" майка . И аз си мислех така , като падна Митето от дивана. На него бързичко му мина , но вчера пак на косъм се размина от повторна челна среща с пода , ей , половин час след това ми трепереха ръцете . А той си се смее , на игра му замяза  Laughing
мила аз давам аптамил . Според мен няма най-добро . Те всички са на практика еднакви.Всичко друго е рекламен трик.
фрики там сигурно е обичайно децата да хапват портокал от ранна възраст.Тук не се смята за подходящ за деца под 6 месеца най-малкото защото никак не е типична храна за тукашните ширини. Все пак всяка географска територия си има определени особености , характер на кухнята и т.н. Затова схемата за внасяне на нови храни не е твърдо установена за целия свят , а си има особености във всяка страна.
Днес си изгубихме дънковата шапка , дето я купих за лятото . Не че е кой знае какво - взех я от пазара , че по магазините ми казаха , че не са заредили летни шапки . Но му стоеше толкова сладко . А аз , патка заспала , не съм видяла кога сме я изръсили от количката  Cry
Лека и спокойна нощ на всички

# 18
Пак съм аз  Mr. Green
Искам само да попитам майчетата дето кърмят и цедят още.Имам помпа на АВЕНТ  и накрайника който е под формата на звездичка /гумения/ ми се изхаби и постоянно се узхлузва.Някой знае ли дали продват само такива накрайници понеже не мога да боравя с нея повече от 5 минути. Crazy

# 19
  • Варна
Не разбрах кое точно се е изхабило . Нали има едни резервни джвъчки в кутията . Няма ли някое такова ? Иначе в магазина , като я купувах , ми казаха , че има не помня вече колко месеца гаранция , а след това си имат подръжка и ако нещо трябва , могат да го доставят . Питай там , може би ще помогнат.

# 20
Ами една гумена част която прилича на звездичка поставя се непосредсвено в отвора на горната част.По принцип имаше една резервна но аз изхабих и нея. EmbarassedНе знам как цедя но е факт.И на мен ми казаха че имало поддръжка но ми се стори малко странно и за това ви питам дали някой е имал подобен проблем.Все пак ще питам в Пакостник може да ми кажат нещо по въпроса. Thinking

# 21
Здравейте  Simple Smile

аз се отчетох в края на миналата тема и обещах, че ще ви изчета, но още не съм го направила...
Слипи   bouquet
Мира близо до площад "Знаме на Мира" в Бъкстон е фирмения магазин на АВЕНТ. Работи от 8 до 17 от понеделник до петък.

# 22
Добро утро и от нас  Hug

Пламена днес спа до 7.30 и майка и тя наспана  Mr. Green

Харт- не се притеснявай, знаеш ли колко пъти ще пада още  ooooh!

Слипи- мерси за темата и честит тен    grinning039

Мила и ние сме със НАН 2 вече първа кутия, по принцип сама си решаваш, кое мляко да ползваш, на мен нана ми харесва защото се разтваря и в студена вода  Crazy и моето диване така свикна, че сега ако има топло мляко не го пие   ooooh!

Спирам за сега, ама днес не съм на работа и ще досаждам  Embarassed

# 23
  • Откъм Варната
Варненски мами днес на Аквариума в Морската има форумска среща от 12 часа който иска да идва, приемат се и закъснели с 1-2 часа

Който не познава никой като стигне там да звънка 0889/951461 за разпознаване  Wink

Зеле ади сига пак ли ши са крийш гори у кайсиити

# 24
Здравейте мами и бебоци!
Аз не съм се отчитала отдавна Embarassed,но си имам оправдание-в ремонт сме.Избиваме си кухнята,слагаме дограми,паркети и т.н.
Василена вече е с мерки-7900кг. и 72см.
Мляко не ядем въобще,изцяло сме на кухня и попара,заспива в 8и 30 вечерта и става в 7.00 сутринта.
Не съм ви прочела,но ви хвърлях по един бърз поглед.
Малко е хремава малката,но се оправя,каката ми направи алергия от яйцата по Велик ден,докато я оправя се видях в чудо с тез пъпки.Останови се че бебка има алергия от котки-свекърва ми има котка и се изрина цялата от нея Twisted Evil.Седи седнала вече сама,е от време на време я видиш да се катурне на една страна.Щъка с паяка из цялата къща, не се спира.
Еми това е от нас,че имам да разчиствам шкафовете в кухнята.

# 25
Добру утро Hug
Dbs благодаря ти много ще проверя щом е фирмен значи там трябва да има. Hug
Русавелке браво на вас направо ме ошашка колко сте напред с материала.Е ние сме с един месец по-назад от вас де и още не съм го слагала да сяда като навършим 6 месеца малко по-малко и това ще става.Айде сега включвай се по-често.
Зеле тя и твойта мома капризна като нашия и той не обича топли пюрета или каши абе с характер. Shocked
Тая сутрин нещо малкия спи като заклан чак не мога да повярвам.Ставах да му дам да цока в 6.00 и сега си спинка още.На мама хубавеце пу-пу.
Момичета да ви питам вие на 4 часов режим ли сте преминали изцяло.И особенно тези които кърмят -на поискване ли им давате да цокат /поне през 2 и 1/2 часа/ или сте с режим?Че аз нещо не знам ама да не съм в грешка.Нашия си прави понякога каквото си иска яде и през 3 часа но някой път през 2 и 2/1 та дори и през 4. newsm78Ама какво да го правя сега като така си иска хамаха часове ли да гоня.Е пюрето и кашата все гледам да не му ги давам поне да са минали 3 часа от предното хранене.Кажете и вие как правите понеже взех да се съмнявам че правилно си кърмя бебето. Embarassed
Айде от мен толкоз че работа ме чака.
Приятен ден. Hug

# 26
  • Варна
Добро утро!
Дребчо се събужда рано сутрин и пръцка , май има колики от моркова , вчера му дадох и тиква , все домашно забъркани.Днес смятам да хапне само картоф , че утре да спим до късно , нали и татито ни ще е с нас , че и той лудна от тези среднощни пръцкания  Sick
мира ние имаме някакъв относителен режим - понякога р през 2 ч , понякога през 3 . Сутрин яде към 6 - 7 , после 9 - 10 ,в 12 е пюре , после към 3:30 , 6  и последно 9 . Вечер го дохранвам , иначе си е кърма . Нощно време - хапва както му дойде . Отдавна не гледа час  Grinning
калима ех , ще я пропуснем тази срещичка . Аз не съм идвала досега , имам желание , но за днес имаме натоварен план .
Лек ден на всички!Изглежда си само за разходки

# 27
  • София
Слиипи, страхотна си, браво smile3501
Мире, " сервиза" на Авент е до нас. Като ходя ще питам за резервни и ще се отчета. Кърмя на поискване, когато му хрумне и нощем даже. Кашите и пюретата, обаче са под час -горе доло. Не мисля да замествам хранене, още.
Клеопатра, супер са снимките, а ти защо се криеш? Ангелинка само шмитка и не пише Crossing Arms.
Фрики, чудно, а на нас ни е забранен портокала, защото бил алерген newsm78.
Вилиан, благодаря за инфото  bouquet. Сложиха й хормонални инжекции на Жулиета. А мъж ми гърмя с пушката Ромео hahaha. Абе, любов, какво да се прави.
Туп и рев! Аз съм ужасна майка! Cry
И аз, и аз. Вчера се изтърси от спалнята, добре, че е ниска и е на меко, та нищо. Я споко. Тепърва ще падат Hug.
Мила, педиатъра решава
Галенце, много ме разсмяхте  Hug. Знам, какво е чудото.
Русавелке, съчувствам ти за ремонта. Ние 5 години действахме на различни фронтове и сега вече НЕ ИСКАМ и да чуя. Лошо за алергията. Cry

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 11:24 от Lovi

# 28
  • София
Здравейте!
 Да се отчета, че все време не остава...
 Ние с Боряна продължаваме да цокаме на поискване, а между млякото изяждаме на два пъти едно плодово пюре и от известно време - по някоя лъжичка зеленчуково. Плодовото много го обичаме, независимо от какво е, обаче картофеното без морков хич не го хареса. Вчера беше картоф, морков и спанак - яде, ама беше толкова гладна от разходката, та сигурно и камъчета щеше да яде  Embarassed
 Забелязвам, че вече кърмата не я засища за повече от два часа. Пък и докато бяхме на село тя така дръпна - направи бузки и гривнички за 5 дена  ooooh! , сигурно затова аз не мога да наваксам с млеконадоя....
 Ние още не сме падали, но опитите продължават...тя е като пружинка-върти се като тирбушон за отрицателно време и не знам кога ще ми изневерят рефлексите. Днес си поставих за цел да я приспя в нейното легло, но с вдигната мрежа. Обикновенно ако я оставя там така пищи да махна мрежата...ама вече трябва да свиква. Поплака, повика, ама аз стоях, галих, пях...и успях да я приспя. Дано схване, че не я изоставям, ами е за нейно добро.
 Ох, стана ферма, ама който не пише дълго-така е.
 Целувки на цялата банда, че баткото стана и е гладен.
    bouquet  bouquet  bouquet

# 29
Добро утро! (То добър ден станало докато се докопам до компютъра)
Тази нощ пак имахме среднощна фиеста с Калоян. Събуди се в 3:30, готов за игра.  Twisted Evil Ще ме побърка това моето чадо. Половин час го оставих в кошарата и само ставах да давам играчки и биба, след това го взех при нас и той започна да ме скуби, драскаше баща си по лицето... Накрая каталяса и заспа. Откара до 7:30ч. Подозирам, че като спи повечко през деня (повече от 2 часа), през нощта е свеж като марулка.
Днес го захраних с попара.  Mr. Green Много му хареса. Уж щях да чакам още 10-тина дни, но като го гледам как недолюбва в последно време плодовите пюрета, реших да започвам с попарата.
Мира, ние още се храним по 6 пъти на ден. И не смятам да намалявам броя на храненията, че много малко качва калпазанинът. Бях намерила една страница с новите норми за теглото, според която ние сме с ниско тегло (имаше много ниско, ниско, средно,...) ако я намеря пак ще ви я покажа.

Общи условия

Активация на акаунт