Вече от два дни се захранваме на обяд с каша. Яде с удоволствие, но няма да бързам заради коликите.
МИра - ядем много на често, тъй като сме на кърма и сме много малки. С вас сме от една категория...Случва се през 2 часа, даже час и половина, особено вечер. През нощта започна да се буди и яде по 1 път, явно е гладна, а може и да е от коремчето. Преди спеше по цяла нощ. Според мен те вече са големи и бързо усвояват кърмата, затова напълно спокойно й давам когато иска, а и без да иска....

Само гледам на обяд да съм точна в часа, защото захранвам.
Леля Зеля - да, най вероятно ще купя и аз Нан, главно за кашата и вечер когато май вече не ми достига кърма, но си мислех дали има значение млякото ако детето е склонно към колики или не. Дали има мляко по подходящо при този случай или няма значение. Знае ли някой ????
Приятни разходки днес на всички. Времето е чудесноооо!
Ще трябва да купуваме нов.
, затова не иска портокал
. Това с падането май е неизбежно!

Абсурд е да ме отложат с два месеца, напливът в махалата е страшен. Кой ще ги яде тез манджи не ми е ясно
В тази връзка откъде се вземат бурканчета за кухня, някой знае ли 

,утре ще ви чета 

.
ама му я направих малко по гъстичка и му сложих и малко бебешки бишкотки и си я изпапка милото,беше му доста вкусно 
лятото може да си пиине човек биричка да хапне рибка и да си мечтае,че е на морето