Отговори
# 45
добро утро и от нас  Hug

Не смея да се похваля ама втори ден вече ми спи до 7.30, иначе 6.30-7 е ококорена  Confused Сега си пее в люлката по скоро вика  ooooh!

Кали Ма - много късно видях, вчера ми бяха спряли нета преди обяд, не знам защо,  newsm78 а като го видях съобщението беше два  Crossing Arms

Теди-много е хубаво, вземи у вас  Crazy ще си бутаме количките двете в тази градинка и бира ще пием  Whistling

Мишка - ха ,честито, ще се почерпя и другите толкова лесно да ги вземаш  Peace то останаха ли  newsm78

friki - много е сладичко детенце  Grinning

mila71- няма значение марката на млякото за колики и аз исках да има но уви Crazy просто гледай да започнеш с едно и не го сменяй, да се регулира и стомаха на дечко  Peace

хайде че стана един чаршаф  Tired

п.с. Хера и Кръц ми се губят по тъча  Confused

# 46
  • София
Здравейте!
Да се оплача, вчера купих АМ, АПТАМИЛ, казаха ми, че било много добро. Решавам аз по съвета на доктора малко да я засиля моята мила дъщеря и вечерта правя около 60 мл., но познайте - изобщо не пожела да близне! Cry Пробвах с лъжица, с едно шише,с друго шише, не и не! И то беше преди кърмене, какво остава да е яла. Накрая хвърлих всичко и я накърмих и заспа блажено. Само дето се буди да яде и през нощта, явно не й стига, но като е такъв инат!!!  Ще правя кашата с него, а след няколко дни като свикне ще давам кашата следобед, а наобед ще започна заленчук и там ще слагам пак от млякото. Ами оплаках се. Детето ми явно си обича да си цоца и това е!
tsuffyq - за сядането, аз я подпирам за малко с някоя възглавница, но се свлича или се килва настрани и внимавам да е защитена.Общо взето е далеч от седенето.
mi6ka82 - браво за изпита!
Хубава неделя! Laughing

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=DSC05114.jpg   -  ето така "седим"!!!

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 08:37 от mila71

# 47
  • Виена
добро утро и от нас  Hug
Теди-много е хубаво, вземи у вас  Crazy ще си бутаме количките двете в тази градинка и бира ще пием  Whistling
п.с. Хера и Кръц ми се губят по тъча  Confused
Зелче идвай,хайде чакам те,ама към септември,тъкмо ще помогнеш със преместването  Whistling Wink,пък после и биричка ще пиееееем докато  Drunk
 Лек и слънчев ден и много разходки пожелавам на всички мами с бебоци  Hug И тука като гледам времето ще е супер днес.Имаме един много хубав парк наблизо и май ще се подкъсявам малко да поопека белите сланинки  Crazy пък ако не стане следобяд ще се повторя на едно солариумче  Flutter

# 48
  • Откъм Варната
...Кали Ма - много късно видях, вчера ми бяха спряли нета преди обяд, не знам защо,  newsm78 а като го видях съобщението беше два  Crossing Arms...

Е браво бре, ние в 2 бяхме още там, пък и не се прибираме рано трябваше да звъннеш и дойдеш

# 49
  • Стара Загора
Зелче тук съм но едва сколасвам да чета Twisted Evil срежи се върна петък вечер и събота го викнаха пак на работа и аз естествено пак сама  Twisted Evil а от понеделник застъпва една серия наряди за да може да почива другия петък /нали тогава ще тръгваме/ Twisted Evil
Нещо съм хремясала, че и малкото закачи от мен. Аз тека...и то тече Mr. Green

# 50
Иначе имам един въпрос свързан с моето чадо.Вчера видях на горния венец да се белее нещо, но нали първо избиват долните, та се зачудих.Сега не знам какво да мисля, вие какво ще кажете, възможно ли е да е зъб newsm78?[/color][/i][/b]
Аз да си повторя въпроса за зъбчето, че нещо не му обърнахте внимание.

# 51
Здравейте и от мен момичета Grinning
Отдавна не съм писала,но пък ви 4ета,все не остава време с тия разходки.Да ви се оплача-вчера Моника падна от дивана-направо бях психясала,ужас smile3511Няма по-ужасно чувство-много се уплаших,слава богу поплака малко и бързо се успокои.Ина4е сме добре,след 2 дена сме на консултация и ще ви се отчета.Хапваме по близо половин буркан4е от малките на обяд и по-малко плодово следобед,иначе сме на кърма,която за жалост намалява ве4е.
Мила, при нас е същото положение с АМ,пробвах какво ли не-НЕ ИСКА.Може би и аз ще пробвам да и го давам заедно с другите храни.Толкова много и харесва да цоцка,4е просто нез нам как ще се отбие,когато му дойде времето.
За сядането ние ве4е по4ти си седим,така 4е не я у4а нещо специално.
Пожелавам лек ден на вси4ки и приятни разходки.А и да ви кажа има нов конкурс на мама и бебе-доста е интересен,аз с удоволствие у4аствам винаги.
Мишка 82 не е задължително първо да избият отдолу-всички деца са различни.Не се притеснявай това не е от голямо зна4ение.

# 52
  • Стара Загора
Иначе имам един въпрос свързан с моето чадо.Вчера видях на горния венец да се белее нещо, но нали първо избиват долните, та се зачудих.Сега не знам какво да мисля, вие какво ще кажете, възможно ли е да е зъб newsm78?[/color][/i][/b]
Аз да си повторя въпроса за зъбчето, че нещо не му обърнахте внимание.
Принципно би трябвало първи да излезнат отдолу....Обаче Слави зикара два отдолу и виждам, че пробива трети пак отдолу но от страни. Така, че децата са различни. Пък и побеляването незначи, че утре ще изкарате зъб. Слави беше побелял още на третия месец.

# 53
черпя ви с каквото има подръка днес ставаме на 6 месеца.  party023 newsm38 Wine Glass Popcorn cook cook Ние пак си я караме така с хрема от която не може да спи.
 mila71 защо не пробваш с Мilumil 2 то има вкус на ванилия и е за по-капризни деца (не че нещо де ама като не иска яде това).

# 54
Мира,относно режима.Трудно е да кажа 4е имаме някакъв режим,хапва си на 3,2,1 4ас.Когато както падне,но мисля 4е напоследък или не му стига или не иска гърда.По мрънкащ е от оби4айното,много се разсейва....
За портокала.И аз бях толкова потресена като вас,но пък тук си е нормаланата процедура.

# 55
Привет от мен Hug, а от Криско мн.здраве-вече спи...
Слийпи, мерси за темата  bouquet
mila71, АМ  против колики има, тук момичетата вече са ти казали, а аз само да добавя, че и Фризовома и Нутрилон Комфорт са такива и лично аз от 2-то съм доволна..., но какво от това като вие не сте харесали АМ...Тук да помагат др.мами.
Тедито, много е хубаво, айде полека със снимките, че и аз се нареждам на клона Laughing
Зеле, ти още ли ще работиш, бе?
Мише - правилата са за да се нарушават Winkи на Яни може да му харесва.
Хера, да се оправяте веднагически и ти и Славито Heart Eyes, а къде ще заминавате нещо не съм разбрала...
friki, много сладурско момиченце, а и песничката ми хареса-май е румънска newsm78

Айде лека нощ, че нещо не ми е добре пък и да не досаждам повече. Утре ще се отчитам къде бяхме и кво правихме.

# 56
Здравейте момичета!
Не съм писала известно време, че много неща ми се струпаха на главата. Признавам, че и още не съм успяла да изчета написаното от вас.
С Благовест сме добре. Ще го водя на консултация в сряда за да го мерят и да му сложат третата ваксина Пентаксим. Все още успявам да му давам някаква кърма, но май скоро съвсем ще ми намалее и ще трябва да се откажа. Поне успявам вече да го давам при бабите за по една нощ и аз да се понаспя (бях забравила какво е да спиш цяла нощ  Blush ). Захранването ни върви добре засега. Гледам да го държа по цял ден навън и го храня по пейките в парковете.
Иначе аз започнах да чета за изпит за магистратура и вече ходя на курс по френски. Това ми отнема известно време, но съм много щастлива.
Също така имам и повод да ви почерпя  cook cook Popcorn beer beer2- в петък беше дипломирането ми и се дипломирах като отличничка с диплома 5,74. Надявам се това да ми улесни кандидатстването за магистратура. Тук може да ме видите с тога :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125624
Лека нощ и много  Hug !

# 57
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
То с това хубаво време, не мога да се разпиша в новата темичка!
Слиипи,  Hug
Мира, ние също нямаме кой знае какъв режим, но все пак е горе-долу така през деня (вечер щом отвори очи и иска гърда, а ги отваря по 4-5 пъти Twisted Evil): към 5.30-6 - кърма/ 10ч - кърма/ към 11ч плодово пюре - към 30-40гр, ама май трябва да го увелича newsm78 и да го преместя това към 8.30ч да речем, че почнах зел.пюре на обед и да огладнее хубаво newsm78/ 13.30 зел.пуре + кърма/ 17.00ч кърма/18ч плод.пюре/ към 20.30ч - кърма и оттам нататък - както дойде, по 4-5-6 пъти на гърда Twisted Evil. За запека- давам сок от круша, действа безотказно  Peace
Мила, само един път съм пробвала АМ, когато мислех,ч е се буди, защото е гладен.И при нас не върви изобщо. Купих 2 различки млека, не и не. (сега кутиите си стоят, да ги ползваме за сметана към кафето Wink)Аз също не знам как ще се отбиваме, та той плюе пюрето и си чака гърдата...
Калима, браво за Цитата. Peace
Мишка, честито за изпита... Hug
Евелина, честитоооооо! ако имаш затруднения с френския казавай, аз съм завършила лингвистика  Wink

Аз се боря със зеленчуковите пюрета...Почнах с домашен картоф, категоричен отказ, после с картоф с карфиол на Хип, щеше да си изповръща червата и реших, купувам тиква и картоф, пък дано няма обриви (нали ни бяха казали да не му давам тиква и моркови). Взех на Бебивита, хареса му, първите 2 дни хапваше по половин кафяна чашка и започваше да плаче и да се опъва на стола. Като го взема почва да се гуши за гърдата.Накърмвах го. Днес му дадох пак тиква и картоф, но на Хип, е въобще не го поиска, почти веднага затвори устата и с 300 зора, като баща му го държеше прав, аз навирах лъжичката. Повече няма да купувам на Хип, те са толкова "изчистени", че не иска да ги яде. Другия проблем според мен е, че за него храненето си е сученето и затова ми се опъва толкова след няколко лъжички. Гладен е, плаче и си чака гърдата, пък аз му тикам пюре  Close. Утре ще опитам първо да го кърмя и после да давам пюрето (педито ми каза първо пюрето и после кърменето). Питам се обаче така дали няма съвсем да го отказва, все пак вече ще е нахранен  newsm78. С плодовите нямаме проблем, хапва си ги.
А, да ви питам - по колко плодово давате на ден и колко пъти? Аз давам по 30-40 мл, 2 пъти на ден, дали не е малко? newsm78. Спрях му Фенистила, започна пак да се буди 30-40 мин след като е заспал уж нощния си сън (Фенистила действа приспивателно), но му го давам вече 3 пълни седмици, стига съм го "дрогирала".

Олее, много дълго стана!
Хайде лека вечер и сладки сънища на тези, който спят цяла нощ! Twisted Evil
Целувки!

# 58
Само да уточня по въпроса за кърменето и захранването, че в горния си пост не съм имала предвид всяко хранене да е пюре или каквото там, и че кърмата, не може да е пълно хранене. Явно не съм написала достатъчно подробно това, което е в главата ми. Нямам нищо против кърменето дори се радвам за тези, които имат възможността да кърмят. За съжаление аз не съм между тях. Сори за офф-а. Нервите ми също така са опънати до край, че Реа беше невероятно кисела и ме побърка тази вечер. Вече спи и аз отивам да отдъхна. Приятна вечер.

# 59
  • Откъм Варната
AIR аз за сега съм дала само картоф, ориз и морков, на обяд между 11 и 13 часа, след кърмене и си го хапва с удоволствие, плодово тези дни ще въведа, ябълка, обикновенно към 30 до 50 г яде, ако искаш пробвай след кърмене да му предложиш пюрето може да му хареса, ако не изчакай няколко дена и пак пробвай, може да се получи, забелязах че понякога иска да суче през час, а понякога прави 3-4-5 часа пауза, това май е нормално за вече по  големите кърмачета и режима ни е никакъв

Общи условия

Активация на акаунт