Отговори
# 60
  • -
Да се разпиша и аз в новата темичка...Около нас какво ново-май нищо интересно няма.Вчера нали беше работен ден та ходихме на ваксина/полио/,когато ни сложиха ДТК преди Великден нямаше полио,та затова вчера и смея да кажа че доста добре я понесе Мария,почти не плака и после нямаше проблеми,но вече тези от касата са убити Praynigвсичко да е наред!
Режим на хранене нямаме почти-кърмим се,ядем вече цяло плодово пюре около час след обедното кърмене.Air може да пробваш така,а не когато му е точно часа за ядене и е много гладен.Към 7,30 вечерта яде половин зеленчуково пюре/мое производство обикновено... Simple Smileпоследно тиква,картоф и лапад и много и харесва  chef/
За заспиването...направо не ми се говори-ние сме от тия дето много не се будят като заспят,но пък за сметка на това заспиваме направо към 12-1 часа Twisted Evil
Евелина честито дипломиране!Мишка и на теб браво за изпита!Теди комплекса изглежда страхотнооооо!Супер! Peace
Ами май това е от нас засега.Фиестата започва-събудихме се и почваме играта CrazyХубава вечер на всички! Hug

# 61
Здравейте!!!

Вече сме си у дома!!!  Heart Eyes Обаче правихме ремонт и е ад!!! Sad Sad Много работа и чистене ме чака Twisted Evil

Ще се опитам да ви изчета...

Слипи  bouquet

Евелина-браво!!!!! newsm51 newsm51

Лека нощ на всички!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 62
  • Някъде в Европа...
Режим на хранене нямаме почти-кърмим се,ядем вече цяло плодово пюре около час след обедното кърмене.Air може да пробваш така,а не когато му е точно часа за ядене и е много гладен.Към 7,30 вечерта яде половин зеленчуково пюре/мое производство обикновено... Simple Smileпоследно тиква,картоф и лапад и много и харесва  chef/
Аз така правя с плодовото пюре - около час след кърменето. Но нали зеленчуковото трябва да е на обед и постепенно да измства кърменето ако може (аз не съм сигурна ,че искам, де)

# 63
Здравейте сладурковци Hug
Момичета благодаря ви за съветите за запека  Hug.А за режима май не сме само ние. Mr. GreenЯвно при кърмените бебета не може да се създаде някакъв определен режим. Thinking
Мила и при нас  положението с дохранването което ми го предложи ЛЛ няма да се получи.Само като сложа  лъжицата понеже друго не харесваме и познай- рев до скъсване е не и не.Не знам как ще се отказваме от тая цица дано само да си имаме кърма че иначе кошмара ще е голям. ooooh!
АИР и при нас си има още от нощните кърмения но са около 2 пъти най-много.Така поне ще ти поддържа лактацията малкия Ради LaughingАз мисля че не е зле да го оставиш 1-2 дена да не му даваш  пот зел.пюрета онеже има вероятност да ги намрази и после пак по малко докато свикне.И при нас беше доста трудно но сега си хапва.Има моменти в които не яде абе бебешка му работа.
Евелинка честито дипломиране. PeaceИ аз мислих да запиша някакъв курс но може би по английски ама все не остават пари Crossing Arms
Мишка честито за изпита все така да ги взимаш без проблем. Peace
Ние днес пак хаймановахме  извън София и вечер като се приберем малкия направо не знае къде се намира.Това дете направо му разказахме играта ама така нали трябва да се социализира от рано SickМного хубаво си изкарахме.
Хайде че нещо ми се скапа клавиатурата и не ме питайте по колко време пиша.Малкия вчера я заля с чашата като разбра че от нея може да се пия и ела да видиш. Mr. Green

# 64
  • Варна
Ухааа! Половин час на компютъра без да има кой да се сърди!

АИР Митето си хапва с кеф зеленчуково пюре. Аз плодово не съм давала  . Досега е ял картоф + адаптирано мляко , това + морков или + тиква . Аз ги бъркам , само за моркова използвам пюре на Хип , иначе тиква имам една заделена от есента за него . И си ги хапва , че и се облизва за още . Иначе останалото ни ядене е кърма , евентуално с дохранване на последното в 21 ч. Което не му пречи да си вика през нощта и да си иска цицката  Laughing
Но си хапва аптамила, имаше дни , в които много ми намаля кърмата , тогава е хапвал и като добавка на 3 хранения и по 120 е омитал . Смятам сега да взимам плодово да давам между храненията и да се готвим за кашата .
Калима и аз мисля така за кърменето - то си е начин на живот , както пише във форума  Peace
evelinar Браво!!!Тогата ти отива  Wink
BOMBOLINA добре дошла в отбора на лошите майки , дето оставят децата им да паднат  Rolling Eyes Това е етап , така си растат  . Все пак дано сме по-внимателни и да няма такива инциденти повече!
Теди ми да взема и аз да дойда , мога да нося туй-онуй , а биричка - само да спра да кърмя , че сега само я мириша по малко

# 65
  • Откъм Варната
...а биричка - само да спра да кърмя , че сега само я мириша по малко

Бирата е полезна за кърмата, може да си пийваш, но без да прекаляваш, аз като си пийна биричка и после за Митака има мноооога за хапване

# 66
  • Варна
Абе полезна , полезна ... Все пак си има алкохол , а тои на 100% си минава в кърмата . Не е ли да седне човек спокойно , да гледа морето , да боцва цаца и да си сръбва 1 - 2 - 3 ... и така до зори без да чака да скокне посред нощ и да подлага гръд за закусчица

# 67
Air,аз по принцип знам(и тук педитата така съветват),4е другите неща се дават след кърменето,а не преди това.Също като Мира бих те посъветвала да му дадеш малка по4ивка,за да не вземе да се отврати от храната.Сега тези страни4ни добавки са за да се запознаят с разли4ни вкусове,не за да се наяждат.От нещата,който про4етох в кърма4еския изтъква това 4е да не се замества кърмене с пюрета или каши4ки преди годинка.
Аз ще се опитам да го направя така,но като гледам как ми намалява кърмата не знам дали ще успея Sad
Мише,4естито за изпита.
Евелинка,4естито ти дипломиране.Стискаме палци за магистратурата.Как върви ремонта?
Аз така и не се нау4их да ми харесва бирата,въпреки 4е и в Прага дето се пие мнооооооого бира живях три години Mr. Green

# 68
Днес Ники за цял ден спа 2 пъти по 40 минути, направо ни разказа играта, но като се гушнат с баткото, веднага спира да мрънка, малкото калпазанче.
Air, и на мен ми казаха да кърмя първо, а после да дохранвам, за да суче по-усърдно. Но когато въвеждам нов зеленчук, първо давам да пробва, че после като е сит, отказва, обикновено.
Евелинче, честито дипломиране! Да си взимаш всички житейски изпити нататък все така! Мише, поздравления и за твоя изпит!
Ангелинче, добре завърнала се!
И аз не съм от феновете на бирата....виж, червено винце не отказвам!
Лека нощ!

# 69
  • Варна
Здравейте и от нас  Hug

Вече сме си вкъщи при таткото. Grinning След един месец раздяла, естествено Ема го беше позабравила и си поплака той като я взе, но вече почнаха да се оправят нещата.
Вчера беше сватбата, дето се чудих как ще отида. Ами, в крайна сметка не отидохме. Sad Ходихме на ритуала само, заедно с Ема. Естествено всички искаха да й се порадват, а тя само се кри в мен, че си и поплака на няколко пъти. Cry Вечерта, уж майка ми щеше да я гледа... Накърмих я, приспах я итъкмо се преоблякохме да тръгваме за ресторанта и тя като писна... Shocked Майка ми ходи да я успокоява, не и не - рев. Cry Взех я аз, заспа, сложих я в леглото - пак рев. Twisted Evil Отказахме се да ходим, а тя още 2 часа рева #Crazy разказа ми играта. Много ме е яд, защото много исках да отида, а и приятелката ми се пообиди малко, ама все пак няма нищо по-важно от детенце. Heart Eyes
Да се отчета и след консултацията - 7,800 кг. и 68 см. Идеални мерки. Педито много ме ядоса, ама друг път ще разправям, че едва гледам.
Отивам да си вдигам мъжа (спи на дивана пред телевизора) и да си лягаме. Crazy
Утре повече. Hug

# 70
Имаме си рожденни4ка днес...
Vesseto s,много любов,щастие и сбъднати ме4ти ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

# 71
Здравейте момичета smile3507 smile3507

Слийпи,мерси за темата и от мен  bouquet

Евелинка,браво на теб Heart Eyes.Ти си нашата гордост.Благо се е метнал на теб - упорит и силен Hug

Веси,честит рожден ден
.Бъди ива и здрава,много щастлива и естествено с тези тримата мъже,ти пожелавам да те носят на ръце newsm51

Момичета у нас е ад..... Sad Twisted EvilОтучваме Цеци от бибата. През деня се трайва,но вечер не знам как да ви опиша какво става.Видяхме се в чудо.Пустата му
биба,толкова е свикнал с нея и не може да заспи.То да беше само това...Ако не му е в устата се събужда и я иска.Така на нощ по 20 пъти си подаваме биба. Решихме да го отучваме, че поне да може да се наспива пълноценно. ...Но сега 10-ина дни ще изперкаме с баща му. То добре,че е той - страшен характер ви казвам. Вчера изхвърли бибата от 14-ия етаж,защото ме знае каква съм и няма да издържа и ще му я дам...
Стига вече,само да знаете,че е голям зор за такива пристрастенковци като Цеци.Но и с това ще се справим.
Няма да влизам сигурно често,че ще съм като пребита

Само да ви кажаче Шишо вече се обръща и сега няма спиране.Вчера на дивана над десет пъти-като пумпал.От гръб на корем,от корем на гръб.Най-накрая - ураа newsm44

Ще кача снимки от нашата вила на Божичен-едно русенско село Wink На Цеци много му хареса там,беше очарован. Heart Eyes

Хайде чао вече и лек ден на всички  bouquet.Малкия заспа сега в количката,отивам и аз

# 72
  • Стара Загора
Добро утро...точно изпратихме тати на наряд.
Слийпи отиваме да ставаме кумове този петък и събота въвъ Варна. Да нагледам калиМа и Зелчето, че нещо много се губят по тъча и само пият бира самосиндикално Crazy Мерси за хубавата темичка Hug
Кръци...чакам снимките от вилата  Heart Eyes Цеци явно като е поотслабнал и сега не му тежи дупарягата и се врътка напред, назад Mr. Green За бибата - ние ползваме често биба но заспива и без нея. Дори вечер я успуска но не се събужда. Например е заспал и аз като си лягам след два часа виждам, че е без биба ама така си кара до сутринта. Дано бързо се справите с проблема.
Честито дипломиране на Евелина   bouquet
Веси честит рожден ден и от мен   bouquet Много радост и щастие  Hug Весело изкарване на празника.
Аз м.май имам РД и съм решила да ударя голям купон понеже миналата година имах и юбилей дори /ставах на 30г./ но лежах за задържане тогава и въобще не празнувахме....т.е празнувахме ама мама сготви и сложи масата...сержи пазари пък аз само станах от леглото, ядох и пак се върнах на леглото. Но не съжалявам нито за миг...важното е че си изнесох Слави до край и че го родих жив и здрав  Heart Eyes
Още нещо щях да пиша ама.... Tired пусто ЕГН....все по тъча ми играе  Crossing Arms

# 73
ВЕСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!    bigdance2
                                           ДА СИ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 74
Да ви се похваля, Ния каза 1 си дума!!! От 2 дни повтаря -ДА,ДА,ДА и ЕЙ,ЕЙ,ЕЙ. Тава са срички само, но вчера се буди, поглежда ме и казва ДАЙ! И от тогава все дай, дай, дай Grinning Особено , когато си види кашата Grinning Естествено не знае какво казва, обаче все пак си е дума Mr. Green Казвам и, абе маме другите деца казват първо мама, тата, какво е това ДАЙ! Ама, Саши да му мисли!!!! Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт