Веси, Честит рожден ден!Бъди жива и здрава, всеотдайна майка и добра съпруга!Бъди щастлива!
Хера, ама то направо не само се белее, а от едната страна е станало като пъпчица.Абе ще се видя!
По тоя повод- браво на Кръц и Цеци за бибата
, ние няма скоро да се отучваме...
- да си здрава и щастлива мама!

. За зъбките не мога да помогна, затова не писах
.
.
.
. За нервите, умората си казва своето, отдели си време за почивка
.
. Браво, ето такива новини обичам 
. Ще пробвам.
. 
. При нас това отучване ще е от гърдата и от нашата спалня..., как ще стане, не знам
, та той като се събуди, врътва глава към мен , отваря уста и чака
, от пюретата, и Митака пръцка ама не плаче и не се гърчи, и акането ни е от дъжд на вятър, смятам да му давам и други течности освен кърма, мисля чай на Хип за ханосмилане да му давам по малко, ама все се каня от 2 седмици и все забравям 

Сега пак се инати, ще ме побърка 
За зъбчетата нищо не мога да кажа. Ние още нямаме. на мен ми се струва побелял венеца, ама може и да си въобразявам.
сега вече си ги хапва и без мляко, но ако са гъсти, отказва категорично
, затова ги разреждам с малко вода. За фенистила четох в упътването, че води до сънливост в началото. Та може и буденето на Ради да няма общо със спирането на капките.
Да не го мъчат зъбки?
Вечер без нея не заспива, а нощем като събуди, ако не му я дам се разсънва и тежко ни после... Представям си на вас какво ви е сега. Успех и дано по-бързо се отучи, та да поспите!
... море, бира, цаца...) !!! нагледай там варненки и после чакаме снимков материал.

за темата!
-много здраве и любов!
Да си жива,здрава и обичана мама!Кръци само здрави нерви миличка,ще го откажете,но трябва да го изтърпите да плаче малко и ще я забрави бибата,но по-добре сега,отколкото като стане по-голям.Не е за разправяне направо,но имах приятелка сина и до 3,5г ходеше с бибата...Ние пак имахме тежка нощ-по повод пръцкането сме много зле,събуди се в 2,30 със страшен рев изпръцка се 2-3 пъти и пак заспа...та аз срам-не срам пак започнах да давам Бейбинос/за колики капките/
И Мария говори от няколко дена... тука ги комбирина едни-основно да-да,дя-дя и подобни
Сега спи наакана,докато седнах на компа за 2 мин викам да посетя форумчето и тогава да я мия и тя заспа
Като се събуди ще има пюре и отиваме навън. 

И накрайника не помага само като подуши друго освен цица и ела да видиш. 

Препоръчани теми