Отговори
# 75
evelinar, страхотна си!Кога и аз ще се видя така?
Веси, Честит рожден ден!Бъди жива и здрава, всеотдайна майка и добра съпруга!Бъди щастлива!
Хера, ама то направо не само се белее, а от едната страна е станало като пъпчица.Абе ще се видя!

# 76
Добро утро и от нас с Кристиян, изпратихме и ние таткото на работа /беше в отпуск 3 седмици/ и сега си се кекерчим сами...Криско е станал голямо диваненце-имам чувството, че отглеждам зверче, а не детенце. По цял ден е ръмжащ и сърдит, голям каприз, все ни омръзва всичко, на ръчички сме, а в количката имаме трънчета. За през нощта няма да говоря, будим се и не отглад, даже миналата сутрин се скарахме с баща му в 4 ч, защото беше поредното събуждане на което не помогнаха нито биба, ни мляко, ни ръце, а нашия татко настояваше да не му обръщаме внимание-нов метод да го отказваме от ставането SadПо тоя повод- браво на Кръц и Цеци за бибата  bouquet, ние няма скоро да се отучваме...
за папането - ние харесваме пюретата само когато сме на кеф, иначе стават едни фонтани, едно плюенеее. За портокала - стига детето да няма алергични проблеми, невиждам защо да не се дава. Нали в много страни точно с портокала захранват. Преди два дни аз вече пробвах Криско с портокалов сок и резултата ни е добър Embarassed
за обръщането - въртим си се и се преобръщаме всякак. Криско нали спи по корем и най-редовно го намираме сутрин по гръб...
Евелина, честито дипломиране!
Весе,  newsm59- да си здрава и щастлива мама!

Оставям ви-моя мечок се приспа сам /да не повярвам, че успя сам и без намеса на мама или прахосмукачката Embarassed/. Отивам да гладя и да правя пюре от тиква...
По-късно ще досаждам пак Mr. Green

# 77
  • София
Добро утро  Coffee
Весе, Честит Рожден Ден!Много радост и да те слушкат и обичат мъжете newsm51
 Мишка, браво за изпита smile3501. За зъбките не мога да помогна, затова не писах  33uu.
Тедито, много е красиво. Размечтах се Party.
Мила, защо ще се мъчиш с АМ? Тя е вече почти на 6 месеца. Давай и кашички и в тях слагай АМ newsm78.
tsuffyq, за сядането, нищо не правя. Само го хващам за ръчичките и го повдигам. Така си играем.
Херка, бързо оздравявайте Hug. За нервите, умората си казва своето, отдели си време за почивка Hug.
Евелинка, много ти отива с тога newsm47. Браво, ето такива новини обичам  smile3501
Аир, за пюретата бяхме същата работа. Та, аз първо кърмя малко( 10.30), после давам пюренце 1/2 малко бурканче към 12ч. и накрая докърмвам. Дадох ябълка и картоф на АМ АМ, само него го прие. Сега хапва и други, но основното му е кърменето.
Попитах едно майче от кърмаческия и ме посъветва първо да кърмя и после пюре, колкото иска. Така нямало да намалее кърмата, защото детето си стимулирало. Ако не одобри някоя нова храна, давам 1-2 лъжички преди кърменето и после, когато я одобри пак накрая.
Валка, подсети ме за лапада, на всичкото отгоре си го имам в двора doh. Ще пробвам.
За бирата: И аз съм от пиещите биричка чат-пат, но по малко. И на мен ми влияе на кърмата, после течеее Laughing.
Миринда, много жалко за сватбата, но наистина детето е най- важно. А те усещааат Twisted Evil
Кръци, успех в отучването newsm10.

# 78
  • Някъде в Европа...
Весе, честит рожден ден! Бъди много щастлива и много обичана!

Добро утро и от мен!
Ради заспа и аз да използвам... Simple Smile
Кръц, браво за търпението и скорошен успех Peace. При нас това отучване ще е от гърдата и от нашата спалня..., как ще стане, не знам Thinking, та той като се събуди, врътва глава към мен , отваря уста и чака Shocked, а от няколко дни, взе да си наглася с ръце си гърдата  в устата Shocked
Ангелина, доколкото помян Дай беше една от първите думички и на племенника ми. Ама знаят тези деца какво да казват първо Laughing, няма да викат "вземи", я  Laughing
Миринда, Ради също не можа да познае баща си, като го видя след Търново, чак запищя от ужас и се вкопчи в мен...

Мерси за съветите за пюретата. днес така ще процедирам - първо кърмене и тогава пюре... Да питам пак за пюретата - забелязах,ч е откакто ги давам Ради започна много да пръцка и често се буди и поради това, почва да плаче, гърчи се, пръцка и се успокоява. разреди му се и акането. Някой имал ли е такъв проблем? Не ми се иска да му ги спирам, пръцкането изчезва, но това спиране го правя вече доста често, а нали коремчето му тярбва да свикне все пак.

Хайде лек и спокоен ден! После може пак да се включа...

# 79
  • Откъм Варната
AIR дали не са колики  newsm78, от пюретата, и Митака пръцка ама не плаче и не се гърчи, и акането ни е от дъжд на вятър, смятам да му давам и други течности освен кърма, мисля чай на Хип за ханосмилане да му давам по малко, ама все се каня от 2 седмици и все забравям  Embarassed

Честит рожден ден, Весе

# 80
  • София
Здравейте, момичета!

Венцислав днес се събуди рано-рано в 6:30 ч. и сега спи блажено преди сутрешната разходка!
Иначе ние сме добре - обривите почти минаха, без мазане с каквото и да било, само спрях да давам банан. Тиквата също ми е съмнителна, но я дадох и нямаше проблем. Единственото, което реших да ползвам като козметика е Линола Фет олио за баня - слага се 1 капачка във водата за къпане, бебо се измива и не се изплаква след това. Не се маже с нищо. Става един мазничък. Линолата се препоръчва за дерматити и суха кожа.

AIR, защо не кърмиш, после да дадеш пюре и пак да докърмиш. Аз също съм против насилването на детето при хранене. Щом не иска, спирам да давам. Както неведнъж съм казвала - бебетата са мъдри, трябва да ги слушаме! Венци в началото също не ядеше - най-много по 40-50 г, но постепенно нещата се промениха. След около месец установи, че пюретата стават за ядене и сега си хапва по 125 г без проблем. Месните ги харесва повече - от тях може и цяло бурканче от 190 г да изяде.

Кръц, Венцислав рядко ползва биба - сам си реши така. Евентуално при заспиване, но рядко. Ако Цеци е решил, че си я иска, ще ви е трудно да я махнете. Все пак те си имат все още развит сукателен рефлекс. Но успех!

Ангелинче, браво за думичката! Хайде скоро и "мама" да чуеш!

Приятни разходки ви пожелавам днес! Heart Eyes

# 81
Air,при нас се полу4и същия ефект с пръцкането и акито по на рядко.

# 82
Здравейте!  Hug
Днес Калоян е просто невъзможен! Събуди се в 6:30ч, хапна, игра до 7ч, после дремна 30-40минути и трябваше да ставам, защото се размрънка. И като се започна... приказва и мрънка... нещо от рода на уа, уа, йеа... до 10:30ч. Инати се като не може да стигне и вземе нещо. Особено слушалките на рс-то. Микрофона, който е закрепен към тях, на нищо не прилича вече, дърпа кабела, измъкна кожата на слушалките. Носихме се на ръце, правех му закуската пак с него на ръце, не си ги чувствам направо, абе ужас!!!  Twisted Evil Изпи си сока и дремна пак половин час. Сега отново се започна с приказките. И с този негов инат кога ли ще отворим шамарената фабрика...  Thinking Сега пак се инати, ще ме побърка  smile3512
Мишка, честито!!!   bouquet За зъбчетата нищо не мога да кажа. Ние още нямаме. на мен ми се струва побелял венеца, ама може и да си въобразявам.
Евелина, честито дипломиране!
Весето, Честит Рожден ден! Пожелавам ти да си обичана и щастлива майка!
Бомболина, добре дошла в отбора! Явно всички се опитваме да си опазим дечицата, но без подония няма да ни се размине.
Аър, не се притеснявай, ще прояде пюретата. Защо не пробваш да разредиш пюрето с кърма, може и малко захар да добавиш (аз слагам кафява). Така прояде зеленчуковите пюрета, иначе падаше едно плюене...  ooooh! сега вече си ги хапва и без мляко, но ако са гъсти, отказва категорично  Naughty, затова ги разреждам с малко вода. За фенистила четох в упътването, че води до сънливост в началото. Та може и буденето на Ради да няма общо със спирането на капките.  newsm78 Да не го мъчат зъбки?
Кръц, на мен ми се струва раничко за отучване от залъгалката. като гледам как се е пристрастил Калоян  Thinking Вечер без нея не заспива, а нощем като събуди, ако не му я дам се разсънва и тежко ни после...  Представям си на вас какво ви е сега. Успех и дано по-бързо се отучи, та да поспите!
Хера, помня аз, помня, че ще сте кумове.  Mr. Green Приятно изкарване във Варна (ама как ти завиждам.. ooooh! ... море, бира, цаца...) !!! нагледай там варненки и после чакаме снимков материал.
Ангелина, честита първа думичка! Знае детето, какво да каже  Mr. Green (Моята първа думичка е била "няма", ами.. какво да се прави от малка съм си била инат.)
Харт, радвам се, че са изчезнали обривите на Венци! дано не се появяват повече!  Praynig
Оставям ви, че стана цял ферман, пък и Калоян омрънка блока.  Crazy

# 83
пръцкането-ние го минахме тоя период, ама с акито смеееее- едни кози барабонки, дето даже немогат да му нацапат дупето..., и очите ще му изкочат на Криско от напъване Shocked
Слийпи, като чета за Калоянчо все едно съм писала за Криско...Като се видим наживо ще уточним кой е по-инат и по-каприз Mr. Green
Ийййй, ставам, че се дере...

Мише, честито и на теб!

# 84
sleepy  bouquet за темата!
Весе  newsm59 -много здраве и любов!
Евелинка честито дипломиране!  newsm10
Мишка честито за изпита!
Имахме натоварена програма в петък бяхме на детски рожден ден и Сашито само да викнеше някое бебче почваше да рони сълзи.Със сигурност не се е метнал на мен аз съм била доста буйна ,но ще го видим по нататък.
В събота бяхме на сватба ,а в неделя на зълвата гаджето от Гърция пристигна и им бяхме на гости.
Чао като ви изчета ще се включа пак.

# 85
  • -
Здравейте!Весе честит рожден ден! newsm59Да си жива,здрава и обичана мама!Кръци само здрави нерви миличка,ще го откажете,но трябва да го изтърпите да плаче малко и ще я забрави бибата,но по-добре сега,отколкото като стане по-голям.Не е за разправяне направо,но имах приятелка сина и до 3,5г ходеше с бибата...Ние пак имахме тежка нощ-по повод пръцкането  сме много зле,събуди се в 2,30 със страшен рев изпръцка се 2-3 пъти и пак заспа...та аз срам-не срам пак започнах да давам Бейбинос/за колики капките/ CrazyИ Мария говори от няколко дена... тука ги комбирина едни-основно да-да,дя-дя и подобни Simple SmileСега спи наакана,докато седнах на компа за 2 мин викам да посетя форумчето и тогава да я мия и тя заспа dohКато се събуди ще има пюре и отиваме навън.

# 86
Здравейте и от мен Hug
Честит ти рожден ден ВЕСИ да си най- желаната и обичана съпруга а малките ти слънца да те обичат много Hug Hug Hug
Heart радвам се че обривчетата са изчезнали дано не се появяват повече. Praynig
Sleepy браво на вас големи белалии. Peace
Нашия пък е много кротък  в това  ношение.Вземи си някаква играчка и само си я зяпа и си играе кротичко с нея докато не мy писне  след което си я хвърли. Mr. GreenОбщо взето е мирен.
Аз днес пак си поревах понеже кърмата ми отново малко намаля по необнясними за мен причини.След като се наливах с всевъзможно много течности сега като че ли овладях малко  положението за вечеря ама де да видим до кога.Най ме е яд че не ще да прояде от нищо друго освен от лъжица ама мляко с лъжица не става. #Cussing out #Cussing outИ накрайника не помага само като подуши друго освен цица и ела да видиш. #Crazy
Иначе бибата не му е чак толкова по сърце та се надявам да го откажа но по-нататък.
Кръци стискам палци вие да успеете скоро. Praynig
Айде че таткото си дойде. Mr. Green Heart Eyes

# 87
  • Виена
Ели,Любопитка айде чакам ви  Hug Ще има да си цоцкаме биричка вечер на тераската  Crazy
 Честит Рожден Ден на Веси!!!
Здраве,щастие и любов ти пожелавам!!!
 Бягам аз да гледам финала на Vipovete  Flutter

# 88
Eли, хайде де... откога чакам да се видим!  Laughing
Теди, и аз, и аз, аз... !  Mr. Green
Мира, не казвай голяма дума. Преди месец и моят беше един кротушко. Ела да видиш сега за какво става въпрос.  ooooh!

# 89
:
Мира, не казвай голяма дума. Преди месец и моят беше един кротушко. Ела да видиш сега за какво става въпрос.  ooooh!
Aбе да ти кажа може и да си права.  Mr. GreenВсе като го похваля и се оаква винаги след това ми показава че не съм съвсем права. Shocked.Ами растат децата какво да ги правиш. Mr. Green
Теди какви са тези хубави алейки каква е тая красота.Тука като си построят сградата и вече не ги търси все им е едно дали си имаш градинка или не.Нали са ти взели арите пък другото не е важно.Айде и аз тогава се нареждам на опашката, Party

Общи условия

Активация на акаунт