💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 106 086
  • 356
  •   3
Отговори
# 195
  • София
Никакъв шанс да умре. То се гради всико на нея реално.

# 196
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Щом Джихан намира жена си и детето си,и научава,че зад всичко това стоят Садо и Сополчо нищо добро не ги чака.

На майка си няма да посегне, ама на Кокорчо....д..е да му е яко. И да ги изгони при Еджмел, там Фидан ще им види сметката и на тримата.

Аууу ей тук направо ще се изкефя на макс . Напрво си я представям Фидан във вихъра й .

# 197
Да, да, знам че се роди в друга болница, но да кажем, че са търсили сламка или пък нещо с друго са се занимавали, за което ще разберем. Просто ми направи впечатление и такова чувство остави в мен, но най-вероятно е просто в моята глава. Smile

# 198
  • София
Вероятно ще има нещо, защото иначе не виждам смисъл от сцената. Можеха просто да "отидат на време", нищо не се породи от закъснението им , и не виждам защо са го вкарали като сцена.

# 199
Щом Джихан намира жена си и детето си,и научава,че зад всичко това стоят Садо и Сополчо нищо добро не ги чака.

На майка си няма да посегне, ама на Кокорчо....д..е да му е яко. И да ги изгони при Еджмел, там Фидан ще им види сметката и на тримата.

Аууу ей тук направо ще се изкефя на макс . Напрво си я представям Фидан във вихъра й .
Искам да я видя тази сцена,но дувара на къщата им е нисък, най - добре ще е от някоя скала. Да не се налагат транспортни разходи 😂

# 200
🆕🆕🆕
РЕЗЮМЕ  НА ЕПИЗОД 45 НА СЕРИАЛА "ДАЛЕЧЕН ГРАД":
Алия и Джихан официално се разделят, но връзката им остава неразрушима,
ставайки още по-страстна.
За Боран, който не може да приеме тази ситуация, вече никакви граници нямат значение.
Натрупваният му гняв подхранва жаждата за отмъщение и в борбата си
да задържи Алия, той решава да стане още по-безмилостен.
Междувременно, след като претърпява голяма загуба,
Зерин предприема необратима стъпка, за да скъса връзките си с Демир.
Точно когато Зерин вярва, че върви към свободата,
новини от Демир отново разтърсват света ѝ.
Садакат, водена от страха да не загуби Боран,
несъзнателно отваря вратата към далеч по-голямо бедствие.
Границата между предателство и защита се размива;
страните стават ясни и се формират тайни съюзи.
В резултат на организираната конспирация, Садакат очаква решение от Алия.
Ще погребе ли Алия любовта си в сърцето си и ще приеме ли това, което се очаква от нея?

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

🌟🌟🌟

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 20:34 от Albena Goranova 606011

# 201
  • София
Пише се ,че изстрела по Алия е сън.

# 202
Май никога и никъде не съм чакала толкова много "българите" да дойдат. От друга страна, без историите с Боран и около него, нямаше да бъде интересно, напрягащо. Но предпочитам любовницата и евентуално Мирием, пак може да е интересно по отношение на реакции от всички страни.

# 203
Май никога и никъде не съм чакала толкова много "българите" да дойдат. От друга страна, без историите с Боран и около него, нямаше да бъде интересно, напрягащо. Но предпочитам любовницата и евентуално Мирием, пак може да е интересно по отношение на реакции от всички страни.

Чакай, още не е късно. Сега ще разкарат Боран, и ще се появи Мерием, с дете за ръка вероятно. Няма да ги оставят на мира в следващите няколко сезона. Мерием, може и Садакат да я намери и доведе, с надеждата да изгони Алия. Знаем, че Садо е неизчерпаем източник на лошотия.

# 204
Е, то има време до лятната ваканция - поне още 15+ епизода.
Напоследък не съм видяла в темата рейтинга на сериала, но може и да съм пропуснала. В понеделник все още не се очаква нов сериал, нали? Мисля за сериалите с Кенан И. и този с Ибо, но май са в други дни от седмицата. А как върви Морето, просто от любопитство, и ДГ и Морето ми харесват, хем са еднакви донякъде, хем са различни.

# 205
на дениз джан сериала ще почне на 26ти

# 206
Кой е този сериал /Дениз Джан/?

# 207
# 208
  • София
Откъс от епизод 45... пръстенът!!! С автоватичен превод.

https://www.youtube.com/watch?v=1aLKEc3-dvc

# 209
  • София
Зная, че си пазите този линк, но да е по-лесно, отново го давам за феновете на руската "озвучка"
https://ruturkserial.net/dalekiy-gorod-qwe7r82xg52gsgh/4758-dale … vx056fdg2fhh.html

Общи условия

Активация на акаунт