💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 105 857
  • 354
  •   37
Отговори
# 210
Не мога да се вържа

# 211
# 212
Офффф, фрагментът поне е оптимистичен. Blush
Щото Боран, Садакат, Еджмел, Демир... в тая серия ми дойдоха в повече...
А една фраза на Садакат направо ме изправи на нокти. Беше нещо приблизително такова: Заради детето си една майка може да направи всичко, няма граници. Ами има, границата тук е ясна - другото ти дете!
Фрагментът с рус. суб.
https://vk.com/mediadizi?w=wall-132999259_2548417

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 23:35 от Katya_I

# 213
  • София
Чудото май е Джихан, който се е договорил с Воргун и в хеликоптера е чакал Алия...тъй на си го представям...прекалено спокоен беше като му се обадиха, че Дениз е отвлечен...

# 214
💥🆕🆕🆕💥
"ДАЛЕЧЕН ГРАД"
✨Първи фрагман на
46-ти епизод
Превод :
АЛИЯ:-Този ден, който започна като кошмар, можеше да стане само по-красив с помощта на такова чудо!
Какви бури преживяхме днес!
АЛИЯ:-Добре дошъл!
ДЖИХАН:-Гооол!
АЛИЯ:-И въпреки това,онази нощ се чувствах по-сигурена от всякога.
ДЖИХАН:-Но има и друг въпрос,което трябва да разрешим.
ЕДЖЕМЕЛ:-Това имение се е превърнало в леговище на скорпиони.
ЕДЖЕМЕЛ:-Това място е отровно, синко.
САДАКАТ:-Боран!
Боран,казвам ти!
ЕДЖЕМЕЛ:-Разбери вече,Садакат винаги ще защитава този Джихан,а не теб!
САДАКАТ:-Но този път ти не можеш да въвлечеш сина ми в твоите мръсни игри!
САДАКАТ:-Умри, Еджемел!
АЛИЯ:-Ако ме беше пуснал първия път, когато щях да... нямаше да преживеем всичко това.
ДЖИХАН:- Мога да загубя всичко,но не мога да загубя теб!
https://www.instagram.com/reel/DTbIzasjMkO/?igsh=Zndjc3dtNTljcjhq

# 215
  • София
Рейтингът е позеленял -
АВ 13,94 с 2,91 нагоре
АВ1 15,90 с 0,87 нагоре
Тотаl 16,81 с 0,98 нагоре

# 216
Като цяло епизода ми хареса. Много емоционален беше края. Но пък фрага е обещаващ.

# 217
Хареса ми.Епизодът беше тежък ,но все пак е просто шоу.Joy

Като Аля в края на епизода, чаках тази майка поне веднъж да избере Джихан. Поне веднъж да види болката и страданието на мъжа, който ѝ беше давал сигурност и сила толкова години. Но така и не го получи - точно както Аля, която отчаяно искаше да види как съвестта ѝ се пробужда и спира това линчуване върху нея като жена и майка.
Колко беззащитна беше тя в този момент, колко уязвима и крехка в болката и отчаянието си. Колко пъти още сценаристката ще принуждава Аля да избира между двата смисъла на живота си? Защо тези жени са толкова уязвими в женската си същност? Въпросите са риторични, но толкова належащи. Не очакваш отговор, но все пак искаш да попиташ.

Имаше един прекрасен момент, когато Аля и Зерин седяха една срещу друга и трябваше да подпишат документите за развод. Двете са  много сходни по съдба. Надявам се Зерин да намери сили да не се бори сама срещу Демир, а да намери таен съюзник. Тя не може да спечели тази война. Аля има този силен съюзник - дано и Кая да стане  . Потенциалът е огромен, но...

Джихан  Heart
Не знам коя твоя рана да превържа, за да можеш най-накрая да дишаш свободно и без болка.

Жалко е, че не можеш да си избираш майка. Толкова е жалко...

Садакат,  молитвата и няма да  стигне  и ще гори в собствения си ад.Надявайки се да не загуби изчадието си Боран,  в омразата си към Еджмел – тя намушка този, който я защитава и е стоял до нея години наред.

Видях разкаяние и съмнение в нея – не съм сляпа,но и егоистично чудовище, което винаги триумфира над човечността

# 218
Епизода с  превод.
https://playtube.tv/watch/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D … hH6KvCcmbzNi7A3pQ

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 19:06 от Moderator3

# 219
Изгледах току що епизода. 🥰 Много силен! Боран и Садо ще го закъсат много яко! Не вярвам Джихан да е в хеликоптера, за това ще иде явно в Истанбул да ги търси. Нали имаше снимки с Алия от там. Вургун да казва каквото знае и да се свършва с тая сага. То бива злоба, интриги и пъклени планове, но почват да прекаляват вече.
Нямам търпение да видя Джихан в следващия епизод! 😊 Ще е като торнадо сигурно!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 19:06 от Moderator3

# 220
https://vk.com/video-198834522_456247047
 В това видео се вижда как Воргун и Боран остават на пистата , а вертолета излита с Джихан и Алия

# 221
✨Синем(Алия) зад кадър
от 45 -ти  епизод

# 222
Във фб попаднах на спойлери! Който не иска, да не отваря! 😊
СПОЙЛЕРИ
---------------------------------------------------------------------------------------
Скрит текст:

# 223
Навсякъде гърмят, че Садакат е споделила плана с Дьихан и им е помогнала. Развиват се какви ли не теории, върху тази снимка: И съм склонна да вярвам и не съм. Знам само, че снощи към края, ме тресяха такива нерви и се чудех кога Алия ще я разкъса на парчета злата вещица Садакат. Толкова много изтърпя от нея. Как и се молеше само....

# 224
Абсурд Садо да е казала. По-скоро Вургун. Той от самото начало им каза, че не е това правилния път и му е дожаляло.

Общи условия

Активация на акаунт