💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 95 100
  • 315
  •   14
Отговори
# 60
Съжалявам момичета! Но като го качвах не даваше. Иначе, фрага е много хубав. Друг е въпроса как ще завърши този романтичен момент.

# 61
Съжалявам момичета! Но като го качвах не даваше. Иначе, фрага е много хубав. Друг е въпроса как ще завърши този романтичен момент.
Иска ми се да завършат докрай,но май ще се задоволим само с целувка,ако и нея изобщо я има.

# 62
Много критика хвърляте по съпругата на Озан. Но наистина трябва да си Гюпсе , за да устоиш на това напрежение. Ужасно е да си женен за някой, който е станал толкова популярен. Повярвайте ми, жените са наистина неудържими. Не че нещо зависи от съпругата, ако мъжът не е на място. Но натискът и терзанията и са огромни. Пишете, че не разбирате ревността и. Представете си милиони жени не просто да мечтаят за съпруга ви, а да се домогват до него физически, без задръжки... Или поне 100 от тях, но и те ви стигат... Много от тези жени са млади, красиви, неудържими...
Моля дайте линк за тази вечер за гледане с руска озвучка. Приятна вечер!

# 63
  • София
victoria vassileva линковете са в началото на темата. Погледни там. Flowers Hibiscus

# 64
victoria vassileva линковете са в началото на темата. Погледни там. Flowers Hibiscus
Благодаря!

# 65
# 66
Здравейте!

Дойде нашият ден. Очакват ни отново приключения  и разбира се , Борето най-отпред.
Чакам да видя злобата на Ипек. Другите злоби са ясни.
Приятно гледане!

# 67
Ааауууууу, Боран е без всякакви задръжки. Този ще убие Алия, но няма да отстъпи...

# 68
Еха, най-после Джихан и Аля да станат истински съпрузи. Хубава сцена направиха. Много добър флирт между тях и
дребните женски хитринки на Аля много ми харесаха. Браво!:
Hands ClapHands Clap

Тази серия може да се нарече, че е на влюбените двойки. И трите любовни дуета имаха своята  напълно споделена интимност.

# 69
Страхотен епизод! И, още по стахотен фраг+ превод
Скрит текст:
https://www.kanald.com.tr/uzak-sehir/fragmanlar/uzak-sehir-43-bolum-fragmani

Далечен град 43/1
-Вдигнете телефона,вдигнете.Къде сте?Искате да ме побъркате ли?
-Беше,като сън...Добре,че е истина.В моят живот сега има нещо неизменно...ти!
-Как може да не отговарят?Ще полудея!Какво правят?Ти какво ядеш,все едно нищо не се е случило?!Престанете да носите!
-Аз повече не искам да оставам в имението,Алия.Аз не искам да си там,където е Боран.
Джихан няма да остане тук!Неговото място е до майка му!
-Аз съм неговия баща,аз съм нейния съпруг.Ти какво,всичко ли ще решаваш?!
-Сине,аз съм зад гърба ти!Само аз ще мога да ти помогна да си вземеш сина и жената от Джихан!

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 23:38 от Камея63

# 70
Най-накрая!

# 71
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро

Ужасно е да си женен за някой, който е станал толкова популярен. Повярвайте ми, жените са наистина неудържими. Не че нещо зависи от съпругата, ако мъжът не е на място. Но натискът и терзанията и са огромни.  Представете си милиони жени не просто да мечтаят за съпруга ви, а да се домогват до него физически, без задръжки... Или поне 100 от тях, но и те ви стигат... Много от тези жени са млади, красиви, неудържими...

Виктория, напълно съм съгласна с теб . Добре че не съм на нейно място .

Страхотен епизод! И, още по стахотен фраг+ превод
Скрит текст:
https://www.kanald.com.tr/uzak-sehir/fragmanlar/uzak-sehir-43-bolum-fragmani

Далечен град 43/1
-Вдигнете телефона,вдигнете.Къде сте?Искате да ме побъркате ли?
-Беше,като сън...Добре,че е истина.В моят живот сега има нещо неизменно...ти!
-Как може да не отговарят?Ще полудея!Какво правят?Ти какво ядеш,все едно нищо не се е случило?!Престанете да носите!
-Аз повече не искам да оставам в имението,Алия.Аз не искам да си там,където е Боран.
Джихан няма да остане тук!Неговото място е до майка му!
-Аз съм неговия баща,аз съм нейния съпруг.Ти какво,всичко ли ще решаваш?!
-Сине,аз съм зад гърба ти!Само аз ще мога да ти помогна да си вземеш сина и жената от Джихан!

Вай бе страхотен фраг . Ей сега вече и кран не може да отмести Джихан от Алия .
Боран с всяка изминала секунда ства все по-отвратителен! Сега да си сърба попарата, която сам си надроби . Ако беше мислил поне малко, когато е записвал искането си към Джихан, сега нямаше да вилнее толкова .

# 72
  • София
TOTAL 16.02    - 0.40

AB 11.31           + 1.13

ABC1 14.70       - 0.20

# 73
На мен пък ми беше тъжно снощи като гледах епизода. Какво ли не трябваше да измислят за да намекнат, че най-накрая ГГ ще са заедно- то вино пиха, то под душа с дрехите се пъхнаха. Озан май дори обувките си не свали. От фрага след любовна нощ се събуждат като спътници в спално купе на влак. Не ме разбирайте погрешно, но не знам защо от секса между съпрузи трябва да се прави стигма. Разбира се, че е кино, но някакси ми е стерилно, нагласено, нелогично. И обидно за интелекта ми на зрител. А и каква оценка да имам за Алия като е успяла да се омъжи и да роди дете от идиот като Боран? Тотално неуравновесен тип. Джихан е простоват, сам каза на детето, че и той е учил малко. Но поне няма лошо сърце- явно баща му, знаейки чий син е Боран, си е готвил Джихан за наследник. Но Боран няма нужда да е толкова извратен. Далеч по-интересно щеше да е да ни го покажат и него като човек, който е заслужавал любовта на Алия. Едни такива мисли имам.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 11:42 от victoria vassileva

# 74
  • София
Здравейте,
наваксах с епизодите.

Цитат
На мен пък ми беше тъжно снощи като гледах епизода. Какво ли не трябваше да измислят за да намекнат, че най-накрая ГГ ще са заедно- то вино пиха, то под душа с дрехите се пъхнаха. Озан май дори обувките си не свали. От фрага след любовна нощ се събуждат като спътници в спално купе на влак. Не ме разбирайте погрешно, но не знам защо от секса между съпрузи трябва да се прави стигма. Разбира се, че е кино, но някакси ми е стерилно, нагласено, нелогично. И обидно за интелекта ми на зрител....
Това идвах да споделя и аз.

Зеррин и Кая имат хубави сцени. Но аз съм фен на играта на Atakan Özkaya т.е. налице е пристрастност.

Цитат
Много критика хвърляте по съпругата на Озан. Но наистина трябва да си Гюпсе , за да устоиш на това напрежение. Ужасно е да си женен за някой, който е станал толкова популярен.
Аз предвиждах този ход на събитията още към края на сезон 1. Озан я премести в Мардин. Започна все повече да се опитва да я показва и да доказва (явно) любовта си към нея.
Като толкова е ужасно, да се омъжи за счетоводител. От такива криворазбрани любови страда първо брака, второ човекът с кариера, защото това се отразява най-вече на него и може да съсипе всичко, за което се е трудил. Колегите му, че се чудят кой къде да отиде или да НЕ отиде, къде да погледне, как да погледне. И, не на последно място, драгият зрител, защото много от сцените биха могли да се изиграят къде-къде по-ефектно и професионално, но не би. Не говоря само за интимност, а за романтика.
Историята помни чудеса в това отношение. Последно Баръш Бакташ чак дете направи, за да усмири родата на жена си. Прекрати предсрочно успешен проект, че да им угоди.
Гюпсе устиска, ама за малко и да не устиска. Добре, че е от бранша и успя някак да пребори себе си.
Бурчин Т. едно време охраняваше Мура Й. на снимачната площадка и се оказа, че пак не го опази.
Няма смисъл от подобни ходове, по мое мнение. Ако ще е с теб, все тази с кого и какво снима. Отделно гледам, че Синем не показва нищо повече от колегиалност.

Общи условия

Активация на акаунт