💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 125 114
  • 412
  •   7
Отговори
# 135
Озан е с правото си да направи необходимото. Това че има болни мозъци не визирам тук а в соц. мрежи си е техен проблем. Човека има семейство и то е на първо място, а не кариерата. За което евала му правя. Не всичко е пари и слава.
Това че искат лошото на жена му е отвратително.

Отделно не е за първи път Бирсен да пише такива статии за актьорите в Турция. Има актьори които си плащат на нея за да пише такива неща особенно когато бързо ги сполети славата и дали са женени или сгодени.

Докато Бирсен официално не каже че Озан напуска сериала, НЕ вярвайте на измислени статии, страници и т.н

# 136
✨✨✨✨
Информация от. Бирсен Алтунташ ✨✨✨
💥✨
Озан Акбаба и Синем Юнсал, звездите на „Далечен град“, на събитието за представяне на "Go Turkey"
Присъствала е и режисьорската Хилал Сарал и актрисата  Еда Едже.
Министъра на културата в Турция също  е уважил днес събитието.
Известните актьори присъстваха и подкрепиха новата работа на Програмата за
насърчаване и развитие на културата и туризма,
събитието „Информационна среща за стратегията с мини сериал“ на Министерство на културата.
https://www.instagram.com/reel/DSuCzcViKRL/?igsh=MTl4NGd1dGh0emFqZg==
🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

✨✨✨
https://www.instagram.com/reel/DSuFJ7HCJnB/?igsh=aTEycWsyc2NvbDFq

✨✨✨
https://www.instagram.com/reel/DSuF6uRiJlJ/?igsh=MWpxa3k2ajUxNXoxcQ==
✨✨

✨✨✨
https://www.instagram.com/reel/DSuJUk_iDtL/?igsh=MXJjdjlnN3RmZXNkeQ==
✨✨✨

✨✨

✨✨

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 21:01 от Albena Goranova 606011

# 137

Много елегантни и делови визии имат двамата. Очилата добавят на Синем различно очарование ✨️😍 Двамата имат отлично поведение на това мероприятие.

Относно слуховете за смяна Озан или спиране на сериала искам по-запознатите да споделят, имало ли е друг подобен случай при други толкова рейтингови продукции. Как направиха смяната?

За другите фенски писаници няма какво да напиша, освен - болни мозъци ☹️ И все пак, не помня преди да е писано, че съпругата на Озан има сърдечни проблеми. За какво им трябваше подобна публичност. Така все повече дърпат ненормално внимание върху себе си. Тази Бирсен хич не я харесвам. Вечно първа обявява лична информация по такъв смотано шокиращ начин, че чак е гадно. Букет ли е, китка ли е, не знам, но да оздравява бързо и Озан да се връща на работа. Започвам да се чудя, той не знаеше ли, че жена му е със здравословни проблеми, че поема главна роля, втори сезон играе и даже за трети се готвят?! Казано по нашински - ще е.а м.м.т.а на всички Албора ако го сменят. 😬

# 138
Още от събитието

# 139
Според мен, ако беше толкова критично състоянието и, едва ли Озан щеше да отиде на това мероприятие със Синем, според мен информацията за болестта и е преувеличена

# 140
От Синем

# 141
Според мен, ако беше толкова критично състоянието и, едва ли Озан щеше да отиде на това мероприятие със Синем, според мен информацията за болестта и е преувеличена

За мен също. Но, от друга страна, няма как да не се появи, нали има договори, неустойки, просто е длъжен. Събитието, е организирано преди месеци.Самият Озан е здрав, и на крака, дали някой се вълнува наистина от съпругата му, та да  уважат евентуалното му отсъствие, или да отложат мероприятирто? Едва ли.

# 142

Готина снимка от инстаграм на Зехра. Големи сладури са двамата.
Тя е красавица ✨️❤️

Синем от фотосесия на марката, чието рекламно лице е самата тя.
Черно и бяло - ден и нощ - ангел и демон 😃
Тези асоциации са си мои, не са част от рекламата 🤪

За сериала - чак днес успях да изгледам последните два епизода. Най-накрая гледах изцяло прословутата сцена в банята. Нищо особенно и фрапиращо няма. Даже и уж пияната Айля се държа прилично. Течащата вода беше много силна символика на пречистване. Сцената сякаш измива страхове, тревоги, мисли за правилно и грешно. Даже диалогът след това беше в рамките на това пречистване и път към нов живот.
Не съжалявам!
Не съжалявам!
Две думи, които казват всичко и нищо повече. Няма нужда, изкипялата супа казва всичко. ❤️😘

Боран е такава мърша, че чак не ми се пише за него 🤮
Еджмел е противна гад. 😬
Демир е клоун, който в яда си изглежда смешен 😬
Недим - като сив кардинал се движи в сенките. Той убил бащата на Джихан, но инценирал, че е брат му. 🤢
Садакат е като ветропоказател - пумпал, който се люшка, но не ти става забавно, а тъжно от невъзможността да види по-далеч от носа си. 🥶
Фидан е забавна и мила жена, не случила на съпруг. 🤩
Шахин - добро сърце, ревнив глупак. 🥰
Наре - влюбена жена, която мечтае за бебе, но с изненада разбира, че може да е полезна сама за себе си и другите около нея. Дано да започне работа, ще е интересно 😍😃

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 20:40 от DeniAra

# 143
  • София
Този надпис е под фраг №1 на 44-ти епизод на сайта на ТуркРу.ТВ
Описание «Далекий город» 44 серия на русском
Дата выхода: 29 декабря 2025, вече е променен - поредният епизад № 44 е предвиден за 12 януари 2026 г.

# 144

Готина снимка от инстаграм на Зехра. Големи сладури са двамата.
Тя е красавица ✨️❤️

Синем от фотосесия на марката, чието рекламно лице е самата тя.
Черно и бяло - ден и нощ - ангел и демон 😃
Тези асоциации са си мои, не са част от рекламата 🤪

За сериала - чак днес успях да изгледам последните два епизода. Най-накрая гледах изцяло прословутата сцена в банята. Нищо особенно и фрапиращо няма. Даже и уж пияната Айля се държа прилично. Течащата вода беше много силна символика на пречистване. Сцената сякаш измива страхове, тревоги, мисли за правилно и грешно. Даже диалогът след това беше в рамките на това пречистване и път към нов живот.
Не съжалявам!
Не съжалявам!
Две думи, които казват всичко и нищо повече. Няма нужда, изкипялата супа казва всичко. ❤️😘

Боран е такава мърша, че чак не ми се пише за него 🤮
Еджмел е противна гад. 😬
Демир е клоун, който в яда си изглежда смешен 😬
Недим - като сив кардинал се движи в сенките. Той убил бащата на Джихан, но инценирал, че е брат му. 🤢
Садакат е като ветропоказател - пумпал, който се люшка, но не ти става забавно, а тъжно от невъзможността да види по-далеч от носа си. 🥶
Фидан е забавна и мила жена, не случила на съпруг. 🤩
Шахин - добро сърце, ревнив глупак. 🥰
Наре - влюбена жена, която мечтае за бебе, но с изненада разбира, че може да е полезна сама за себе си и другите около нея. Дано да започне работа, ще е интересно 😍😃
Аз не разбрах , само Азем ли е убил или и брат си и е прехвърлил вината втрху Боран?

# 145
Изгледах и аз епизода. На мен ми се видя препълнен с емоции и случки, чак прелива. Интересно, но много бърз каданс, поне за мен.

# 146

Аз не разбрах , само Азем ли е убил или и брат си и е прехвърлил вината втрху Боран?

Мисля, че е в основата на двете убийства. Той е съставил плана. Той е платил на наемника.
Демир не знае за този сценарии, но е интересно Еджмел как е разбрал?!

# 147
екипа е мардин и поради снеговалежа и снимките явно ще останат там май до нова година защото всички полети до истанбул да отменени към днескашна дата. само ферит го няма той е в париж.

# 148
https://www.instagram.com/reel/DTAbUfEjLuw/?igsh=dWplOWsyZHNuNnox

Честита Нова Година! За малък подарък на 02.01.2026, имаме втори анонс. Очевидно Зерин и Кая губят бебето, а Джихан и Айля се забавляват. Боран продължава да е гаден и гнусен, но Кая му отвръща както си заслужава... даже му е малко 😃

# 149
https://www.instagram.com/reel/DTAbUfEjLuw/?igsh=dWplOWsyZHNuNnox

Честита Нова Година! За малък подарък на 02.01.2026, имаме втори анонс. Очевидно Зерин и Кая губят бебето, а Джихан и Айля се забавляват. Боран продължава да е гаден и гнусен, но Кая му отвръща както си заслужава... даже му е малко 😃

В коментарите в инстаграм казват , че Демир отвлича бебето.
Кога ще е последният епизод на сезон 2 ?

Общи условия

Активация на акаунт